Koray Kuşçu
Üye
- Tepki
- 157
- İsim
- Koray Kuşçu
- Başlangıç
- 1985—86
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Bisikleti deneyip size uygununu alabilirsiniz. Yetişkin bir insan için (gelişim bozukluğu yoksa) tekere değil gövdeye (kadroya) göre bisiklet seçersiniz.@Koray Kuşçu teşekkür ederim yukarıda necmeddin abi 170 boy için 29 jant çok büyük dedi jant boy ile bağlantılı mı ki yoksa 18 kadro bisiklet 29 jant ise mi bana büyük gelir anlamadım orasını
Öncelikle herkese selamlar grupta yeniyim o yüzden konu açmama izin vermedi. Bisiklet alıcağım bu 1-2 ay içinde şimdiden ne alacağımı kararlaştırmak istiyorum. 1500(+200-250) Kadar bir bütçem var. Ekipmanda alacağım için max. 2000 TL bütçe ayırdım. Öncelikle 110KG olduğum için düzgün bir bisiklet bulamadım. Okula giderken, köye giderken vs süreceğim. Adana yolları biraz dağınıktır. O yüzden Sadece ÖN Amartisörlü bir bisiklet önerirseniz sevinirim sağ olun şimdiden.
İnternet hemen herkesin ulaşabileceği bir kaynak artık. Markaları da az çok biliyorsunuzdur. Bence yazarak çok kolay bulabilirsiniz aradığınız bisikleti. Teknik ayrıntıları daha sonra konuşulur.Herkese iyi günler, foruma yeni katıldım. Bir dağ bisikleti edinmek istiyorum. Bisiklet için (ekipmanlar hariç) bütcem 7000 TL. Bu fiyatlarda bir çok marka ve model bulunduğundan secim sansı zorlaşıyor. Önerilerinizi bekliyorum
Güle güle kullanın. Tekerinize taş değmesin.Arkadaşlar bana vermiş olduğunuz değerli tavsiyeleriniz için hepinize teşekkürler 10.05.2020 tarihi itibarı ile aranıza mosso raceline 27.5 h ile katılmış bulunmaktayım 😊
Teşekkür ederim sizinde.Güle güle kullanın. Tekerinize taş değmesin.
Arkadaşlar bana vermiş olduğunuz değerli tavsiyeleriniz için hepinize teşekkürler 10.05.2020 tarihi itibarı ile aranıza mosso raceline 27.5 h ile katılmış bulunmaktayım 😊
Teşekkür ederim hepimiz kazasız brlasız kullanalım inşallahKazasız belasız kullan.
Teşekkür ederim abi@SevenTeen hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde pedallayın.
F/P olarak beğendiğim 1500 tl civarlarında Corelli Dusty 3 varMerhaba bisiklet konusunda çok bir bilgim yok max 2000 tl ye kadar 26 veya 27.5 jant dağ bisikleti tavsiye edebilirmisiniz.