Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

@ertcaliskan_ teşekkür ederim ama bazı türlerde hidrolikte sadece h yazıyor ondan çeliştim bidd başında ltd yazınca anlamadım açıkçası

• Beğen
Tepkiler: ertcaliskan_
Scudo
Salcano igman model bisikleti herkese tavsiye ederim 5 yıl 40 bin km de sıfır sorun kullanıyorum hafif ve donanım olarak da çok iyi bir bisiklet . Leş gibi ağır, hantal ve çöp bisikletlere marka diye fazla para vermeyin

Arkadaşlar merhaba 2 bin tl bütçem var dağ bisikleti düşünüyorum ve btwin rockrıder 540 var gidon merida gidonu takılmış aynakol shimano takılmış ve schwalbe marathon 1.65 teker takılmış 2100 istemekte mantıklı mı sizce yada SIFIR Carraro Force 770 mi almalıyım tavsiyeleriniz nedir üyeliğim yeni olduğundan link atamıyorum şimdiden teşekkürler

@SevenTeen rockrider 540 güzel bir bisiklet carraro 770 de güzel ancak carraro maşalarını hiç bilmiyorum suntour vs değil sanırsam kendisi üretiyor naşa nasıl bilmiyorım ama maşa da iyiyse donanımı güzel carraro 770 in rockrider 540 ın da donanımı iyi ancak 2000 tl bütçen var biraz daha bak derim letgo ve sahibindende 2000 tl mükemmel ilanlar var sedona vs bir bak derim
@ertcaliskan_ sıfır da yaşadığın kentte sağlam satıcılar varsa daha iyi olur elbette internetten sıkıntı olabiliyormuş bisiklet almak. bir de bi ara ghost whistle gibü müqemmel markaların bir ara 2000 tl civarında bisikletleri vardı eğer 2000 tl ye bulabilirsen ghost whistle bence çok iyi olacaktır:]

• Beğen
Tepkiler: SevenTeen
@ertcaliskan_ peki hocam rockrider 540 ın ikinci eline 2 bin tl mantıklı mı onun yerine sıfır carraro force 770 daha iyi mi olur sonuçta sıfır olucak bu arada antalyadayım sıfır ürünü gidip mağazadan alacağım

@SevenTeen abi iki bisiklet de çok iyi ancak dediğim gibi carraro force 770 maşasını bilmiyorum emin değilim bence bu konumda siz gidin bir bakın carraro ya ön freni sıkıp yüklenin en azından maşa oynuyo mu diye gerçi carraro bu illa ki oynayacaktır ikinci el 540 ın da bir sıkıntısı olmadığına emin olınkadro çatlağı aunakol rubleler vs kontrol edin derim iki bisiklet de çok iyi rr540 da suntour xcr 100 maşa var gayet iyi iki bisiklet de burda sizin seçim yapacağınız kısım biraz daha nerse kullanacağınıza bakıyor aslında dağ için üretilmiş olsalar da siz maşayı kitleyip yolda da sürebilirsiniz kısa tur da yapabilirsiniz (yol bisikleti olarak kullanabilirsiniz demiyorum yolda sürebilirsiniz diyorum:)) şimdi bu yüzden hani mesela ben hareket yapıcam dirt jump türü bisikletler pahalı olduğu için normal mtb aşıp bunny hop vs yapacağım derseniz iki bisikletten hafif olanı tercih etmeniz gerekmektedir yine dağda kullanıcan ve bu işi yapıcam sık sık dağda kullanıcam derseniz kadrosu sağlam olan maşası daha iyi olan vitesi fazla olan ve yine hafif olan daha avantajlı olacaktır👍

• Beğen
Tepkiler: SevenTeen
@ertcaliskan_ çok saolun hocam teşekkür ederim aslında büyük çoğunluğunu şehirde kullanıcam şehir bisikletide işimi görür de arada bir dağ turu yapabilirim ve eğer satarsam müşteri kitlesi dağ bisikletinin daha çok olduğundan düşünüyorum tavsiyelerinizi göz önünde bulunduracağım

• Beğen
Tepkiler: ertcaliskan_
arkadaşlar merhabalar, ben de 1500 lira civarında 2. el bisiklet almayı düşünüyorum ve bazı modeller arasında kazarsız kaldım. aşağıdaki bisikletlerin kıyaslarsanız hangisini tercih etmeliyim. boyum 180 kilo 82 , yeni oldugumdan link paylaşamıyorum. Teşekkürler
1. Sedona 920 hd 29 jant
2. merida matt 100 hd 26 jant
3. bianchi csa 724 27.5 jant
4. carraro daytona 436 hd 26 jant

@midaschan merhabalar öncelikle ben olsam bianchi ve carraro yerine merada veya sedona tercih ederdim tabii bu benim kişisel görüşüm bianchi veya carraro kötü diye bir iddiam yok. Sedona da rst blaze maşa var maşaya iyi diyen var kötü diyen var ben bu maşayı bilmiyorum açıkçası ama sedonaları gördüm aynı maşa mı bilmiyorum ama darbe emmesi vs güzel gibi gözüküyor zaten onun dışında donanım vs iyi sedona iyi zaten başlı başına Gidon vs raceface güzel yani. Meridaya geldiğimiz zaman merida da çok iyi bir marka suntour xcm maşa var Suntour da güzel maşa donanımı yine çok iyi bianchiye gelirsek çok bilinen veya satışı yapılan bir model değil ama güzel bir modele benziyor carraro daytona da öyle carraro daytonada da xcm suntourun var 4 bisiklet de çok iyi burada karar vermek için bence 4 bisikleti de bir gör yanaklı ruble Gidon vs kontrol et 2,el sonuçta çatlak kadrolu vs bir bisiklet olabilir özellikle bisikletin altında o pedalların monte olduğu o köşenin altına bak o bölge çok çatlak olan bir bölgedir sonra bisikletlere bir bak rahatlık vs hangisine için ısınırsa onu al derim ha birde maşaları kitli mi bileğim yok maşa kitli alırsan çok çok iyi olur hatta Maşayı kitli al yani yolda vs sürerken işini görecektir yine maşada sertlik ayarı olursa kilona göre esnekliğini artırıp azaltabilirsin 4 bisikletin de internet forumda vs adları geçtiyse bir bak derim orda bisikletler hakkında Bilgi edinebilirsin kolay gelsin:)

Arkadaşlar corratech nasıl bir markadır, x vert s 0.4 modeli. Özellikler ve foto aşağıdaki gibi. Bisikleti görmeye gideceğim , sizin fikriniz nedir
Marka Corratec
Model CORRATEC X-VERT S 0.4
Kategori XC & Tur
Kadro Alu 26", ULTRA LIGHT TUBING POWERSHAPE ALLOY 7005
Amortisör RST FIRST30 AIR RL 100MM
Arka Suspansiyon -
Jantlar SUBZERO Black 32H
Tekerlek Göbekleri 32L BLACK/WHITE
Jant Telleri DT SWISS COMPETITION
Lastikler CONTINENTAL RACE KING 2.2
Ayna Kol SHIMANO 552, 175, 44-32-22
Zincir SHIMANO 552
Kaset SHIMANO HG64 DEORE 11-36 10-SPEED
Orta Mil SHIMANO
Ön Arttırıcı SHIMANO SLX Topswing
Arka Arttırıcı SHIMANO SLX SHADOW
Vites Kolları SHIMANO DEORE 10 SPEED
Gidon MTB 660, low Riser, 8
Gidon Boğazı -
Çatal Yatağı TANGE SEIKI ZS2Q
Frenler SHIMANO 445, WHITE 180/ 160
Fren Kolları SHIMANO 445
Sele CORRATEC 2012 MTB, WHITE/GREEN
Sele Borusu 30,8
Renkler SİYAH - YEŞİL
Boylar
Ağırlık 12.7kg
68852309-8C54-40EF-8DF2-7F11211935BB.png

Dosyalar

• 6D806821-824F-4B8E-81E5-351FCF54A9E0.png
    6D806821-824F-4B8E-81E5-351FCF54A9E0.png
    181,4 KB · Okunma: 7
  • 8C436CF6-6D0A-4B7C-A159-370264AB4219.png
    8C436CF6-6D0A-4B7C-A159-370264AB4219.png
    165,6 KB · Okunma: 7
  • 41850AD3-E3A8-428E-8906-611B4D96E297.png
    41850AD3-E3A8-428E-8906-611B4D96E297.png
    142,3 KB · Okunma: 7
  • Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@midaschan corratech sanırım alman malı letgoda hep alman malı diye satıyorlar özellik donanım vs iyi ama maşa hakkında bilgim yok maşayı hiç duymadım ön fre ni sıkıp maşaya bakmanızı tavsiye ederim aurıca kitleme özellikle de sertleştirme özelliği olursa iyi olur :)

@midaschan 26 jant 8 yıllık bisiklet için çok fazla. Hiçbir öne çıkan özelliği de yok.

@midaschan selede 2012 yazdığı için 2012 olduğunu düşündüm. Ayrıca üstündeki parçalar da o dönemin parçaları. 2017 olsa deore 615-slx675 vs olması gerekirdi. Görsellerden 2017 mdeğil mi arayabilirsiniz. Bana hiç 2017 gibi gelmedi.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Mustafa Zeybek evet hocam haklısınız sanırım görsellerden dikkatli bakınca 2013 yıllarıyla alakalı foto lar çıkıyor. başka bir seçenek olarak ghost se 2000 hd 26 jant ; ona 2000 diyorlar 2016 model siz ne dersiniz

@midaschan se modelleri 2015' te kalkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.(zaten goggle' a 2016 yazınca alakasız şeyler çıkıyor) Yerine kato ve tacana serileri geldi. Se1175 kadroyu tepe tepe kullandım. Sonu baya kötü oldu ama başlangıç seviyesi kadro için oldukça iyiydi. Gelgelelim 2016 olamayacağı ortada ve yine 26 jant. Donanım listesini atarsanız yine bir bakayım.

@Mustafa Zeybek bisiklet temiz bir bisiklete benziyor ben de birkaç yaş büyük olsun donanımı iyi olsun diye düşünüyorum da yanlış mı düşünüyorum. tabi ki bu dediklerim diri bisikletler için. yoksa hor kullanılmışlar hemen belli ediyor. sizin bu fiyat aralığında öneriniz olur mu bana ? bir de 26 jant neden tavsiye etmiyorsunuz, teşekkürler.
se2000 nin özellikleri:
Rahmen SE 7005 PG
Vorbau GHOST light AS-007N 31.8 mm
Gabel Suntour XCM MLO 100 mm
Steuersatz Ritchey
Lenker GHOST Low Rizer light 640 mm 31.8 mm
Sattelstütze GHOST light SP 620 31.6 mm
Sattel GHOST VL 1695
Schaltwerk Shimano Deore 9-Speed
Umwerfer Shimano Acera
Schalthebel Shimano Acera SL
Bremshebel Tektro Draco
Innenlager Shimano BBES-25

Kurbelsatz Shimano Acera 44-32-22
Bremsen Tektro Draco Disc 160 mm
Felgen Jalco X320
Speichen DT Swiss 1.8
Naben SRAM 306
Kassette Shimano 11-32
Federweg v. 100 mm
Rahmenhöhen 34/40/44/48/52/56 cm
(ilanda böyle almanca yazıyordu k bakmayın)

Geri