necmeddin
Acemi Balıkçı
- Tepki
- 12.441
- İsim
- necmeddin
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
@ertcaliskan_ kardeşim microshift sistem dediklerinden, hem geçişlerde sıkıntı oluyor , hem plastik krılma olayları çok oluyor. Sahibinden de güzel bisikletler var. Burda daha öncede yazdım Sedona borla serisi 710 ve 720 lete bak. Sonra salcano astro ve ng 350 serisi bunlarada bak. Hesaplı ikinci elleri var fiyatlarıda 750 ve 1500 arası ama iş görür bisikletler. Kronlarda iyi gidon ve maşa problemi şikayetleri oluyor genelde.
Ben oğluma 24 jant kron xc 100 aldım. Çocuk 9 yaşında şimdilik iş görüyor. Daha sıkıntı vermedi ama gidonu ve maşası eh işte yani. Yine söylüyorum tercih senin hiç bir firmayı yada mali kötüleyemem.
Bana sorarsan sende hangi bisiklet var sedona 710 v fren kilitli maşa , bana göre tatlı bir bisikletim var.
Ben oğluma 24 jant kron xc 100 aldım. Çocuk 9 yaşında şimdilik iş görüyor. Daha sıkıntı vermedi ama gidonu ve maşası eh işte yani. Yine söylüyorum tercih senin hiç bir firmayı yada mali kötüleyemem.
Bana sorarsan sende hangi bisiklet var sedona 710 v fren kilitli maşa , bana göre tatlı bir bisikletim var.