Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Scudo
Merhabalar. Ben genelde ormanda kullanacağım bir dağ bisikleti arıyorum. Merdivende ineceğim. Eğer hardtrail alırsam hepsini yapabilir miyim?5000 TL bütçem var.Hangi bisikleti almalıyım?

Arkadaşlar merhaba . Ben bisan mtx 7700 almayı düşünüyorum. Bana öneri verir misiniz mtb olarak. Bütçe 3000 tl

Hem dağa gideceğim hem de yola çıkacağım nasıl bir bisiklet toplayabilirim? 3500 bütçe

Yardım edebilecek var mı?

slmlar bisiklet almayı düşünüyorum carrora nın iki modeli arasında kaldım ... BİG 2918 18V HD 29 2020 diğeri ise

DAYTONA 930 30V HD 29 2020 baya bi inceledim big 3299tl daytona 3450tl benim anlamadıgım ve kafamı karıştıran arada cok buyuk bi fiyat farkı yokken big ALTUS VİTES SİSTEMİ Nİ daytona ise DEORE KULLANIYOR. DEORE İLE ALTUS ARASINDA FİYAT FARKI MALUM.. AMA İKİ BİSİKLET ARASINDA FİYAT FARKI 150TL NEDİR ARADAKİ FARK BİG OLANIN KADRO SUMU DAHA İYİ .... YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TŞK EDERİM

Corelli Snoop 4.1 iyi midir? Güzel bir Dağ Bisikletine benziyor.

Arkadaşlar 95 kilo 181 boya sahibim.Mtb almak istiyorum. Bilecik Merkez de yaşıyorum, yollar yokuşlu ve kötü bu yüzden bunu tercih ettim.Sürekli yokuş çıkıcam okulum ve evim dağın tepesinde önerilerinizi bekliyorum.Bütçem 2000tl ne alacağımı bilmiyorum. Özelliklerden de pek anlamam yardım ederseniz mutlu olurum.Aklımda Mosso Wildfire, Salcano Ng serisi, Kron ve Bianchi var.

@Mehmetcan Karakuş Mosso Legarda 2021 bakabilirsiniz. Bütçenizden biraz daha düşük ama geri kalan paraya ekipman alacağınızı sayıyorum.

Düzenleme: Sitesinde 1700 TL yazıyordu. Kaldırmışlar. Şu an 2300 TL gözüküyor Hepsiburada.com sitesinde.

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar forumda yeniyim hem şehiriçi hem toprak zemin arazide kullanabileceğim bir bisiklet almayı planlıyorum bütçem 2500 tavsiyelerinizle yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler..

Alacaklara tavsiyem. Çift Amortisörlü marketlerde satılan ucuz bisikletlerden almayın.

arkadaşlar merhabalar. çoğunlukla asfalt zeminde kullanılacak bisiklet arayışındayım. bazen ormanda da kullanılacağı için dağ bisikleti tercih ediyorum.1.500 TL ye kadar limitim var. kron xc150 hoşuma gitti ama tavsiyelerinize açığım. teşekkür ederim.

arkadaşlar merhabalar. çoğunlukla asfalt zeminde kullanılacak bisiklet arayışındayım. bazen ormanda da kullanılacağı için dağ bisikleti tercih ediyorum.1.500 TL ye kadar limitim var. kron xc150 hoşuma gitti ama tavsiyelerinize açığım. teşekkür ederim.
Genelde asfalt üzerinde gideceğim diyorsanız jantları büyük seçmekte fayda var.

Genelde asfalt üzerinde gideceğim diyorsanız jantları büyük seçmekte fayda var.
Cevap için öncelikle teşekkür ederim. 9 yaşında oğlum var. Şu an ki bisikleti artık ufak gelmeye başladı. Onun da kullanabileceği kadro boyunda bir bisiklet bakıyorum. Marka/model bazlı tavsiyede bulunmanız mümkün mü?

Cevap için öncelikle teşekkür ederim. 9 yaşında oğlum var. Şu an ki bisikleti artık ufak gelmeye başladı. Onun da kullanabileceği kadro boyunda bir bisiklet bakıyorum. Marka/model bazlı tavsiyede bulunmanız mümkün mü?
Ne yazık ki Türkiye'de yaşamıyorum. Marka ve model konusunda yardımcı olamam. Ben kızıma bir kaç yıl önce 20" bisiklet almıştım. Şu an onu kullanıyor ancak 24" çok iyi gelir diye düşünüyorum.
Birde boyu uzunsa, hakim olabilirse doğrudan 26" janta geçebilirsiniz diye düşünüyorum.
Elinizden geldiğince yaysız bisiklet almaya çalışın. Yani amortisör falan olmasın. Çocuk bisikletleri zaten ağır oluyor, birde yayı taşımasın çocuk. ;)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Arkadaşlar 2000 2300 tl arasi bir bütçem var nasil bir dağ bisikleti alabilirim yada btwin 520s almalımıyım

Arkadaşlar 2000 2300 tl arasi bir bütçem var nasil bir dağ bisikleti alabilirim yada btwin 520s almalımıyım
Arkadaşım B'Twin 520S kullanıyor gayet memnun ama yanlış bilmiyorsam artık satılmıyor.

2000 tl bütçem var dağ bisikleti olarak ne alabilirim acil tavsiye arazide sürüyorum

Geri