Aybek Cihan
Forum Bağımsızı
- Tepki
- 2.780
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Genelde asfalt üzerinde gideceğim diyorsanız jantları büyük seçmekte fayda var.arkadaşlar merhabalar. çoğunlukla asfalt zeminde kullanılacak bisiklet arayışındayım. bazen ormanda da kullanılacağı için dağ bisikleti tercih ediyorum.1.500 TL ye kadar limitim var. kron xc150 hoşuma gitti ama tavsiyelerinize açığım. teşekkür ederim.
Cevap için öncelikle teşekkür ederim. 9 yaşında oğlum var. Şu an ki bisikleti artık ufak gelmeye başladı. Onun da kullanabileceği kadro boyunda bir bisiklet bakıyorum. Marka/model bazlı tavsiyede bulunmanız mümkün mü?Genelde asfalt üzerinde gideceğim diyorsanız jantları büyük seçmekte fayda var.
Ne yazık ki Türkiye'de yaşamıyorum. Marka ve model konusunda yardımcı olamam. Ben kızıma bir kaç yıl önce 20" bisiklet almıştım. Şu an onu kullanıyor ancak 24" çok iyi gelir diye düşünüyorum.Cevap için öncelikle teşekkür ederim. 9 yaşında oğlum var. Şu an ki bisikleti artık ufak gelmeye başladı. Onun da kullanabileceği kadro boyunda bir bisiklet bakıyorum. Marka/model bazlı tavsiyede bulunmanız mümkün mü?
Arkadaşım B'Twin 520S kullanıyor gayet memnun ama yanlış bilmiyorsam artık satılmıyor.Arkadaşlar 2000 2300 tl arasi bir bütçem var nasil bir dağ bisikleti alabilirim yada btwin 520s almalımıyım