Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

@Bir Geroni Kullanıcısı Aslında ben MTB istiyordum.İki bisiklet beraber alıcaz o yüzden iyi bir indirim alıcaz.Geçen sene kuzenim wildfire almıştı.Sahibi 200tl indirim yaptı o da ekipmanlarını tamamladı. Bana MTB önerseniz daha iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: Geronix
Scudo
@Bir Geroni Kullanıcısı Aslında ben MTB istiyordum.İki bisiklet beraber alıcaz o yüzden iyi bir indirim alıcaz.Geçen sene kuzenim wildfire almıştı.Sahibi 200tl indirim yaptı o da ekipmanlarını tamamladı. Bana MTB önerseniz daha iyi olur.
Bütçeye göre çeşit çeşit bisiklet var.

Bu arada Corelli Snoop 4.1 aldım. İlk sürüş mükemmel. İnceleme konusu açacağım.

Yeni bisiklet alacağım ancak kararsızım ilk bisikletim olacak yardımcı olabilir misiniz, konu açmaya çalışıyorum yeni üyeyim diye izin vermiyor nasıl yeni konu açabilirim acaba

Salcano impetuss slx alıcam ama nasıl iyimi kötümü bilmiyorum arastirdim ama cikmadi sadece garanti sureciyle ilgili cıkıyor baska birsey cikmiyor ama kararsizim sizce alimmı yoksa o fiyata baska markami alim seti yüksek olan sizce ne yapim.

ST 520 ROCKRIDER nasıl bir marka acaba decathlon da satılan?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Merhaba, Salcano'nun güncel Assos kadrosunu deneyen oldu mu, nasıl bir kadro?

Merhaba, Salcano'nun güncel Assos kadrosunu deneyen oldu mu, nasıl bir kadro?
denemedim ama almaya niyetlenmiştim, salcanonun mtb sınıfında en iyi kadrosudur.

denemedim ama almaya niyetlenmiştim, salcanonun mtb sınıfında en iyi kadrosudur.
MTB sınıfında en iyi kadrosu ama yarış türünde tek kadrosu değil mi zaten? Acaba Çinli üreticilerden hangisinin, en azından geometrisine bakardık, onlar koyuyor. Örneğin Salcano'nun XRS001 yol bisikletinin kadrosu Dengfu R06. Assos'un Dengfu'da dengi yok ( :) )
Şu ana kadar bir kişiden yorum alabildim kadroyla ilgili o da Türkiye şampiyonlarından biriydi, kadroyu beğenmemişti. Uzaylı sınıfından değil de bizim gibi insanlardan yorum alabilsem sevineceğim :D Gerçi daha geometri tablosu bile koymayan bir üreticiden bahsediyoruz ancak ülkemizdeki alım gücü buna yöneltiyor, MTB kadrosuna fazla yatırım yapmak da mantıklı değil, sonunda mutlaka kırılıyor.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@a.gul29 detaylarını bilmem :) almayı düşündüğüm zamanlar kullananlara sormuştum memnunlardı

(link) nasıl bir modeldir alınır mı tavsiyeniz nedir acaba ? ilk bisikletim olacak, yardımcı olursanız sevinirim :)
(link)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Elimde Salcano Nova 26V bisikletim var yıllar önce almıştım. Ama şuan benim için yetersiz gelmeye başladı. Kendime başlangıç seviyesi, bütçe olarak da orta gelirli bir aileyi zorlamayacak bir HardTail bisiklet almak istiyorum. Genelde engebeli arazilerde yokuş aşağı yollarda sürüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Kadrodan başlayarak kendi bisikletimi mi geliştirmeliyim yoksa satıp yeni bisiklet mi almalıyım karar veremedim. Yardımcı olabilecek var mıdır?

Carraro Daytona 930 nasıl bir bisiklet sizce fiyatına göre iyi mi, yardımcı olabilecek carraro'cular varmıdır forum da?
daytona-930.jpg

(link) nasıl bir modeldir alınır mı tavsiyeniz nedir acaba ? ilk bisikletim olacak, yardımcı olursanız sevinirim :)
(link)
Tatlı bisikletmiş. Rockrider dan daha iyi gibi geldi bana. Özelliklerine bakınca iş görecek bir bisiklet.
Carraro Daytona 930 nasıl bir bisiklet sizce fiyatına göre iyi mi, yardımcı olabilecek carraro'cular varmıdır forum da?
235741 dosyayı görüntüle
Carraro daha üst ekipman kullanmış. Fiyat çok yoksa carraro tabi. :harika:

• Beğen
Tepkiler: alitekn07
Geri