@alitekn07
mhb forma yeni üye oldum katlanır bisikletim var carraro flexi 121 satıp dağ bisikleti almak istiyotum 30 vitesli modeller aklıma takıldı sizce artısı eksisi nedir
mutlaka dedirtcektir ben kullandım st540 şuan dirt jump bisikleti olarak kullanıyorumArada hem 800 TL fark hem piyasada olmayışına rağmen keşke almasaydım dedirtir mi.
Ne yaptınız bisikleti aldınız mı?Merhabalar , spor için ve günlük olarak kullanmak için yaklaşık 1000 tl ye bir corelli snoop 3.1. aldım , 2 ay bana çektirmediği eziyet kalmadı , eskişehirden eskişehirdeki servise 4 hafta parça bekledim , 2 ayda aynakol dişlisi erimiş ve yamulmuş , zincir yamulmuş , öyle hor felan da kullanmadım , götürdüğüm serviste rezalet olunca cabası oldu , satıp üzerine ekleyip iyi bir bisiklet almak istiyorum günlük 100-150 km ler yapabiliyorum , mtb istiyorum malum türkiye yolları , özellikle servis ve firmadan çektiğim eziyetten dolayı , Btwin Rockrider St 520 ye yöneldim , corraro , mosso gibi bisikletlerde ilgimi çekti fakat , servislerin yorumlarını okuyunca çıldırıcak gibi oluyorum, var mı tavsiyeniz st 520 ye verilen paraya değer mi , sorunsuz kullanabiliyirmiyim ?
O kadar aksiyona gireceğimi zannetmiyorum en fazla kaldırım toprak milli parklarda kampmutlaka dedirtcektir ben kullandım st540 şuan dirt jump bisikleti olarak kullanıyorum
st520 alcaksanız sizi en fazla 7 ay idare edicektir sonra sıkıntılar peşpeşe gelicek maşa patlaması. vites geç tepki vermesi. zincir kopması. fren tutmaması vb. maşa patlaması st540 da geçerli maşa patlaması ama ilk aldığımızda maşayı değiştirdim dirt jump olarak tertemiz kullanıyorumNe yaptınız bisikleti aldınız mı?
O kadar aksiyona gireceğimi zannetmiyorum en fazla kaldırım toprak milli parklarda kamp
st520 alcaksanız sizi en fazla 7 ay idare edicektir sonra sıkıntılar peşpeşe gelicek maşa patlaması. vites geç tepki vermesi. zincir kopması. fren tutmaması vb. maşa patlaması st540 da geçerli maşa patlaması ama ilk aldığımızda maşayı değiştirdim dirt jump olarak tertemiz kullanıyorum
ama ben downhill sporuyla uğraştığım için maşayı patlattım dirt jump olarak kullanıyorumst540 da xcr maşa mı var xct mi? Ben bir önceki versiyon rr540 kullanıcısıyım 3 yıl oldu xcr maşa hiç bakım yaptırmadım hala canavar gibi çalışıyor. Ama atlama zıplama yapmadığımı belirteyim Sadece toprak yolda ve hafif arazide normal sürüşler.
peki siz bilirsiniz satıcı size iyi bisiklet anlattığım sorunlar olmaz diyebilir satıcı insanların duygularını düşünmez alıcağı paraya bakar :/Yarın gidip alıcan büyük ihtimal insan araştırdıkça içinde kayboluyor.
Zoom maşa var üzerinde 100MM lik yaylı ne kötü ne de çok iyi dostum.Carraro Daytona 730 modelinin maşası hakkında bilgisi olan var mı? ismi yazmıyor sitesinde