Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Carraro Daytona 730 modelinin maşası hakkında bilgisi olan var mı? ismi yazmıyor sitesinde

Scudo
@alitekn07

mhb forma yeni üye oldum katlanır bisikletim var carraro flexi 121 satıp dağ bisikleti almak istiyotum 30 vitesli modeller aklıma takıldı sizce artısı eksisi nedir

@alitekn07

mhb forma yeni üye oldum katlanır bisikletim var carraro flexi 121 satıp dağ bisikleti almak istiyotum 30 vitesli modeller aklıma takıldı sizce artısı eksisi nedir

Artısı Eksisi olarak şunu söyleyebilirim

Artısı;

Şehir içinde kullanacaksanız bisiklet gerçekten hızlı gidiyor. Bir yandan korkutuyor sizi bir yandan zevk veriyor.
Kendinizi güvende hissedebilirsiniz aynı zamanda teker kalın olduğu için

Eksisi;

Çabuk yoruluyorsunuz. Yeni kullanacaksanız sizi fazla yorar, ben uzun zamandır spor yaptığım için beni etkilemiyor

Ama buna ek olarak şunu söyleyebilirim, Eğer 30 vites alacaksanız teker değişiyor mu ona bakın belki sonradan ince tekere geçmek isteyebilirsiniz, Kalın teker alacaksanız eğer.

Kadro boyu jant boyu bunları zaten kendinize göre ayarlayacaksınız :)

Ben iri yapılı birisi olduğum için 48 Kadro 29.5 Jant büyüklüğünde teker kullanıyorum. Fazlasıyla hızlı ancak 27.5 kadar atik değil virajlarda falan

Arkadaşlar Merhaba Benim Bi Sorum Olcaktı Ben Şuan Dirt Jump Bisikleti kullanıyorum Artık Tüm Hareketlere alıştım Ama kendime Merdivenden Bunny Hopla atlayabileceğim tek teker yapabileceğim hidrolik frenli bisiklet arıyorum bana bi bisiklet önerirmisiniz bütçem yok bisikletin fiyatına göre alcam. Decathlon da gezerken St 540 Bisikletini gördüm siyah rengi çok hoşuma gitti hidrolik frenleri felan ama orta amortisörü yoktu sorun yaratırmı?

Arkadaşlar, iyi forumlar. Konu açamadığım için buradan yazıyorum. 2016 senesinde aldığım 2015 model Salcano NG650 V-Fren modeli bisikletimi aldığım yıldan beri kesintisiz kullanıyorum. Artık gerçekten de bisikleti yükseltmem gerektiğini hem parçaların eskimesinden hem de artık bana yeterli gelmemesinden anlayabiliyorum. Boyum o zamanlar 1.60 civarları tabi, şimdi 180 boyundayım ve boy olarak da yetersiz geliyor, ne kadar gidon spacer'ı vs. de kullansam biraz daha büyük bir bisiklete geçme zamanım geldi sanırım. Bu konuda sizden yardım istiyorum 6 ay 1 sene içerisinde yeni bir bisiklet alacağım bütçem 2.000-3.000₺ arasında. Kendi incelemelerimle Kron XC-150, Mosso Wildfire gibi modelleri gözüme kestirdim. Ama bu konuda pek bi bilgim olmadığı için size danışıyorum. Vites takımı olsun, yürüyen aksam olsun işin gerçeği yükseltmek istiyorum setleri. Bu konuda önerilerinize açığım merak eden olursa diye o bisikletimin özellikleri:

• TİPİ
  • 26" MTB
  • KADRO
  • Hydroformed tubes alüminyum kadro
  • MAŞA
  • Zoom 26" alüminyum taçlı amortisörlü maşa
  • ARKA VİTES
  • Shimano RD-TX35 Tourney 21 vites
  • KADRO ÖLÇÜLERİ
  • -
  • ORTA GÖBEK
  • Chin Haur CH-51 kaset
  • AYNA VE KOL
  • Sr Suntour XR172 42t/32t/22t krank takımı
  • FREN TAKIMI
  • Shimano M355 hidrolik disk fren sistemi
  • VİTES KOLU
  • Shimano SL-M310
  • RUBLE
  • Shimano MF-TZ21 Tourney 28t/14t ruble
  • ÖN DEĞİŞTİRİCİ
  • Shimano TZ30 ön değiştirici
  • GİDON
  • -
  • BOĞAZ
  • Zoom TDS-C41 alüminyum boğaz
  • SELE BORUSU
  • Zoom C208 alüminyum sele borusu
  • SELE
  • Salcano logolu jel takviyeli sele
  • FURÇ TAKIMI
  • Chin Haur CH-281TBW
  • TEKER SETİ
  • Salcano RACING XCM 2.20 lastik
  • JANT SETİ
  • Salcano XPRO HT02 8x4h özel örüm jant seti
  • AĞIRLIK
  • 13,91KG
Şimdiden önerileriniz için çok teşekkürler.
Dipnot: 2.ele pek sıcak bakamıyorum bisikletten anlamadığım için ancak 2.elde de bakabileceğim bütçeme uygun modellerden bahsederseniz göz atabilirim, teşekkürler.

Merhabalar , spor için ve günlük olarak kullanmak için yaklaşık 1000 tl ye bir corelli snoop 3.1. aldım , 2 ay bana çektirmediği eziyet kalmadı , eskişehirden eskişehirdeki servise 4 hafta parça bekledim , 2 ayda aynakol dişlisi erimiş ve yamulmuş , zincir yamulmuş , öyle hor felan da kullanmadım , götürdüğüm serviste rezalet olunca cabası oldu , satıp üzerine ekleyip iyi bir bisiklet almak istiyorum günlük 100-150 km ler yapabiliyorum , mtb istiyorum malum türkiye yolları , özellikle servis ve firmadan çektiğim eziyetten dolayı , Btwin Rockrider St 520 ye yöneldim , corraro , mosso gibi bisikletlerde ilgimi çekti fakat , servislerin yorumlarını okuyunca çıldırıcak gibi oluyorum, var mı tavsiyeniz st 520 ye verilen paraya değer mi , sorunsuz kullanabiliyirmiyim ?

Merhaba,
Uzun süredir sporu bırakmış biri olarak bisiklet ile başlamak iş stresimi ve sigara bağımlılığından kurtulmak istiyorum piyasada bisiklet yok bildiğiniz gibi BTWİN ST520 almayı düşünüyorum başlangıç için üzermi lastikler de küçültmeye gittiğim zaman problem olurmu bisiklet hakkında görüşleriniz neler onun da stoğu bitmek üzere yardımlarınızı bekliyorum kafam çok karıştı araştırmaktan.

st 520 kullanan arkadaşlarımın çok memnun olduğunu söyleyemem

Arada hem 800 TL fark hem piyasada olmayışına rağmen keşke almasaydım dedirtir mi.

Merhabalar , spor için ve günlük olarak kullanmak için yaklaşık 1000 tl ye bir corelli snoop 3.1. aldım , 2 ay bana çektirmediği eziyet kalmadı , eskişehirden eskişehirdeki servise 4 hafta parça bekledim , 2 ayda aynakol dişlisi erimiş ve yamulmuş , zincir yamulmuş , öyle hor felan da kullanmadım , götürdüğüm serviste rezalet olunca cabası oldu , satıp üzerine ekleyip iyi bir bisiklet almak istiyorum günlük 100-150 km ler yapabiliyorum , mtb istiyorum malum türkiye yolları , özellikle servis ve firmadan çektiğim eziyetten dolayı , Btwin Rockrider St 520 ye yöneldim , corraro , mosso gibi bisikletlerde ilgimi çekti fakat , servislerin yorumlarını okuyunca çıldırıcak gibi oluyorum, var mı tavsiyeniz st 520 ye verilen paraya değer mi , sorunsuz kullanabiliyirmiyim ?
Ne yaptınız bisikleti aldınız mı?
mutlaka dedirtcektir ben kullandım st540 şuan dirt jump bisikleti olarak kullanıyorum
O kadar aksiyona gireceğimi zannetmiyorum en fazla kaldırım toprak milli parklarda kamp

Ne yaptınız bisikleti aldınız mı?

O kadar aksiyona gireceğimi zannetmiyorum en fazla kaldırım toprak milli parklarda kamp
st520 alcaksanız sizi en fazla 7 ay idare edicektir sonra sıkıntılar peşpeşe gelicek maşa patlaması. vites geç tepki vermesi. zincir kopması. fren tutmaması vb. maşa patlaması st540 da geçerli maşa patlaması ama ilk aldığımızda maşayı değiştirdim dirt jump olarak tertemiz kullanıyorum

st520 alcaksanız sizi en fazla 7 ay idare edicektir sonra sıkıntılar peşpeşe gelicek maşa patlaması. vites geç tepki vermesi. zincir kopması. fren tutmaması vb. maşa patlaması st540 da geçerli maşa patlaması ama ilk aldığımızda maşayı değiştirdim dirt jump olarak tertemiz kullanıyorum

st540 da xcr maşa mı var xct mi? Ben bir önceki versiyon rr540 kullanıcısıyım 3 yıl oldu xcr maşa hiç bakım yaptırmadım hala canavar gibi çalışıyor. Ama atlama zıplama yapmadığımı belirteyim :D Sadece toprak yolda ve hafif arazide normal sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Yarın gidip alıcan büyük ihtimal insan araştırdıkça içinde kayboluyor.

st540 da xcr maşa mı var xct mi? Ben bir önceki versiyon rr540 kullanıcısıyım 3 yıl oldu xcr maşa hiç bakım yaptırmadım hala canavar gibi çalışıyor. Ama atlama zıplama yapmadığımı belirteyim :D Sadece toprak yolda ve hafif arazide normal sürüşler.
ama ben downhill sporuyla uğraştığım için maşayı patlattım dirt jump olarak kullanıyorum
Yarın gidip alıcan büyük ihtimal insan araştırdıkça içinde kayboluyor.
peki siz bilirsiniz satıcı size iyi bisiklet anlattığım sorunlar olmaz diyebilir satıcı insanların duygularını düşünmez alıcağı paraya bakar :/

Carraro Daytona 730 modelinin maşası hakkında bilgisi olan var mı? ismi yazmıyor sitesinde
Zoom maşa var üzerinde 100MM lik yaylı ne kötü ne de çok iyi dostum.

ARKADAŞLAR NOKTA ATIŞI 1500 TL YE KADAR ÖNERECEĞİNIZ VAR MI? boyun 180

@rognam piyasaya bakın. O fiyat aralığında ki bisikletler biribirinden çok farklı değildir.

Geri