Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

3000 TL ye dağ bisikleti tavsiyesi alayım. Ve yeni sezon ne zaman başlıyor acaba bilen var mı ? Mosso Black edition H beğenmiştim ama hiç bir sitede satılmıyor..
İyi bir üslup değil bu.

Scudo
@Mamicann ikinci el temiz bisikletleri kovala.hevesle alıp bırakan çok.ama o seviyede bisikletler bütçe olarak ikinci elde olsa yüksek olur.misal ben Bisan mtx 7800 u sıfır fiyatı 6800 du kutusu açılmamış bile 4500 aldım.
ben zaten bi tane mosso buldum onu alacağım büyük ihtimalle benim ki heves değil çünkü uzun süredir kullanıyorum durumlardan dolayı satmak zorunda kaldım şimdi tekrardan alacağım

Dağ + Şehir bisikleti kombinasyonu olabilir mi?

(link)

@Mamicann heves konusunu senin için demedim kardeşim:).Alıp bırakan çok bir hevesle alıp .Onların ilanlarını kovalaman lazım o açıdan söyledim

Beyler Carraro Daytona 730 aldım. İnşallah pişman olmam. .

Ve internette sadece 1 adet amazon'da vardı onuda ben aldım. Başka hiç bir yerde kalmamış.. Alacak olan varsa 5 binden satıyorum arkadaşlar :D

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Beyler Carraro Daytona 730 aldım. İnşallah pişman olmam. .

Ve internette sadece 1 adet amazon'da vardı onuda ben aldım. Başka hiç bir yerde kalmamış.. Alacak olan varsa 5 binden satıyorum arkadaşlar :D
Hayrını gör. Şimdi diğerleri gibi bu siteye bir daha uğramayabilirsin.😏

• Beğen
Tepkiler: marslikarabuk
Hayrını gör. Şimdi diğerleri gibi bu siteye bir daha uğramayabilirsin.😏
Yok ya uğrarım bol bol zaman buldukça. Bu arada yaşadığımız kötü diyalogtan dolayı özür dilerim. Sen haklıydın kötü bir üslup'du. Yaşça büyüğümsün. Ellerinden öpüyorum.:harika:

Yok ya uğrarım bol bol zaman buldukça. Bu arada yaşadığımız kötü diyalogtan dolayı özür dilerim. Sen haklıydın kötü bir üslup'du. Yaşça büyüğümsün. Ellerinden öpüyorum.:harika:
Estağfurullah, bilegimi büken elimi öper sadece.😅
Genelde sonuç odaklı çalıştığı için kafam benim de hatam. Daha açık anlatabilirdim düşüncemi. Onun yerine kısa ve doğrudan düşündüğümü yazınca laf sokma gibi anlaşıldı sanırım.
İyi günler, bol sürüşler.

• Beğen
Estağfurullah, bilegimi büken elimi öper sadece.😅
Genelde sonuç odaklı çalıştığı için kafam benim de hatam. Daha açık anlatabilirdim düşüncemi. Onun yerine kısa ve doğrudan düşündüğümü yazınca laf sokma gibi anlaşıldı sanırım.
İyi günler, bol sürüşler.
Önemli değil abi. Sanada kazasız bol eğlenceli sürüşler.

• Beğen
Carraro Daytona 730 - 930 arasında kaldım. Bu hafta tekrar boylarına bakıp ( Tek farkı teker boyu ) kararımı vericem. Tavsiyem kesinlikle Daytona serisi olur, çok araştırdım, bu fiyat bandında en kaliteli parçaları bu model sağlıyor ek olarak 2020 üretimi, daha yeni bir bisiklet.

Carraro force kullanan arkadaşlarım gayet memnunlardı, Rockrider kullanan 2 arkadaşım sorun yaşamıştı parçalarında çok dayanmıyormuş, parça değişimi gerekiyormuş, bende onların söylediği kadar biliyorum. Salcano tavsiye etmiyorum, Carraro almanı tavsiye ederim :)

EKLEME : Bisiklet almayı düşünüyorsanız sitelerde bahsedilen bisikletlerin parçalarının tek tek fiyatlarına bakmanızı tavsiye ederim, 3.450 tl bandında olan Daytona 930 730 modelindeki bisiklet parçaları gayet başarılı ve fiyattan da anlaşılacağı üzere kaliteli. Daytona yı ben yazayım buraya siz diğerlerine bakarsınız :)

ARKA VİTES SHIMANO DEORE M6000 SHADOW : 570 ₺
ÖN VİTES SHIMANO DEORE M6000 : 250 ₺
KRANK TAKIMI SHIMANO MT500 40X30X22T : 670 ₺
ARKA DİŞLİ SHIMANO HG50-10 11-36T KASET : 300 ₺
VİTES KOLU SHIMANO DEORE M6000 3x10 : 450 ₺
FREN SHIMANO MT200 HİDROLİK DİSK : 300 ₺
LASTİK SCHWALBE 29X2.25 57-622 TOUGH TOM K-GUARD : 160 ₺
SELE DDK JELLİ : 60 - 100 ₺
XLC GİDON-GİDON BOĞAZI : 100 - 200 ₺

Total Fiyat : 3000 ₺
450 ₺'de işçilik vergi payı diye düşünüyorum :D

Fiyatlar güncel oldukları için değişiklik gösterebilir, Carraro ya ait olan Kadro,Maşa,Jant fiyatlarını bulamadığım için yazmadım.

Her ne kadar Carraro şirketi toptan anlaşıp parçaları daha ucuza almış olsada, Bu parça fiyatlarına göre,Vergilerin şu zamandaki oranlarına göre bisiklet bedava'ya gelmiş oluyor. Ama yine de siz araştırmanızı yapın bu fiyat bandında başka bisiklet bulursanız bizimle paylaşın lütfen, sevgiler.. :)
Hocam bende aldım daytona 730.Nasipse 8-9 ekim gibi gelecek.. Bakalım..Siz memnunmusunuz nasıl beğeniyormusunuz ? Bir sorun çıkardı mı?

Hocam bende aldım daytona 730.Nasipse 8-9 ekim gibi gelecek.. Bakalım..Siz memnunmusunuz nasıl beğeniyormusunuz ? Bir sorun çıkardı mı?
Ürün gayet iyi parasını kuruşuna kadar hak ediyor umarım sizde memnun kalırsınız, hayırlı olsun :)

• Beğen
Ürün gayet iyi parasını kuruşuna kadar hak ediyor umarım sizde memnun kalırsınız, hayırlı olsun :)
Yalnız siz 930 demişsiniz ama resimdeki 730 a çok benziyor kafam karıştı sizin şimdi modeli tam olarak ney acaba ? :D ve 930 un fiyatıyla 730 un fiyatı aynı. Bi farkı varmı acaba ekipman bakımından.

Yalnız siz 930 demişsiniz ama resimdeki 730 a çok benziyor kafam karıştı sizin şimdi modeli tam olarak ney acaba ? :D ve 930 un fiyatıyla 730 un fiyatı aynı. Bi farkı varmı acaba ekipman bakımından.
İkisi de aynı model renk bakımından kafanız karışmış olabilir ama tek fark teker boyutu, benim aldığım 29 inc o yüzden 930, sizin aldığınız 27.5 inctir :)

• Beğen
İkisi de aynı model renk bakımından kafanız karışmış olabilir ama tek fark teker boyutu, benim aldığım 29 inc o yüzden 930, sizin aldığınız 27.5 inctir :)
Evet 27.5 inc.Ama rengi aynı sizinkiyle. Bende aradım taradım bulamadım bir tek amazonda buldum tek 1 tane kalmış kaptım hemen :D

Evet 27.5 inc.Ama rengi aynı sizinkiyle. Bende aradım taradım bulamadım bir tek amazonda buldum tek 1 tane kalmış kaptım hemen :D
Renkler aynı evet 29 inc olanda da bu renk var :) teker boyu küçük gelirse size değiştirme imkanınız var aklınızda bulunsun 29 inc yapabilirsiniz :)

29" ne yauvvv.😅
Şaka tabi ama bana gerçekten çok itici geliyor bu 29er tekerler.
Kesin Amerigonyalılar bulmuştur. Hitler kafası onlara bulaşmış şu anda. Büyük, daha büyük, en büyük diye gidiyorlar.😁
27,5 candır. Tabi 26 olsa daha iyi emme.😁

29" ne yauvvv.😅
Şaka tabi ama bana gerçekten çok itici geliyor bu 29er tekerler.
Kesin Amerigonyalılar bulmuştur. Hitler kafası onlara bulaşmış şu anda. Büyük, daha büyük, en büyük diye gidiyorlar.😁
27,5 candır. Tabi 26 olsa daha iyi emme.😁
Ahahaha ilk başta bana da büyük geldi abi ama sonradan daha iyi oluyor, daha hızlı oluyor, dağa ormana gideceğim zaman 27.5" leri takıyorum şehir içinde falan 29"leri takıyorum :D birde ben fitness ile ilgilendiğim için iri birisiyim o yüzden bende normal duruyor 29" :D

• Hahaha
Ahahaha ilk başta bana da büyük geldi abi ama sonradan daha iyi oluyor, daha hızlı oluyor, dağa ormana gideceğim zaman 27.5" leri takıyorum şehir içinde falan 29"leri takıyorum :D birde ben fitness ile ilgilendiğim için iri birisiyim o yüzden bende normal duruyor 29" :D
Aslında doğru. Teker büyüklüğünü de vücuda göre seçmek lazım.
Örneğin Arnold dayıda 26" bir bisikleti düşünemiyorum. Gördüm birinde, almış altına şişman bisikleti (fatbike 😋) gül gibi gidiyor.😆

• Beğen
Tepkiler: alitekn07
Geri