@KronCHE
Alacağım kesin.Ama bu işlerden çok anlamadığım ve yapım gereği de her söylenen şeyin peşine gitmem , aksine daha fazla soru işareti ile daha çok irdelerim.
Şimdi 2.el konusunda ise diğer şeylerde olduğu gibi bisiklette de üç kağıtlar olduğunu tespit ettim.Bu yüzden 2.el konusu zaten aklımda yoktu hepten arka plana attım.
Forumlar,yorumlar,ürünlerin özellikleri,fiyat,temin,ödeme ve tabiki anlık bütçeme göre bir ürün kararım halen net değil.
Mesela yapılan yorumlara göre MD frenden vazgeçtim.Normal V vites alacağım.Tabi istanbulun en büyük ilçesi olan Küçükçekmece'mizde bir tane düzgün bisiklet satıcısı da olmadığı için ancak netten gördüğümüz kadarıyla seçim yapabiliyoruz,bu durumda satın alma işlemini sürekli geciktiriyor.
Neyse yani kısacası ben orjinal birşey alacağım hocam.Anlamadığım bisiklet konusunda 2.el alıp başım ağrırsa bırakın parayı hevesim kaçar.
Size hayırlısı satışlar.
@SOZUAK
Siz yardımsever birine benziyorsunuz
Aşağıdaki ürünlerden fiyat-özellik anlamında hangisini tercih etmem daha doğru olur sizce.
Mosso bayağı pahalı ama maşası yukarıdan kilitliymiş.Ayrıca V fren ama yeni teknoloji diyor.Az güçle iyi performans verdiğini yazıyor.Dikkatimi çekti onuda aldım.
(link) 660TL
(link) 640TL
(link) 720TL
(link) 590TL
(link) 784 TL