V fren aldım ama öyle sert falan değilmiş.Boşyere bunca zaman vakit kaybetmişim Hd'mi Md'mi V'mi diye.Gerçektente 20-30 km rutin turlar yapanlar için Hd iyi olabilir ama onun dışında ihtiyaç değil bana kalırsa.
Bütçene göre bakman belki daha iyi olur.Yani V frende alsan aynı işi görüyor.Zaten eskiden hd frenmi vardı Bu konuda çok araştırıp baktıkça bir süre sonra sanki V fren ile yol katedilemeyecek,performans alınmayacak,stop edilemeyecek gibi hissetmeye başlıyor insan ama alakası yok
Esas önemli olan akıcılık ve konformuş bunu anladım. Yani hafiflik,lastik seçimi,yol bisikleti gibi şeylerden bahsediyorlar ya.İşte onları sakın kulak ardı etme. Hakikaten önemliymiş.
Şu an şehir bisikleti araştırmasına başladım.Carraro sportive 224 biraz daha ucuz olsaymış keşke Forumda aradımda kendime göre bi konu bulmuş değilim henüz.Yeni bi konu açsammıki acaba Maksimüm 1100TL ye Şehir bisikleti önerisi diye
Araniza yeni katilicam konuyu uzatmadan durumumu iza ediyim
Yeni baslangic yapicam bu sevdaya oyuzden beni idare edebilecek saglam bir bisiklet tavsiyelerinrica edicem
Scott tercihim ancak baktigim modeller 3000 ustu oyuzden bu tutarlara cikamam( yinede onerinizi beklerim bu markada)
Saglam beni dagda ozellikle kaz daglarinda yari yolda birakmicak yormucak bir bisiklet tavsiyelerinizi bekliyorum sabirsizlikla
daha önce böyle bir konu açılmış ancak 2016da hi açılmamış çoğunlukla dağlık patika yolda kullanacağım bir bisiklet alacağım çok fazla bir bilgim yok 2016 model max 2000 tl kadar bir bisiklet almayı düşünüyorum önerileriniz için şimdiden sağolun
kardeş mtb alıcaksan avrupadan alıcaksın ben iki bisiklet getirdim biri 650 euro 1900 tl civarı ediyor bisiklet OCLV CARBON + her parçası shimano xtr '' en iyi lerindendir markası TREK. ayrıca türkiyeden salcano felan alıcaksan 2000 tl yi çöpe atmış olursun benden demesi araştır al avrupadan
Benim 2016 yılında açılmış böyle bir konum vardı ama neyse.Mosso 2671TB Deore 2.300₺.Satıcı indirim yaparak 2000₺ye indirebilir.Ayrıca bütçene zil,pompa,kask,ışık vs. dahil mi?