Yani olabilir. Ben sıfır 2. el çok ayırdetmem. O nedenle daha da uyguna halledebilirsiniz. V fren ile ki fiyatlarına bakmadım makas açılıyorsa alınır, yok md çok fiyat fark etmiyorsa o da tercih edilir diye demiştim. Her şekilde o bisiklet gider ve durur siz kesenize bakın kadro uyumlu ise zamanla geçersiniz tabi ihtiyaç duyarsanız. Ben yıllarca shimanonun kaliteli v frenleri ile mutlu mesut sürüşler yaptım bir kere bile ah keşke disk frenim olsaydı demedim. Şimdilerde sırf deneyimlemek adına disk frene geçtim yoksa ihtiyaç olduğundan değil bir de uygun fiyata denk geldi. Şimdi disk fren kullanmayıp burada o şöyle bu böyle alın/almayın desem kendimle tezat duruma düşerdim. Firmaların alış fiyatı ucuz olduğundan dışarıda yapacağınız değişim ile hazır takılmış alacağınız sistem fiyatları farklı olabiliyor. O yüzden alırken pazarlık mutlaka yapın. Yüz yüze alışverişlerde paranız nakit yada kart cebinizde kesin alıcı iseniz netten bulacağınız fiyatlardan daha iyisini elde edebilme imkanınız var.