@EmreTzn090909 Sana diyor ki , kaza yaparsan seni üzer, tecrüben yok. Genelde konu açarken belirtiriz, 3 yıl şehir bisikleti sürdüm vesaire..Senin belirtmemen burada sorun. Ben yıllardır bisiklet sürerim, ancak hoplama zıplama işinde profesyonelliğe yürümek istiyorum, ancak bu işte tecrübem 0 ve bisiklet dağılınca hem ben üzülmeyeyim hem de cebim üzülmesin diye 1500 liralık birşey alacağım,çünkü bisikleti haşat edeceğimi biliyorum, normal binmeyeceğim, zıplayıp yanlış düşeceğim,akort kaçacak vsvs.
Yani dediğimiz odur ki eğer tecrüben yok ise hem seni parça fiyatı vs üzmeyecek,hem de bisikletten soğutmayacak orta veya giriş seviyesi bir bisiklet seçmelisin.
Tavsiye isterken kriterlerini ve özelliklerini söylemelisin ki sana en doğru tavsiyeyi verebilelim.Bisiklette 50 km tecrübesi olan birine cr062 verilmez mesela,galiba aşağı yukarı 8 yıldır bisiklet sürerim, onlarca kez düştüm , ancak altımda şimdiki bisikletimle değil , dandik çift amortisör bianchim vardı.1.5 liraya elcikleri değiştirdim, oldu bitti.Ancak bu bisikletle düşsem , düşeceğimi anlayınca üstünden o kadar rahat atlayabilir miyim bilmem.
Biraz fazla konuştum galiba, sadede gelirsek tecrübesiz birine giriş için 5000e kadar bisiklet fazla,daha açık bilgi verirsen daha doğru yorumlar yapılabilir.
Herkese iyi geceler dilerim. ..