Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

@BağdatlıRuhi
@BağdatlıRuhi

Model ve yılını bilemem tabi. 1 yıllık bisiklet.Sıfırı 600-650 tl falandır.
Ama kaynak güvenilir sıkıntı yok :)

Scudo
Mosso Wildfire HYD ile V fren arasında 250TL fark var yaklaşik değermi sizce?

V fren aldım ama öyle sert falan değilmiş.Boşyere bunca zaman vakit kaybetmişim Hd'mi Md'mi V'mi diye.Gerçektente 20-30 km rutin turlar yapanlar için Hd iyi olabilir ama onun dışında ihtiyaç değil bana kalırsa.

Şehiriçi okula giderken kullancam bende genellikle işte 10km mesafede

@Nurullaah18

Bütçene göre bakman belki daha iyi olur.Yani V frende alsan aynı işi görüyor.Zaten eskiden hd frenmi vardı :) Bu konuda çok araştırıp baktıkça bir süre sonra sanki V fren ile yol katedilemeyecek,performans alınmayacak,stop edilemeyecek gibi hissetmeye başlıyor insan ama alakası yok :)

Esas önemli olan akıcılık ve konformuş bunu anladım. Yani hafiflik,lastik seçimi,yol bisikleti gibi şeylerden bahsediyorlar ya.İşte onları sakın kulak ardı etme. Hakikaten önemliymiş.

Yani 850 liraya Hidrolik disk almak var veya V fren alıp vites sistemi maşası daha iyi olan var. Zaten aşırı hız yapabileceğim biyer yok

Eğer okula gidip geleceksen ve hız yapmayacaksan V fren işini görür. Mosso Wildfire tercih etmelisin.

Şu an şehir bisikleti araştırmasına başladım.Carraro sportive 224 biraz daha ucuz olsaymış keşke :) Forumda aradımda kendime göre bi konu bulmuş değilim henüz.Yeni bi konu açsammıki acaba Maksimüm 1100TL ye Şehir bisikleti önerisi diye

Herkese selamlar

Araniza yeni katilicam konuyu uzatmadan durumumu iza ediyim
Yeni baslangic yapicam bu sevdaya oyuzden beni idare edebilecek saglam bir bisiklet tavsiyelerinrica edicem

Scott tercihim ancak baktigim modeller 3000 ustu oyuzden bu tutarlara cikamam( yinede onerinizi beklerim bu markada)

Saglam beni dagda ozellikle kaz daglarinda yari yolda birakmicak yormucak bir bisiklet tavsiyelerinizi bekliyorum sabirsizlikla

• Beğen
Tepkiler: DDŞ
daha önce böyle bir konu açılmış ancak 2016da hi açılmamış çoğunlukla dağlık patika yolda kullanacağım bir bisiklet alacağım çok fazla bir bilgim yok 2016 model max 2000 tl kadar bir bisiklet almayı düşünüyorum önerileriniz için şimdiden sağolun

Salcano assos-igman model,deore veya slx donanım.igman aldım kullanıyorum ve çok memnunum.2015 modeli 1800 lira taksitli fiyatı.

söylediğiniz modellere baktım ama 1500 tl ile 3000 tl arasında değişiyor pek anlamadım :):) tam net bi model önerirseniz daha iyi olur

Merida Big Nine 20 kullanıyorum ve memnunum. 1970 TL'ye almıştım.

assos 50 modelini tavsiye ederim ben de sram x7 setlisi var çok iyi

15
@ümit smskr
1500 lira salcano igman varsa kaçırma

kardeş mtb alıcaksan avrupadan alıcaksın ben iki bisiklet getirdim biri 650 euro 1900 tl civarı ediyor bisiklet OCLV CARBON + her parçası shimano xtr '' en iyi lerindendir markası TREK. ayrıca türkiyeden salcano felan alıcaksan 2000 tl yi çöpe atmış olursun benden demesi araştır al avrupadan

Dosyalar

• IMG_3747.JPG
    IMG_3747.JPG
    102,3 KB · Okunma: 69
  • IMG_1819.JPG
    IMG_1819.JPG
    89,2 KB · Okunma: 64
  • IMG_1811.JPG
    IMG_1811.JPG
    118,4 KB · Okunma: 66
Benim 2016 yılında açılmış böyle bir konum vardı ama neyse.Mosso 2671TB Deore 2.300₺.Satıcı indirim yaparak 2000₺ye indirebilir.Ayrıca bütçene zil,pompa,kask,ışık vs. dahil mi?

@T.R.E.K Yazdigin ozelliklerdeki TREK dag bisikletini nereden aldigini soyleyebilir misin?

@T.R.E.K
ithal bisikletler genelde daha pahalı oluyor ve pratikte tek iddiaları daha sağlam kadro, o da çoğu kullanıcı için önemli bir kriter değil. avrupadan aldığında burada montaj için uğraşacak, ufak tefek şeyleri yaptıracağı bisikletçisi olmayacak, garanti olsa da sıkıntılı olacak. daha ucuza gelir mi ona da demin değilim.

önerdiğin xtr seviyesi donanımları da güzel günlerde kullan ancak belli ki arkadaşımızın şuanki bütçesinin dışında.

not: seninkinden pahalı trek kullanıyorum

@celikkadro dostum ben de mutlu bir trek kullanıcısıyım ama trek'in ithalatçısı aşırı kar payı koymaya başladı, o sebeple o bütçelere ben önermem. şurada da konustuk aynı konuyu: Trek Kullanıcıları Kulübü

bu bisiklet tavsiyesi başlıklarında da genelde 4-5 modeli gözüne kestirip, onların özelliklerini buraya yazarsan daha dolu ve verimli bilgi alırsın. zaten aşırı sayıda marka yok, aşırı sayıda ürün çeşitliliği yok (aynı marka içinde)

bir de jant boyunu belirledin mi, o da bir kriter bu günlerde.

Geri