Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Scudo
@Bunyaz&fb
Hayırlı olsun iyi fiyat bence güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Bunyaz&fb
Rublesi vidalı olmayan (gına geldi bu mftz21'den), adam gibi 11-32 arası kaset rublesi olan (daha geniş aralık da olabilir), mekanik disk frenli, amortisör maşalı (kilitlenebilir), markadan bağımsız uygun fiyatlı (1000 tl civarları), 26 ya da 27.5 jantlı alüminyum kadro MTB tavsiyelerinizi beklemekteyim, teşekkürler.

Ek: Komik bi şekilde, baktığım her modelde, ruble kasete döndü mü o modeldeki frenler de otomatikman hidrolik oluyor. Ama ben hidrolik fren istemiyorum işte.

Gerek kalmadı, yine de teşekkürler.

merhabalar arkadaşlar
şehir içinde kullanacağım dağ bisikleti arıyorum 1000 tl ye kadar limitim aşağıda listelediğim markalardan tavsiye edebileceğiniz model var mı veya başka marka model var mı? yardımcı olursanız sevinirim

- kron
- salcano
- corelli
- mosso
- carraro
- bianchi

şehir içinde kullanacağım için amortisör kilitli olması lazım ama onun da bi kalitesi var sanırım kimse memnun değil kilitlilerden

@hs4255
Mesele maşanın kilitli olup olmaması değil, maşanın kalitesidir.iyi bir maşanın fiyatı zaten sizin bütçenizin yarısından başlar. Ben de bugün whistle Huron 1484d aldım 1060 liraya . maşası Anca kaldırımdan falan inerken biraz çalışıyor(xct var üstünde) o yüzden düz maşa da alabilirsiniz arada pek fark yok.
Bu arada mosso legarda serisine ve carraro sportive serisine bakabilirsiniz. Alabiliyorsanız carraro sportive alın derim.

@Bench

Bugün itibariyle whistle Huron 1484d sahibi oldum. Arka aktarıcısı acera, kalanı tourney.maşası masadan kilitlemeli xct. Yaklaşık 16 kilo. 1060 liraya aldım, fiyatına göre fena değil. En azından maşası zoom değil. Başlangıç seviyesi düşünenler alabilir. fotoğraf düz olmasına rağmen atarken yan dönüyor, çözümü nedir?

@Bench
Beğenmediğim yanları: frenleri iyi değil. Elcikleri kötü, selesi taş gibi.
Edit: bisikletin beğenmediğim kısımları eklendi.

Dosyalar

• DSC_0237.JPG
    DSC_0237.JPG
    190,2 KB · Okunma: 38
  • Beğen
Tepkiler: hs4255
Merhaba arkadaşlar yeni bir bisiklet alacağım 3 tanesi arasında seçim yapmaya çalışıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Mosso wildfire 27.5 mekanik fren 800 TL

Carraro 320 26" hidrolik fren 1050

Carraro 271 27.5 hidrolik fren 1250 tl

Merhaba arkadaşlar,
Bisiklete yeni başlayacağım. Modelleri araştırırken şu Kron'un fiyat ve özellikleri dikkatimi çekti.
(link)
Aynı model farklı satıcılarda 300-400tl daha pahalı. Sizce alınır mi bu fiyata? Alinmaz derseniz 1500-2000TL arasında daha iyi bir öneri sunabilir mısınız?
Şimdiden çok teşekkürler.

@gogo94
Ghost kato ve tacana serisine bakabilirsin, merida big nine 20 40 a bakabilirsin. Bunların donanımları krondan düşük ama kaliteleri inkar edilemez. En azından elinde sağlam kadron olur yükseltmeleri zamanla yaparsın. İkisinin de ömür boyu garantisi var.

@Mustafa Güldal Crossway serisinin olayı nedir peki hocam? Hibrid kullanım için mi daha uygundur? Eğer öyleyse benim için daha mantıklı olabilir. Şu modelin fiyatı nasıl mesela?
(link)
Ya da 200tl daha az verip Crossway 100 mu daha mantıklı olur?
Kusura bakmayin çok soru sordum ama yeni başlıyoruz malum. :)

Merhaba,
2500tlye kadar bir dağ bisikleti araştırıyordum 1 ay kadar.Şuan üzerinde durduğum 2 bisiklet vardı bunlar:
(link)
ve
(link)
Gelelim sorunlara boyum 1.74 ve Bursada kadro boyu uygun bulamadım çünkü arada kalıyor hep.Bugün bianchi nth9u test ettim 48cm kadro boyu bacak boyumla arada 1 parmak yok gibi birşey.Yarın arayıp sorucam sitesinde bulamadım daha düşük bir boyda varmı mesela M kadro gibi.
Aralarında pek bir fark yok bisikletlerin nerdeyse aynı gibi üzerindeki aktarma düzenekleri vs.
Sizin tavsiye edebileceğiniz başka bir marka varmı?Önümüzdeki hafta almayı planlıyorum bisikleti. Deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Not: bisikleti düz yolda kullanan biri değişimdir.Düz yol görsemde kaldırıma hoplar zıplarım downhill yapmak dag da kullanmak için alıyorum bisikleti.

Herkese merhaba. Bu yaz tatili yeni bir bisiklet almak istiyorum. Fiyatı en fazla 1100 tl yi geçmesin lütfen. Kırşehir gibi küçük bir il de yaşadığım için 2.el fırsatım ne yazık ki yok. Bu yüzden aklımda Kron xc150 hd var.
Ve kaç jant olmalı
Boyum:1.67
Kilo:54
16 yaşındayım şimdiden teşekkürler.

merhaba arkadaşlar sayfaya yeni üyeyim yeni post açmayı bilmediğim için bu postun altına yazıyorum sorumu kusura bakmayın.
Bianchi TDL 1300 almayı düşünüyorum. öğrenciyim çok para kaçıramam boyum 170 65 kiloyum. bisikleti çocukluktan beri kullanırım ama artık dağlara falan çıkıp kendimi geliştirmek istiyorum sizce uygunmudur. teşekkür ederim şimdiden

Selamlar arkadaşlar, bisikletler hakkında fazla bilgim olmadığından dolayı sizlere sormak istedim.
Ben başlangıç için dağ bisikleti almaya karar verdim. Yaklaşık 700-800 TL arası bütçem var.
Boyum:1.90
Kilom:73
Boyuma göre bisiklet önerirseniz sevinirim. Birde kron xc 150 altımda çok kötü durumu ?

@Ambush hımmm.. valla bende o dedigin whistle yi almayı düşünüyorum ama bende karar veremedim.bu arada bursa çok güzel memleket.bisiklet yolları varmı..

salcano - ng450 HD
(link)

merhaba bugün bu bisikleti inceledim kabaca ve beğendim.
1000 tl civarı bir bütçem var.
markete git gel, 2km mesafede anneme git gel ve genel olarak spor, ev civarında gezi şeklinde kullanacağım. trafiğe çıkmayı hiç düşünmüyorum.
arazide kullanacağımı da zannetmiyorum fakat bulunduğum yerde yollar pek iyi değil ve çok arnavut kaldırımı yol var.

boyum 1.80
kg 78
27,5" düşünüyorum.
kadro boyu 18 iyi midir?

veya bunun yerine yakın fiyata şunu da düşün gibi bir tavsiyeniz olur mu?

veya kullanım amacıma göre bu bisiklet bana fazla mı sizce?
bisiklet konusunda pek bir bilgim yok.

şimdiden teşekkürler.

Geri