Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Scudo
Selamlar. 1.90 boyunda 93 kiloyum 1900 max 2000 tl civarı bisiklet almak istiyorum.Varmıdır uygun öneriniz?

Kron tx 1000 alabilirsiniz..

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@eokty
Bende ayni bisikleti arastiriyorum yuksek ihtimal alacagim gibi gidip mutlaka kadro boyu icin test edin o sekilde alin forumda detayli konusu vardi , bacak boyunuzun olcusu daha onemli. Bende 29 inc jant 21 kadro boyunu haftaya alacagim gibi gozukuyor.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese merhaba,

1500-1700₺ fiyat aralığında Bianchi'nin şu modeli bana sıcak geldi. Aynı özellikler Carraro'da da var ama nedendir bilmem Carraro 400₺ daha pahalı.
(link)

Kullanan var mı? Deore ve maşanın gidondan kilitli olması avantaj gibi. Yorumlarınızı bekliyorum

Merhaba arkadaşlar yeniyim öğrenciyim bisiklet tercihi için yardıma ihtiyacım var.
Şehir içi fakat yolları güzel olmayan (%80 parke taşı) bir yerde kullanmak için bisiklet satın almak istiyorum. Uzun yol bile olsa amacım dolaşmak ve keyif almak olacak (kısaca konfor). Birkaç yazı ve yorum okudum. Vardığım sonuç 29'' 21 vites v fren ön amortisörlü bir bisiklete ihtiyacım olduğu bende bu bisikletleri bulabildim.

Bianchi aspid 29md-39md
Salcano ng750md
Kron cx100 29''

Bütçem max 1000tl dir. seçtiğim özellikler istediğim rahatlık ve zevk için uygun mu jantı küçültmeli vitesi arttırmalı mıyım bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim bu bütçedeki yeni önerilere de açığım. Kronu ne kadar diğer bisikletlere göre beğensem de servisi çok uzak olduğu için son tercihim olacağını düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ruhullah.Grbz
Merhaba Arkadaşlar Ben Bisikleti 30-35km ulaşım için kullanacağım.Yollar Düzgün değil onun için dağ bisikleti istiyorum.Bütçe 750 tl.Şimdiden Teşekkürler

Merhaba Arkadaşlar Ben Bisikleti 30-35km ulaşım için kullanacağım.Yollar Düzgün değil onun için dağ bisikleti istiyorum.Bütçe 750 tl.Şimdiden Teşekkürler

@Mikail T. Şu an 1500 liram olsa hemen btwin rockrider 540 alırım :) Kendisi de 1500 tl şuan

Tabi kullanmadığım için yine de tavsiye etmem yanlış olur fikir vermesi açısından söyledim

• Beğen
Tepkiler: Mikail T.
IMG_0248.JPG Arkadaşlar Hem Şekil itibariyle Hemde Donanım itibariyle F/p bir bisiklet aldım Servis ağıda çok yaygın
29'' Çok güzel rengi var
1600₺
Carraro Daytona 2927
kesinlikle tavsiye ederm
gözler sizde olacak
ağırlık 13.7

@ugraskan
27Vites
19-21kadro mevcut

• Beğen
Tepkiler: Murats05
@leon35

saol hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@ugraskan hocam güzel bir seçim yaptığımızın kanaatindeyim tam bir f /p ürünü ;) hayırlı olsun ...20170328_180738.jpg

• Beğen
Tepkiler: Hakorman
Selamlar arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. 24 yıl Bianchi thomisus kullandıktan sonra artık yeni bir bisiklet almak istiyorum. Yeni modeller, donanımlar hakkında bilgim yok ama 3-5 gündür sürekli okuyorum. Yazları sayfiye yerinde kullanabileceğim (asfalt da var, orman yolları da var bozuk, toprak vs), biraz da hevesimi tekrar canlandıracak donanıma ve yakışıklılığa sahip bir dağ bisikleti almak istiyorum. Hem dağ bayır balığa giderken beni otomobil külfetinden kurtaracak hem de akşamüstleri 8-10 km spor yapmama, gezmeme vesile olacak bir bisiklet...

Forumda çok tutulmadığını bilsem de Bianchi'ye (yerli üretim olduğunu biliyorum) sempatim var, şu modeli hakkında bilgisi olan, şu donanımı iyidir, şu donanımı bu fiyatı hak etmez diye yorum yapabilecek arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Bütçe olarak da max 2.500 tl gibi başka bisiklet tavsiyeleri de makbule geçer... Bu arada da ben de sürekli okuyor ve dükkanları gezerek modelleri inceliyor olacağım. Şimdiden çok teşekkürler, saygılar.

Bisiklet şu; (link)

Boyum: 1.80

@Kaan Erdal

2500 civarına cube aim sl mevcut özelliklerine bir göz attım bir çok donanım aynı.Frenler maşalar krank boyutu falan arttırıcı sanırım daha düşük ama aynı zamanda cube kalitesi almış oluyorsunuz.

Linkteki bianchi de baya güzelmiş ama kendi fikrimce yakışıklılık olarak cube aim sl daha güzel duruyor :)

• Beğen
Tepkiler: Kaan Erdal
@srtkmc hocam bütçe konusunda sıkıntınız var ise carraro daytona 2927 ve emsallerini önerebilirim size gayet güzel ve performanslı ürünler .

@Kaan Erdal güzel seçim bence bu donanımlar diğer markalarda daha pahalı arkadaşın dediği cube de donanım olarak çok düşük fiyatını haketmiyor.

Arkadaşlar selam, bisiklet almak istiyorum fakat bu zamana kadar bisiklet benim için çocukken babamın aldığı kavramıydı. Kısacası bisiklet hakkında ki tek bilgim nasıl sürüldüğü :)
Kısacası vücut özelliklerim : Boy 1.82cm Kilo 110kg. Kilo olayına çok fazla takılmayın çünkü yıllardır aktif olarak vücut geliştirme yapıyorum.

Şimdi gelelim asıl soruya ;

1 Alacağım bisikletin kadrosu kaç inch olmalı ?
2 Alacağım bisikletin jant boyutu ne olmalı ?
3 Alacağım bisiklet kilo/performans (kilo kendi kilom)(performans , jant yamulmaması , tekerlek deformesi vb) olarak nasıl birşey olmalı ?

önerileriniz arasında illa dağ bisikleti olması gerekli değil farklı türler varsada onlarıda inceleyeceğim.
Saygılarımla.

@leon35 , bugün bisikleti denedim, kadro yüksekliği 48 cm ve tam oldu ama kadro üst borusu 2 cm kadar falan yüksek geldi, gerek donanım gerek görünüş olarak ısındım bisiklete, ama iki ayak yere temas halindeyken işte hafiften değiyor :) aynı donanımda Whisle Patwin diye bir bisiklet de var, o da aynı yükseklikte.

Başka bir yerde ise Ktm Ultra Fun 29' m boy kadrolu bir bisiklet beğendim, onda ayakta durabildim, fiyatlar çok yakın ama Ktm'nin donanımı biraz daha düşük model (gerçi bana fark etmez kullanım olarak herhalde). Scott'lar falan var ama onlar bütçemi aştı.

Herhalde 2 cm için canımı sıkmayıp Bianchi'yi alırım. :/

@merto820 NG750 al alacaksan ama ufak tefek modifikasyon yapman gerek yada öyle kullanırsın yaparsan daha iyi olur resimdeki gibi :)

@Demitri Maximoff öncelikle bütçeniz ve bisikleti nerede kullanacağınızı söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

Geri