Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

@leon35 boyum 1.80 m. 48 cm lik mth 9 kadrosu 2 cm kadar yüksek geldi. Başka marka bakmak veya 27.5'' a geçmek gerekecek malesef.

Scudo
Boy 1.80, bacak içi 81 cm. Tam ölçüm 46-46.5 gibi çıkıyor. Beğendiğim modelin 48 cm kadro yüksekliğine sahip seçeneğinin kadro borusu değiyor bacak arama, 43 cm lik seçeneği alsam sele ve gidonla 46 seviyesine ayarlasam sıkıntı yaşar mıyım ergonomik olarak? Teşekkürler... :)

ben de bisiklet işinden iyi anlayan üstadlardan tavsiye bekliyorum. Boyum 1.67, kilo 85, 900 ile 1100 tl arası bisiklet arıyorum. mtb tercihim ama bu fiyat arasında "kesin şunu al" dediğiniz bir model varsa mtb olup olmaması farketmez. Bir de kaç inçlik bisiklete binmeliyim ? boyum kısa malesef

48 cm kadrolu Whistle Patwin 1760 aldım. Bianchi Nth 9'un 48 cm kadrosunun sele borusu 1-2 cm yüksek gelmişti, bununki tam oldu 1.80 boyuma göre. Düşünenlere referans olur... Boyası falan da çok güzelmiş valla. Donanım aynı lastik hariç, patwin'de schwalbe rapid rob, nth 9'da michelin country grip'r vardı. patwin 14.3 kg, nth 9 15.4 kg idi. Bakalım, umarım memnun kalırım da bu sporu tekrardan keyifle yaparım yıllar sonra..

R0g9LZ.jpg

@Kaan Erdal
Hayırlı olsun hocam. Kaça geldi bisiklet?

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar bende bisikletimi satışa çıkardım model yükselticem .2000 ila 3500 tl arası 2.el önerilerinizi bekliyorum.Sıfır almayı sevmiyorum .2500 tllik bisiklet bile boş duruyor.teşekkürler

Ayrıca Bisikletime Bakmayı düşünen olursa (link) burdan bakabilirsiniz

@SinanAktas Accell Bike Shop Kızıltoprak şubesinden 2.500 tl 9 taksit aldım. 2660 tl falandı. Nakitte sanırım bir 100-150 lira daha inerler.

Merhaba arkadaşlar öncellikle forumunuza yeni katıldım buradan herkese selam ve saygılar.

MTB Bisiklet alacağım ort. 1000 tl bütçem var. Aşağıdaki bisikletlerden birini düşünüyorum.

Salcano NG 650 26" & 27,5"
Bianchi Rcx & Aspid 26" & 27,5"
Kron Xc 150 26" & 27,5"

Öncellikle kadro boyutu çok fark eder mi? 29" düşünmüyorum. Genellikle asfaltta kullanıyorum.
Fren sistemi konusunda Md ya da Hd'nin farkı ne olur?

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

Kron al derim..27,5

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

(link)
Merhabalar. Bu bisikletin frenleri hidrolik mi mekanik mi tam anlayamadım. Beni bilgilendirebilir misiniz. Teşekkürler şimdiden. :)

@Utku Oktay hocam, bütçeyi biraz daha yükseltebilirseniz rr 540 modeline bakmanızı tavsiye ederim. Galiba hidrolik disk istiyorsunuz. Bu modeli de f/p açısından gayet iyi.

@dodurgalı_06 O bütçemi çok aşıyor bütçemi maalesef. Hidrolik disk şart değil V fren de tercih ederim. Mekaniği çoğu kişi önermiyor izlenimlerime göre.

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@Kaan Erdal hayırlı olsun kardeşim boşver en iyisini aldın dedigim gibi bunun rengi daha güzel. bir kaç gün yoktum cevap yazamadım sana. ama çok sevindim aldıgına. bu arada ne kadara aldın.

@Demitri Maximoff cyclocross almak başlangıç için uygun olur çünkü kafanızda nasıl bir tür istediğiniz belirir böylece bir sonraki bisikletinizi ona göre seçersiniz. Başlangıç olarak Carraro Sportive serisi iyidir. Ayarlanabilir gidonu da var. Carraro Sportive kullanıcıları kulübü başlığına kullananlar memnun mu sorun isterseniz.

1 sene önce bianchi spider 401 24' hd bisikletimi evden çaldılar.. sonrasında pek heves etmedim, ama son zamanlarda yeniden almak istiyorum, dağ bisikleti modellerine baktım, bianchi rcx 427 hd , 527 hd , salcano NG650 27,5 hd , whistle miwok 1637 27.5 hd , Bianchi SPEED 7227 27.5 hd modellerini beğendim, bisikletten hiç anlamam diyebilirim, selenin gidonun kadronun vs ne olduğunu daha geçen haftalarda öğrendim diyebilirim, HD ve MD farklarını vs araştırdım ve HD nin daha iyi ve avantajlı olduğnu anladım, spider 401 bisikletim altımda kayboluyordu, hediye gelmişti, şuan boyum 1.80 kilom 90, altımda kaybolmicak, kendini gösterecek ve aldığıma pişman etmeyecek bir bisiklet almayı planlıyorum, bütçe 1400 maksimum, daha fazla vermek istemiyorum ufak tefek aksesuarlarda alacağım çünkü.. belirttiğim modeller dışında modellerde söyleyebilirseniz sevinirim.. Sizin 1400 e kadar bütçeniz olsa nasıl bir bisiklet alırdınız yorumlarınızı bekliyorumm :) özellik kadar rengiylede duruşuylada kendini ben burdayım dedirtecek bir bisiklet tercihim :)

Geri