Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Scudo
Sorduğum soruyu düzelttim lütfen 2 bisikleti detaylı bir şekilde karşılaştırıp tavsiye verebilir misiniz ?

@1bilgisayarböceği ruble dişli oranları, maşa farkından dolayı ng 350 avantajlı ama 26 jant.ben olsam ikisini de almam çünkü bisikletle beraber servis hizmetini de satın alırsınız. Salcano servisinin ne kadar berbat olduğunu herkes biliyor. İlla alacaksanız ng 350 diyorum

Öncelikle herkese iyi akşamlar iyi forumlar
Sizce bu bisiklet bu fiyata değer mi sizlerin görüşünü almadan bisikleti almak istemedim ve daha önceden şehir ve dağ bisikletim olmuştu şimdi bu sporu daha çok profosyenelleştirmek istediğimden böyle iyi bi şey alıyorum ama bazende kendi kendime bu bana fazla gelir mi diye soruyorum ve bana yol bisikletindense mtb de daha hızlı bi şekilde iyi bi yerlere gelebileceğim söylendi sizce bu doğru mu? Şimdiden cevaplayan herkese teşekkürler
FİYAT:8400₺IMG_1432.PNGIMG_1433.PNG IMG_1434.PNGIMG_1439.PNG IMG_1441.PNGIMG_1438.PNG IMG_1435.PNGIMG_1440.PNG

@canpmkcu sanırım ne istediğinizi tam bilmiyorsunuz. Bence daha düşük seviyeli bir makine alıp ne istediğinizi tam olarak öğrenin. Mesela 2000 liraya 2. El tek süspansiyon alın. "Tamam, ben bunu sürerim, bu işi ilerletirim" derseniz çift süspansiyon ya da ileri seviye tek süspansiyon alırsınız.

@Mustafa Zeybek Daha önce dağ ve şehir bisikletim oldu yani başlangıç seviyesi bisikletler aldım şimdi onları sattım üstüne böyle güzel bi şey alıyım dedim sizce parasını hak ediyor mu?

@canpmkcu kadro kulağı yamulduğu için bisikleti kenarda yatan birine sorulacak soru değil bu :D önceki bisikletinizin özellikleri nelerdi? Bana göre 12-13 kilo deore setli mtb yarış koşmayacaksanız yeterli. 8000 lira bütçenizi sarsmayacaksa bilemem.

Bisiklet olabilecek en iyi seviyede denebilir ama fazla yorum yapamam üstünde. Forumda yüksek bütçelerle bisiklet toplayanlar, bisiklet garajı olanlar var. Onlara sorsanız daha iyi olur.

15 yasindayim 1.65 boyundayim 've bisiklet kullanacagim yerler asfalt 've parke yol ben dag bisikleti alsam hizli 've konforlumudr veya sehir bisijketi hizli veya konforlumudur ilk bisikletim lutfen yardimci Olun bana hizli 've konforlu bisiklet lazim butce 1650 simdiden tesekkurler

Abilerim kardeşlerim hepinize merhabalar bol pedalli günler diliyorum
Bu konu altında benim de bir sorum var 1000-1200 lira arasi bir butcem var ama üstüne zor çıkarım gibi şehirde kullanacağım ama sürekli kaldırım vs atlıyorum yolda o sebeple mtb var aklımda sizden ricam bu fiyat aralığında uzmeyecek bir bisiklet onermeniz

Not: boyum 1.70
Kilo 97
Tekrardan teşekkürler

selamunaleyküm
şuanda sedona 740 prom var 3yıldır kullandığım artık değiştirmek istiyorum sizden yardım isticem max 3500lira olan marka olarakta giant cube focus scott cannondale specialzd trek bu gibi üst seviye markalarından önerisi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim boy183 kilo 78

Yakın zamanda mosso raceline almaya karar verdim.(Ucuz bulabilirsem belki black edition.) Aklımda daytona 2727 vardı fakat rengi yüzünden vaz geçtim:). Satın almadan önce önerisi olan varsa okumaktan zevk alıcam.

Merhabalar mtb alacagım fakat çok kararsız kaldım hafif olmasını istiyorum fakat donanımda çok da kötü olmasını istemiyorum bakıyorum bisiklet hafif ama donanım kötü donanım iyi bu seferde 13 kg veya üstü çıkıyor bisiklet önerebilecek varmı
"2500tl bütçem var"

@Forever ghost kato 3 öneririm bende 1 var ve gayet memnunum benim isteklerimi şimdilik karşılıyor bu fiyatlarda ağırlığa çok takılmana gerek yok senin için çok bir fark yaratmaz paranı hafifliğe vermene değmez

@denizdoğa bu işlerde yeniyim ama size kısa zamanda öğrendiğim bir bilgiyi paylaşacağım altınızdaki bisiklet sizi geriye çekmiyorsa bisikletinizi zorlayın elinizden geldiğince sonra bisikletinizde kendinize göre yetersiz hissettiğiniz donanımları belirleyin ve bu bilgiler doğrultusunda bir bisiklet satın alın bu süreç içinde bütçenizide zorlamanızı tavsiye ederim gezdiğiniz fiyat aralığı biraz zorlayıcı yani iyi araştırmak gerekiyor o fiyatlarda alacağınız üst markaların kadrolarına para vermiş olaksınız yani bisikleti çok zorlamayan birisi iseniz alacağınız marka 10 üzerinden 5 ise 4 puanlık bir markanın kadrosuyla arasındaki farkı anlayamayabilirsiniz ve donanımlarda otomatikman biraz daha düşük olacağı için ulan parayı çöpemi attım ben düşüncesine kapılabilirsiniz ilk olarak kullandığınız ortamı ve max çıkabileceğiniz bütçeyide söylerseniz daha rahat yardım bulabilirsiniz

@Kararsiz taha b'twin in mtb lerine bakabilirsin
ardından yakınınızdaki bir bisikletçiye gidip bisikletleri deneyebilirsin ilk bisikletin olacağı için kararını sadece düşünerek değil deneyerek vermeni öneririm ardından ne alacağına karar verdikten sonra o fiyatlarda alınabilecek hemen her model birbirinin kopyası gibidir bir tek salcano önermem sana

@furkanunverozcan b'twin derim neden diye soracak olursan senin için serviside daha kolay olur ve o fiyatlarda kadrosuna tek güvendiğim marka o adamlar tüm modellerinde ömür boyu kadro garantisi veriyor

@cracura blackeditiona bende bakmıştım bir süre kötü olarak bir yanını göremedim ama kullanmadım o yüzden pek bir bilgi sahibi değilim bütçenide zorla bence blackedition al 2. elide daha kolay gider bence kadrosu daha güzel bu seivyelerde 2. elde giriş seviyesi olduğundan alıcılar genelde tasarıma bakıyor

• Beğen
Tepkiler: furkanunverozcan
@koshanerberk aslında durum şu evlendim ve eşimlede turlamak istiyorum onun bisikleti yok bende fırsat bu fırsat kendiminkini ona verip yenisini hakkettiğimi düşünüyorum yıllardır bisiklet kullanıcısıyım asfaltta da çok uzun yol gittiğim oluyor bazende öyle dağlık alana giriyorumki acaba şimdi kadro biryerden çatlıcakmı diyorum ortam bu şekilde. max bütçem 3500 dahada çıkamam iyi bir bisiklet almak istiyorum ama donanımında tabiki şimdikinden daha düşük olmasını istemem kafam karıştı zaten bayadır bakıyorum çoğu yerde bütün kadrolar aynı yerde üretiliyor söylentilerini duyunca acaba yerli bişey alıp üst donanım olsun mu diyorum bilemedim .bir yandanda bu markaların bazı sitelerde önceki senelerin indirime girmiş modelleri var iyi donanımlı onlardan mı alsam diyede düşünüyorum..fikir almak iyidi diyede burda paylaştım

@denizdoğa aklıma ilk gelen öneri Ghost kato 5 artan parayada ekipman alırsınız sakın kaskı sonra alırım demeyin bisikleti aldığınız gün kask, eldiven, akşam sürüş yapıyorsanız ışıklarınızıda alın

onun dışında cube baktım onda bu bütçedeki seri attention serisi ve n11 de bisikletler ciddi anlamda indirimde ama fiyatları 3700 tl

Aklımda dağ bisikleti almak var ve biraz beklemeyi düşünüyorum. Aklımdaki olan bisikletler Ghost Sona 2(1500-1600 TL arası bulabilirsem) ve Whistle Patwin 1724 sizinde önerilerinizi almak istiyorum.

Geri