Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

@Kaan Erdal bisikletinizin fotoğrafını gördüm ve hayran kaldım, fiyat bakımından yüksek geldi ama çılgınlık yapıp (sıkışacağımı bile bile) almayıda düşünüyorum sayenizde.. :) Memnun musunuz acaba? benimde boy 180 kilo 90, o olmazsa da MIVOK 1637 27,5 , salcano astro hd 27,5 ya da bianchi rcx 427-527 modellerinden birine bakacağım artık..

Scudo
@can.apr Can Bey, valla henüz binemedim sokakta turlamak hariç, yazlığa götüreceğim, daha bir hafta var, kuduruyorum baka baka evde. Hafta sonu belki dayanamayıp arabaya bağlayıp giderim ormana falan. :)Eksikleri gideriyorum şu an hevesle, yağ, pompa vs vs... :)

Boya işçiliği, malzeme kalitesi, montaj falan bana kusursuz gözüktü, dengesizlik, ses vs yok, şu an anca bunları söyleyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: can.apr
@Kaan Erdal güle güle kazasız belasız pedallayın :) tekrardan hayırlı olsun..

arkadaşlar yaklaşık 2 haftalık bir incelemelerim doğrultusunda bu hafta içinde seçtiğim bu modellerden birisini almayı düşünüyorum, yardımcı olursanız sevinirim..
1- Whistle miwok 1637 27,5 HD
2- Salcano astro 27,5 HD
3-Bianchi rcx 427 27,5 HD
4- Bianchi speed 7227 27,5 HD
5-Salcano NG650 27,5 HD
bu modeller arasında sıralamalarımı tercihime göre yaptım, 1. olarak whistle düşünüyorum. seçim konusunda yardımcı olursanız sevinirim..

arkadaşlar sizce hangi bisikleti almalıyım ?
rockrider 340
(link)

mosso legarda 1621 msm v

(link)

• Beğen
Tepkiler: Serdal Apardım
@MtbHastası01 teşekkür ederim hocam. peki birşey daha sorayım. 800 tl civarlarına kadar tavsiye edebileceğin bir bisiklet var mı yoksa bu mossoyu al der misin?

@Şahin Yıldız mosso kilogram olarak hafif ama dersenki ben yerli bir marka arıyorum kendimde kullandığım salcano ng 750 modelini öneririm :)

@MtbHastası01 bu bisiklet de hem bütçeme uygun hemde çok şık. teşekkür ediyorum.

bir de farkettim mosso 1621 msm v şehir bisikletiymiş ya :) aslında bakacak olursak bende şehirde süreceğim ama arada sırada ormana falan gidersek sıkıntı çıkarabilir, ayrıcana lastikleri de ince olduğu için mazgallara sıkışabilirim. hep dikkat etmek lazım.

@MtbHastası01 hocam bu bisiklete sıcak bakıyorum. alabilirim. bu bisiklette ön amartisörler istedğin zaman kilitlenebiliyor mu?

Merhaba arkadaşlar,
DH/Enduro klasmanında bir bisiklet almak istiyorum bütcem 7-8bin lira dolaylarında.
Boy: 174 Kilo: 76 Sanırım M beden olacak
İkinci el olarak malum siteden araştırmalar yapıyorum fakat fiyat kabartanlardan tutunda bir sürü tilki dolanıyor. Sıfır alamaya bu klasmanda bütcem yetmez kısacası. Tek kötü huyum renk ve kozmetiğe önem vermem.Olacaksa gösterişli bir alet alma düşüncesindeyim.
Normalde MTB bisikletimi yenileyecektim fakat başka kulvarlarda aksiyon yapayım diyorum artık.
Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

@Şahin Yıldız ben ön amortisörünü havalı bir ön amortisör ile değiştirdim dilersen 120 liraya felan kitlemeli maşalar ile değiştirebilirsin :)

@Smltsr66 Üçünün arasında bariz fiyat farkı var. Bütçeni de yazarsan daha iyi yardımcı olabilirler.

(link)

(link)

arkadaşlar bu iki ürin haricinde de tavsiyelerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar köyde kullanmak üzere bir dağ bisikleti alıcam fakat aklıma takılan bir soru var alıcağım bisikletin kadro malzemesi ne olmalı ben dayanıklı bir malzeme olmasını istiyorum bu konu hakkında bana yardım ederseniz çok mutlu olurum bu arada bütçem 800 tl.

arkadaşlar bugün kesin alıyorum. bu ikisi arasında kararsız kaldım sizce hangisini seçeyim?

(link)

(link)

(link)

@Ragnarath o bütçelere nerdeyse bütün modellerki donanım aynıdır marka,model sana kalmış hangisi içine sinerse artık. md: mekanik disk hd: hidrolik. hidroliği tavsiye ederim ve genel olarak asfaltta sürecek isen mtb yerine city bike lara bakabilirsin

iyi günler
B'twin 540 kullanan arkadaşların yorumu benim. İçin çok değerlidir

B'twin sağlam bi bisikletmi sizce

1 fiyatına değermi ?
2 ağırlığı ne kadar dır ?
3 parçaları diyer kaliteli saydığımız mtb bisikletleri parçalarından mı ?

Arkadaşlar bana 850-900 tl bandında bir dağ bisikleti önerirmisiniz

Geri