Scudo Sports

Dağ bisikleti tavsiyeleri

@cyhnbrbr
Hocam malesef alamadım . Daha doğrusu kışın indirim olur diye kışı bekleyecem .
Daytonanı çok beyendim .görüntüsü çok güzel . Ama arkadaşın biri bana alacağım bisiklette grup set olanını önerdi . Yukarıdakilerin hiç birinde set grupu yok .
İnanın bisikletle ilgili bilgim sıfır . Umarım forumdaki bilgili arkadaşlar detaylı bir yorum yaparlar . Benim de alacağım zaman bilgi edinmiş olurum. İnşallah siz alırsınız. Şimdiden güle güle kullanın .

Scudo
@cyhnbrbr
(link)

Carraro nun big serisinin kadrosu daytonadan daha üsttür. Ayrıca daytonada neidüğü belirsiz bir maşa varken, bunda suntour xcm maşa var. Daytonaya boşuna para vermeyin. Big alabilirsiniz.
Bütçenizi 4k seviyesine çıkarabilirseniz gözü kapalı KTM alın derim.

@öner gazi
onlara baktım güzel ama 4k çok 2.6k ya daytona ile anlaştık sayılır maşadan herkez şikayetçi bunu bilerek alıyorum ama aradaki farklada güzel bir maşa alırım diye düşünüyorum daha doğrusu şu an bütçem en fazla 2.5 aslında bunun üstüne çıkamam ama bu rakamlarda önerebileceğiniz başka marka veya model varsa onlarada bakmak isterim çok kararsız kaldım bu hafta içinde sanırsam başka bişe bulamazsam 2930 daytonayı alacağım

Merhabalar, aranıza yenı katıldım.6.000 - 10.000 arası bütçem var. Arazi içinde extreme sürüş için bir bisiklet arıyorum jump bunny vs yardımlarınıza ihtiyacım var şimdiden çok teşekkürler...

merhabalar bende sayfaya yeni katıldım bir dağ bisikleti almak istiyorum marka olarak scott ve ghosta bakıyorum ama bulamadım çünkü boyum 2 metre kadro boyu olarak 22 23 inç düzgün bi bisiklet lazım bisiklet konusunda tecrübeliyim marka konusunda dediğim gibi ghost veya scott olursa daha hoş olur ama olmassa başka markalara da bakarım cevaplarınızı bekliyorum bütçe olarak 5 bine kadar falan çıkarım diye düşünüyorum teşekkür ediyorum (link)
bu bisiklet nasıl sizce uygun mudur? lütfen cevaplarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Merhaba siteye daha yeni katıldım. Mtb alacağım. Kron xc 150 2019 alacağım. Boyum 1.85 kilom 85 27.5 inç jant sıkıntı olmaz değil mi? V fren olacak bu arada. Resim de koyacağım sarı olacak bu arada resimdeki yeşil.

Dosyalar

• kron-xc-150-hdisc-29-jant-dag-bisikleti-14150-29-da-bsklet-kron-xc-150-39888-14-B.png
    kron-xc-150-hdisc-29-jant-dag-bisikleti-14150-29-da-bsklet-kron-xc-150-39888-14-B.png
    293,1 KB · Okunma: 16
@cyhnbrbr
(link)
Daytona sizi tatmin etmeyecek, paranizı boşa harcamayın derim.

(link)

Bu ikisinden birini tercih edebilirsiniz. Mtb de amortisör önemli. O nedenle ısrarla daytona almayın diyorum.

Ben 2 ay once mosso racaline 650b mtb aldim. Gerek asfalt gerek gerek toprak yol gayet iyi bir bisiklet. Toprak ve cakıllı yollarda bekledigimden iyi performasn gosteriyor. Maşa gayet iyi. Ben oldukca memnunum. Ben 2.200e aldım. 200 de ekipman taktırdım km olcer ısıklar vs. 2400e geldi bana

@öner gazi
1830 Whistle güzele benziyor ama samsundayım buralarda bulabilir miyim sipariş versem servis olayı nasıl olur bilmiyorum

@temkax
(link)
Bu bisikleti almayı düşünüyorum, sahip olan varsa bisiklet hakkında bilgi verebilirse çok mutlu olurum . Teşekkürler

@temkax
Ben 1 ay önve ultra sport aldım. Bütçem yetseydi kesinlikle ultra race alırdım. Daha önce merida ve karbon mosso kullandım, ama ktm ultra'nın kadrosundan aldığım hissi diğerlerinde almamıştım. Açıları gayet güzel. Tripple butted hafif kadro. Özellikle tırmanışlarda çok iyi. Ultra race'e gelince, çok güzel makine. Fox maşa var. Slx set vd... elimle şöyle bi tartmıştım. Çok beğenmiştim ancak param yetmemişti. Gözü kapalı alın derim

Pazarlık yaptınız mı, fiyat için bişey dediler mi?

Son düzenleme:
1300 TL bütçe ile bu fiyata kadar alınabilecek (bu fiyatın en iyisi) önerileriniz nedir

• Beğen
Tepkiler: Canerrrr14
Merhaba ben 17 yaşında 1.75 boyunda 2000 tl bütçesi olan bir ögrenciyim bisikletim hem ağır olmasın hem dağ bisikleti olsun kitlenebilir maşa olsun istiyorum genel olarak şehir içi sürücem ama dağa falanda gidicem pek bilgim olmadığı için kafam çok karıştı bana kaliteli bir model önerirmisiniz

@Ahmetkk
İkinci elde bakiyorum

@cyhnbrbr
Ekim de bende samsuna tasinacagim. Birlikte pedallarız :)

Son olarak bisiklet icin corelli snoop 3.1 e karar verdim kron xc 100 ede baktim fakat corelli hem daha uygun hemde daha guzel geldi bana aldiktan sonra ekleme yaparim .d

190 cm 130 kg için mtb ve İstanbul da bulabileceğim bayii lütfen

@öner gazi

Teşekkürler, biraz daha göz gezdirdim galiba secimim Ultra Race olacak..

1300 tl dag bisikleti önerisi

@temkax
@öner gazi (link) musaitseniz şu bisiklet hakkındaki düşüncenizi paylaşabilirmisiniz?

Geri