Scudo Sports

Dağ bisikleti tavsiyeleri

@temkax güzel görünüyor. Benim full susp. tecrübem yok. O nedenle orta şok veya mafsallar hakkında bi şey söyleyemem. Ama kağıt üzerinde özellikler güzel

Scudo
Arkadaşlar merhaba, carraro force 750 modelini alacağım 1800 tl ye. Nasıl sizce? İkinci el almak istemiyorum ve araştırdığımda bu bisiklete karar verdim.

@öner gazi
Çok teşekkürler

Salcano Excel Yada Corelli Snoop Veya Kron Nomad Alabilirsiniz Ama Biraz Daha Pahalı Biraz Daha Birikterirseniz Alabilirsiniz Ama Salcano Excel Modeli Ucuzdur.

@Selcukkuscu52
beklerim deneyimlerinizden de faydalanırım Ünyenin neresindensiniz :)

Arkadaşlar MTB bakarken şehir bisikleti olarak bir anda Carraro Force 230 Modelinde karar kıldım ve aldım bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü ama artık bisiklet aramaktan sıkılmıştım. Biraz bozuk yollarda sarsıyor ama alışkın olmadığımdan da olabilir uzun bir süre bisiklet kullanmadım. 2.0 lastiğede geçebilirim ama ilk izlenim olarak güzel ve çok akıcı bir bisiklet kadro boyu olarak 48 yoktu 46 da küçük göründü 51 cm aldım, sanki biraz büyük gibi boyum 178 cm bacak boyumu ölçmedim :) Sizdende yorumlarınızı bekliyorum

@cyhnbrbr
Bayramca mahallesindeyim. Ancak 2011den beri atakumdayım. Meslek gerego de 8aydir carsambadayım :)

@adanali741
Özel mesaj var mı yok mu anlamadım ama buradan sorayım dedim. Sonradan hangi bisikletçiye götürdünüz?

Salcano Assos 10 Xt set 6000tl bulursan süper.
@Semih58

29 jant olsa iyi fiyat ama 27,5 biraz pahalı 27,5 1500 tl civarları bak. hd fren olmasıda şart tabi

(link)
tavsiyem bu bisiklete bak bakalım.

@Betta
Bana da yardımcı olabilir misiniz

@Selcukkuscu52
Bende liseler mahallesinde oturuyordum ama 2012 den beri memlekette yokum. İlkadımdayım şu an birazda buralarda takılöaya devam edeceğiz :)
Meslek neydi.

@ExKyotoo
Adliyenin karşı sokağında Dağ Bisiklet var işini kaliteli bir şekilde yapıyor adamlar oraya gittim.

• Beğen
Tepkiler: ExKyotoo
Herkese merhaba. Salcano ng750 29 inçlik bir bisiklet aldık. Sizce bu bisikletin artıları ve eksileri nelerdir? Teşekkür ederm

Arkadaşlar merhaba ng650 nasıldır? Başlangıç için istiyorum, profesyonel bir şey değil, kafama esince arkadaşla gezmek amaçlı. 2. el baktım 750 800 tl civarı fakat sıfırı 1150 tl bu linkte. (link)

• Beğen
Tepkiler: ali önder
Arkadaşlar şu iki bisiklet arasında kaldım. Değer mi değmez mi hangisini almak fiyat performans olarak daha mantıklı yardımcı olursanız sevinirim.
1- (link)
Özellikleri:
TİPİ MTB
KADRO 26" Hydroformed Tubes Alüminyum Kadro
MAŞA 26” Zoom CH386 Alüminyum Taçlı Amortisörlü Kilitli Maşa
ARKA VİTES Shimano ST-EF41/RD-TY300 Tourney 21 Vites
AYNAKOL Shimano FC-TY301 42t/34t/24t Krank Takımı
FREN Mekanik Disk Fren Sistemi
VİTES KOLU Shimano ST-EF41
RUBLE Shimano MF-TZ500 28t/14t Ruble
BOĞAZ Zoom TDS-C301 FOV Alüminyum Boğaz
SELE Zoom C208 Alüminyum Sele Borusu
SELE Salcano Logolu Jel Takviyeli Sele
JANT SETİ SLCN HARDTAIL01 8x4h Özel Örüm Jant Seti
TEKER SETİ Salcano RACING XCM 2.20 Lastik

2-(link)
Özellikleri:

KADRO 6061 ALLOY FRAME
MAŞA MODE MD-N780S
AYNAKOL SHIMANO FC-TY301
RUBLE SHIMANO MF-TZ500
VİTES KOLU SHIMANO ALTUS ST-EF500 7X3
ARKA ATTIRICI SHIMANO RD-TY500
ÖN ATTIRICI SHIMANO FD-TY500
ZİNCİR KMC-Z51
FREN ALLOY V-BRAKE
ORTA GÖBEK KASET KL-08A
PEDAL HF866
HAZNE SF-A223 ALLOY RULMANLI
JANT STARRIMS J19SZ
LASTİK OCELOT V85 29X2,10
AĞIRLIK 14,80kg

Nedir ne değildir hangi özellik hangi ekipmanı daha iyi daha kötü kullanıcı yorumları ile beraber bilmek isterim.
NOT: Salcano bayisi evimin dibi her türlü desteği rahatlıkla alabileceğim bir mekan. Bütçe olarak 1500 TL civarı. Sıfır istiyorum ikinci elde ne çıkacağı belli olmaz.
Önerilerinizi bekliyorum.

Sanırım forum ölmüş :) Benden önceki arkadaşlar da sormuşlar ama yanıt alamamışlar. ?

Scott aspect 720 ile tanışın. Böyle bir akıcı bisiklet görmedim. :harika:

@Türko
4000 TL olsa tanışırdım :D

Dağ bisikletine para vermeyin, ucuzunu alın pata küte kullanıp tadını çıkarın. Giriş seviyesi bir ghost alıp öyle yapmıştım vaktiyle. Pahalı dağ bisikleti, bir araba kadar ilgilendirir kendisiyle.

@Fat1h
Yazdım benim baktıklarım pahalı değil zaten ama akıl veren olmadı daha

@Thulkor
Ng 650 bana daha uygun görünüyor.

Geri