Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir forumu takip ediyorum en sonunda foruma üye olmak nasip oldu. Bu konuyu 20 - 30 sayfa boyunca okudum sondan itibaren. Soracağım soruya benzer sorularda sorulmuş ben daha spesifik bir şekilde yardım istiyeceğim ve bu aileye katılacam inş.
Ben bisikletten beklentilerimi yazayım öncelikle, daha sonra fiziki şartlarımı en son da bütçemi yazacağım.
179 cm boy 70 kg iç bacak boyu yanlış ölçmediysem 80 cm ( tam emin olamadım yanlış hatırlıyor olabilirim)
Şimdi alacağım bisikleti araba kullanmak istemediğim zaman arada bir işe gitmek için (6km) ve günlük ve 1gece/2 günlük turlar için kullanacağım. Arazi yollarına girerim yolun dışına da çıkıp patikadan da giderim arada direk araziye de girerim ama öyle kendimi bir kayadan diğer bir kayaya fırlatacak da değilim. Yani yolun dışına çıkacağım ama taklalar atmayacağım. Takdir edersinizki ön amortisör olacak ve mümkünse bütçe dahilinde gidondan kilitli olsun olmazsa maşadan da olsa olur. 27,5 mi 29" mi jant olması gerektiğini yine sizin yorumlarınıza ve tavsiyelerinize uyacağım. Orta göbek ve aynakolu kaliteli olsun lütfen burası çok önemli gacır gucur ses çıkmasını kesinlikle istemiyorum bisikleti yakarım taksi çağırıp eve gidebilirim. Sanırım isteklerim bu kadar.
Bütcem 2700 TL lere kadar çıkabilirim ama 1500-2200 bandı daha uygun olacaktır.
Şimdi bu doğrultuda bana marka model tavsiyesi bulunabilir misiniz arz etsem? Bir de tercih nedeninizi bilmek isterim.
Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum sizlerin yorumu benim için önemli, esenlikler.
Whistle Niwork 1727 Pro buldum Fiyatı 1800 TL yazmış Yorumlarınız nelerdir