Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

@ertcaliskan_ kardeşim peki xc 250 ve tx100 hakkında bilgin varmı aralardayım. arada xc150 de çok güzel birtane var tabi sen onu eledin ama arkadaşın sunduğu bisikletlere göre eledin. benim 3üde kron :)

Scudo
2 bisiklet için de pek bi fikrim yok xc serisi cross country türğ dağ bisikletidir tx şehir bisikletidir kullanım alam yerine före seçiminizi yapabilirsiniz kron sevdiyseniz içinize sindiyse alabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Tozkoparan00
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir forumu takip ediyorum en sonunda foruma üye olmak nasip oldu. Bu konuyu 20 - 30 sayfa boyunca okudum sondan itibaren. Soracağım soruya benzer sorularda sorulmuş ben daha spesifik bir şekilde yardım istiyeceğim ve bu aileye katılacam inş.

Ben bisikletten beklentilerimi yazayım öncelikle, daha sonra fiziki şartlarımı en son da bütçemi yazacağım.

179 cm boy 70 kg iç bacak boyu yanlış ölçmediysem 80 cm ( tam emin olamadım yanlış hatırlıyor olabilirim)

Şimdi alacağım bisikleti araba kullanmak istemediğim zaman arada bir işe gitmek için (6km) ve günlük ve 1gece/2 günlük turlar için kullanacağım. Arazi yollarına girerim yolun dışına da çıkıp patikadan da giderim arada direk araziye de girerim ama öyle kendimi bir kayadan diğer bir kayaya fırlatacak da değilim. Yani yolun dışına çıkacağım ama taklalar atmayacağım. Takdir edersinizki ön amortisör olacak ve mümkünse bütçe dahilinde gidondan kilitli olsun olmazsa maşadan da olsa olur. 27,5 mi 29" mi jant olması gerektiğini yine sizin yorumlarınıza ve tavsiyelerinize uyacağım. Orta göbek ve aynakolu kaliteli olsun lütfen burası çok önemli gacır gucur ses çıkmasını kesinlikle istemiyorum bisikleti yakarım taksi çağırıp eve gidebilirim. Sanırım isteklerim bu kadar.

Bütcem 2700 TL lere kadar çıkabilirim ama 1500-2200 bandı daha uygun olacaktır.

Şimdi bu doğrultuda bana marka model tavsiyesi bulunabilir misiniz arz etsem? Bir de tercih nedeninizi bilmek isterim.

Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum sizlerin yorumu benim için önemli, esenlikler.

Whistle Niwork 1727 Pro buldum Fiyatı 1800 TL yazmış Yorumlarınız nelerdir

Son düzenleme:
Merhabalar, Trek Marlin 5 ve Cannondale Trail 8 arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz?

3 yıl sonra yeniden bisiklete başlamaya karar verdim. önceki bisikletim kron xc250ydi 2013 te almıştım. yiğenim neredeyse kullanılmaz hale getirdi. 4000-8000 tl arası hangi bisikleti önerirsiniz. piyasadan baya uzak kaldık. beni 10 sene götürecek. gerektiğinde yarışlara bile katılabilecek. boyum 1.71. 27,5 mu 29 mu almalıyım. önceki 26ydı sanırım artık pek kullanılmıyor.

önceki 26ydı sanırım artık pek kullanılmıyor.
Tepe inişi "downhill" yarışlarında hala kullanılıyor diye biliyorum. Ancak normal kullanıcılar için o kadar sıradışı bisikletlerin gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Önerim değil ama ben 27.5" teker kullanıyorum. Gayet memnunum. Önce bende çok fazla 26" aradım ama sonunda 27.5" aldım.

Tepe inişi "downhill" yarışlarında hala kullanılıyor diye biliyorum. Ancak normal kullanıcılar için o kadar sıradışı bisikletlerin gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Önerim değil ama ben 27.5" teker kullanıyorum. Gayet memnunum. Önce bende çok fazla 26" aradım ama sonunda 27.5" aldım.

ghost bisikleri nasıldır. kullanan arkadaşlar tavsiye edermi . kato serisinde acaba sayı büyüdükçe kalite artıyormu

KATO 7.9 daha mı iyi 6.7 27.5 mesela.

Bugün büyük bir bisiklet mağazasına gittim ve bana Ng650 önerdi.

Bugün büyük bir bisiklet mağazasına gittim ve bana Ng650 önerdi.
Fena bisikler değil ancak zoom maşa var ve hani nası desem dağda vs öyle bir mtb nim vereceği destek mi denir zevk mi denir ne denirse vereceğini düşünmüyorum

• Beğen
Tepkiler: _Yolgezer_
@ertcaliskan_ Teşekkürler peki önereceğiniz model var mıdır?

Bütçeniz nedir?
Yani ng650 kmtü bir bisiklet değil ancak zoom maşa internete balarsanız birsürü kötü yorum var hakkında zoom maşalı bir ürğn yerine bğtçenize göre daha iyi bir ürün önerebilirim

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir forumu takip ediyorum en sonunda foruma üye olmak nasip oldu. Bu konuyu 20 - 30 sayfa boyunca okudum sondan itibaren. Soracağım soruya benzer sorularda sorulmuş ben daha spesifik bir şekilde yardım istiyeceğim ve bu aileye katılacam inş.

Ben bisikletten beklentilerimi yazayım öncelikle, daha sonra fiziki şartlarımı en son da bütçemi yazacağım.

179 cm boy 70 kg iç bacak boyu yanlış ölçmediysem 80 cm ( tam emin olamadım yanlış hatırlıyor olabilirim)

Şimdi alacağım bisikleti araba kullanmak istemediğim zaman arada bir işe gitmek için (6km) ve günlük ve 1gece/2 günlük turlar için kullanacağım. Arazi yollarına girerim yolun dışına da çıkıp patikadan da giderim arada direk araziye de girerim ama öyle kendimi bir kayadan diğer bir kayaya fırlatacak da değilim. Yani yolun dışına çıkacağım ama taklalar atmayacağım. Takdir edersinizki ön amortisör olacak ve mümkünse bütçe dahilinde gidondan kilitli olsun olmazsa maşadan da olsa olur. 27,5 mi 29" mi jant olması gerektiğini yine sizin yorumlarınıza ve tavsiyelerinize uyacağım. Orta göbek ve aynakolu kaliteli olsun lütfen burası çok önemli gacır gucur ses çıkmasını kesinlikle istemiyorum bisikleti yakarım taksi çağırıp eve gidebilirim. Sanırım isteklerim bu kadar.

Bütcem 2700 TL lere kadar çıkabilirim ama 1500-2200 bandı daha uygun olacaktır.

Şimdi bu doğrultuda bana marka model tavsiyesi bulunabilir misiniz arz etsem? Bir de tercih nedeninizi bilmek isterim.

Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum sizlerin yorumu benim için önemli, esenlikler.

Whistle Niwork 1727 Pro buldum Fiyatı 1800 TL yazmış Yorumlarınız nelerdir
Burada belirtmiştim.

• Beğen
Tepkiler: ertcaliskan_
Şöyle Söyleyeyim,
Kullanım Alanıza Göre bütçeniz gayet iyi bu yüzden ürün yelpazesi birazcık fazla bu bulduğunuz whistle ürün gayet iyi çok yeterli bir şekilde işinizi görecektir sistemine bakılırsa size bu whistle lar dışında sedonalara da bakmanızı önereceğim ancak tabi bu whistle heralde o fiyat listesindeki sedonalardan iyi olacaktır yani şu an aklıma bir şey gelmedi ghostlara bakın diyeceğim ana bütçenizi aşıyor zaten kullanım alanınız da müsait bu whistle gayet iyi ama bunların dışında bir ürğn daha buşduysanız ya da kafanızı kurcalıyor ise size hidrolik disk ve suntour veya rst maşalı bir bisiklet bulmanızı önereceğim
2. El alacaksanız dikkat esin kadroda aynakolda vs herhangi bir hasar varmı whistle ın fiyata baktığımda 4050 gibi bir fiysr çıktı bir sitede

• Beğen
Tepkiler: _Yolgezer_
Arkadaşlar merhaba. Antakya'da 3 arkadaş birkaç yetkili satıcı gezdik. Nakit parayla 3 bisiklet alacaktık ve yüklemek için büyük araçla gitmemize rağmen satıcılar neredeyse umursamadılar. Haliyle bisiklet deneme imkanım olmadı. Çevremde binen de yok bu yüzden sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var. 1.76 boyundayım ve iç bacak boyum 77-79 cm arası. Tam ölçümünü yapamadım birtürlü. 29 jant düşünüyorum fakat gezdiğim yerlerde direk "Senin boyuna 29 jant olmaz" dediler. Ben çoğu yerde jant seçiminin boy ile çok ilgisi olmadığını okumuştum. 29 jant 16 inc mossolar var ( wildfire veya raceline) 16 inc küçük mü gelir, 18 inc büyük mü gelir tahmin edemiyorum. Lütfen bu konuda yardımcı olun.

29 jant isteme sebebim mucur ve toprak yolun bol olması ve görünüş :) Çok engebe olmasa da 29'un daha rahat ettireceğini düşünüyorum.

carraro big 2930 ile carraro daytona 930 arasında kaldım arkadaşlar, big 2930 tabi daha iyi ama aradaki 1000 tl farka değer mi sizce

carraro big 2930 ile carraro daytona 930 arasında kaldım arkadaşlar, big 2930 tabi daha iyi ama aradaki 1000 tl farka değer mi sizce
Hocam modelleri detaylı bilmiyorum ama vitese attırıclara maşaya fln bakın çok fark yksa 1000 tl ye değmez die düşünüorm

abiler seneye bianchi mi degştirmek istiyorum ümit accured 2997 mi yoksa sedona 740 pro mu veyata bianchi aspid39 mu? ve bu biskletler malumunuz alminyim kadro catlama kırılma yaparmı yoksa hic bulaşmayıp biancihi 3000 speed mi almalıyım görüşerinizi bildiriseniz sevenirim

Abi sedona aralarında en iyisi abi alüminyum çelikten daha iyi çatlama kırılma da öyle kolay kolay olmaz abi drop fln yaparsanız ancak durduk yere veya küçük olayşarda çatlama kırılma olmaz drıpta da çatlama kırılma olmaz sadece çok sık dropda işte nase desem sık kullandıkça eskididçe çatlayabilir belki o da nadirdir bianchinin yazdığınız modellleri tavsiye etmem hepsi zoom maşa zoom maşa hakkında internette yazışar var okursanız anlarsınız :) sedona aralarında en iyi olacaktır kesinlikle
Ayrıca sedonada diperlerine göre kitlemeli maşa vs donanım plarak çok çok çok daha iyi
Ancak tabii 2. El fln alacaksanız çok dikkat etmeniz gerkiyor çatlak kırık var mı kadroda dişliler rublelerin durumu nasıl ciddi bir masrafı var mı vs 2.el bisiklet alınırken nekere dikkat edilmeli vidolarınvar ytb de onları izlerseniz yeterli olur bir de yazdığın modellerin arasında ciddi fiyat farkı olması lazım sedonanın daha pahalı olması gerekiyor yani dikkat et

carraro big 2912 sx eagle 440h 29 12v

bu bisiklet nasıl fikri olan var mı
vites dişli fren sistemi hakkında

• Beğen
Tepkiler: Sinan1984
size hidrolik disk ve suntour veya rst maşalı bir bisiklet bulmanızı önereceğim
Bunu dikkate alıcam kesinlikle teşekkür ederim. Şu an birkaç modele indim

WHISTLE 27.5” MIWOK 1827
Salcano astro 27.5
Bianchi rcx 637
Daytona 727

Bunlar arasından tercih yapcam gibi görünüyor. Önerilerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: ertcaliskan_
Geri