Scudo Sports

Dağ bisikletine kelebek gidon taksam mı?

@Sinan A. deneyimlerini aktardığın teşekkürler. Benim merak ettiğim vites ve fren kollarının bulunduğu bölüm biraz içe doğru açılı. Satori kelebek gidondan bahsediyorum. Ben uzun yol için almayı düşünüyorum. Benimde mtb var. Kafamda soru işareti oldu o bölümün açılı olması. Sonuçta uzun yol kullanıcam ve saatler sonra elimde bileklerimde ağrı oluşmasını istemiyorum.
Bunun üzerine deneyimin nedir ? Rahatsızlık verici bir etkisi varmı içe doğru açılı olması?

Scudo
@Sinan A. Hocam nerden aldınız stokta varsa bende almayı düşünüyorum. Benim gidon 31.8 ve bulamadım Satori var pakat satorinin elcikleride eğik . Bilgilendirirseniz sevinirim

• Beğen
Tepkiler: sezgindurmus
Ben taktım. Gayette güzel oldu. Ama naçizane tavsiyem fren ve vites kollarını yerleştirirken kablo düzenine çok dikkat et ;)

Dosyalar

• P_20160117_000500.jpg
    P_20160117_000500.jpg
    62,2 KB · Okunma: 177
  • P_20160117_000520.jpg
    P_20160117_000520.jpg
    95,5 KB · Okunma: 162
  • Beğen
Tepkiler: muhyt
@ilker Coşkun güle güle kullanın aldığınız gidonun markası nedir? Bende bu aralar xlc bakıyorum ancak bir türlü siyah bulamadım.

• Beğen
@muhyt hocam xlc siyah çoğu yerde yok 2 internet mağazasında buldum ama güvenemedim. Benim bisikletçiye sordum bulunur ama mtby yakışmaz satmam sana diyor :)

Birde satori tarzı açılı mı yoksa xlc tarzı düz mü karar veremedim.

• Beğen
@sezgindurmus verdiğiniz sitelere baktım evet ikisinde de var siyah gidon telefonla irtibata geçip bir iletişim kurmak lazım o zaman insan güvenilirlik konusunda biraz daha tatmin oluyor. Ben kelebek gidonu mtb de kullanacağım zaten alanların da nerdeyse yarısı mtb için alıyor bu gidonları. Eğer siteleri ararsanız buradan irtibata geçelim durum ile ilgili

• Beğen
Şişmanoğlunda stokta yok diyor, bisikletfırsatını aradım kalmamış, sunduyla konuştum mart gibi gelir diyor. Şimdi aydında biryer buldum yarın oraya soracağım.

• Beğen
@sezgindurmus anlaşılan stokta var gözüken yerlerde de sadece net üzerinde var gözüküyor. Şuan elinde siyah kelebek gidon olan mağaza yok galiba

Bence o süreler yerine verin ali den sipariş 3 haftada elinize ulaşsın ;)

Satori zone kelebek gidon hakkında bilgi verebilecek birisi var mı? Konu açacaktım ama forum izin vermiyor :)

• Beğen
@mustc1940 bende o konuda sıkıntı çekiyorum. 31.8 mm bulamadım Satori alacaktım derken vaz geçtim açısı beni tedirgin etti doğrusu. Mtb kesinlikle takıcam çünkü uzun tur kullanıyorum. Görüntü umrumda değil konfor daha önemli. Umarım biri çıkarda bize satoriyi anlatır.

@Bahadır Aktaş
İstanbul avrupa yakasından alacak varsa kargo parasını bölüşebiliriz :)

Satori marka alacaklara uyarı: bir yerde okuduğum kadarıyla geometrik sorunları varmış. Sakın almayın diyordu inceleyen arkadaş. Kaynağı bulamadım şimdi. Bulursam eklerim.

Geri