Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Daha önce bisikletiyle 100 km/h gören var mı?

60 kmh ile düştüğünüzde komalık olma ihtimali düşünüldüğünde, eğer ki amacınız metafizik boyutta biraz takılmaksa 100 kmh deneyebilirsiniz.

Scudo
Amortisörlü bisikletle sıkıntı olmaz mı ? Sürekli titreşimden dolayı bisikletin ağırlık merkezi sürekli değir. Ve her seferinde düzeltmeye çalışmak tehlikeli olur.

Tabiki trafik olmayan yolun kaliteli olduğu ve defalarca geçilmiş bilinen bir yol olduğunu farzediyoruz.
Ciddi ciddi yapmak mi istiyorsun ? Yoksa bir denesem ne olur mu ? Diye bakıyorsun?
Ve ne kadar ciddiyetle yaklaşıp tüm önlemlerini alsan, fiziki ve zihni hazırlasan dahi sonuçlarının da ciddi olabileceğini gozonune almalısın. 100 km/saat ile yolun üzerinde takla atmak ve sürüklenmek ?

@Çağdaş78 Sabit maşalı bir bisiklet hocam. Ayrıca risk sadece hızlı giderken yoktur. Normal hızda seyrederken bile arka aktarıcının janta girmesi, fren yağının boşalması, kadronun alın borusundan kırılması, tel kopması, lastik patlaması ihtimalleri her zaman vardır. Devamlı kafaya takmak mantıklı olur muydu? Downhillciler devamlı diken üstünde olsa?

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
@Harun. Maalesef yurtdışındaki extreme spor yapanlar bize kötü örnek olur. Ben de isterim bazı şeyleri yapmayı . Ama adamlar ağır sakatlıklardan sonra bir iki ay yatıp 6 ay 1 sene sonra tekrar eski durumuna geliyor. Hevesini kırmak istemiyorum . 100 km hizi sadece 1 kez yapmak değil de , herşeyin kontrolünün altında olduğu şartlarda istediğin kadar yapmanı dilerim. Sindire sindire yani. Elbette benim de aklımda buna benzer düşüncelerim var.

• Beğen
Tepkiler: OmerKa ve Harun.
@Çağdaş78 Tabii ki hocam bugün 56 olur yarın 60 sonra 65... Bisiklet kendini kaybetmeye başladığı an orada durulur. Iyi geceler. :)

@mariokaldato
Çüşşş

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
2 defa pedalla yokuş aşağı 67 gördüm daha da zorlamıyorum.Ne gereği var? 50 55 iyidir iniş hızı olarak.
şehir bisikleti ile o hızı zaten zor çok zor görürsünüz oturuş ve aero bakımından.

Kartal atalar inisinde 60-68 arasi yapabiliyorum.Yol sahile dogru trafiksiz ve düzgün iniyor tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Harun.
Screenshot_20181004-003204.png Tabi bazen hayat güzel sürprizler yapabilir. Dijital hayat tabi ki . Yoksa analog hayatta böyle sürpriz pek olmaz.

Simdiye kadar sayacta 70 km saat gördüm . Daha fazla cikmadim . Zaten yokusta bitmisti. :(Ama runtastic ten kontrol ettiğim de 68 km idi. :kötü:

Niğde yol bisikleti Türkiye şampiyonasında gruptan kopmamak adına, arkadan fırtına ve - %10-12 eğimde deli gibi 50x12 çevirdik, ancak 81km oldu.

@Çağdaş78
:eek::eek::eek:

Bu forumda sehir icinde cöpkamyonu arkasi 130km/s yapan arkadaslar bile varken 100 de nedir yahu. Sehir ici cöpkamyonu nasil gidiyorsa artik.... iste öyle de 100 yapanlar vardir. :koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

Gercekten gülünecek durumlar.

@historiyst o hızı derken 100 km den bahsetmiştim.

Cityfun 70 yeni iken inis asagi 62 km yapmistim..stravadan dogruladim..dahada o hizi goremedim..58 59 kismen inislerde yapiyorum..videoda 180 km gibi bir hiz yaziyor..o hizda o araba biiskleti vakumlayarak cekiyor..cekmese bile o jantin balansi sifir olmali hem sagdan hem soldan..ayni araba balansi gibi..teker cok mukavemetli olmali..salcanonun swallovlarina guvenilmez..sehir bisikletiyle 100 zaten gorulmez..cok zor..yapilsa bile yapma..hemen dururum felan demissinde..o durma hemen olmaz en az 100.metrede durabilirsin..

@Ismaildmr Göbekler Shunfeng olabilir. :D
Yalnız 100 metre sürmez durmam ona eminim.

@Harun.
Sunfeng degilde quando olmasi lazim..farketmez ikiside ayni gibi..biri cin digeri kore olmasi lazim.

Ankarada denemek isteyen varsa incekten ümitköye inen yokuş serisinde şansını deneyebilir, pedal çevirmeden bisikletin üstüne kapanarak 80 üstü hıza çıkılıyor 52 aynakollu yol bisikleti ile nereye gidecek bakalım diye zorlayıp sayaçta maksimum sürat olarak 104 görmüşlüğüm var.

Geri