Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Daha önce bisikletiyle 100 km/h gören var mı?

@Ziya On Road helal olsun valla ben cesaret edipte basamıyorum oralarda yolda güzel aslında

Scudo
küçükçekmece mezarlık yolu yei yapıldığıda bile varsa yokuş aşşağı baya güzel bir yoldur o yolda 74.88 km/h görmüştüm yol bisikleti ile ama korktum dahada gidebilirdi tabiki daha sorasi gözümde facia felaket hız = ölümdür arkadaşlar be sadece kendi çapımda bir deneme yaptım sizler çok ama çok dikkatli olunuz

Yakın zamanda Kapadokya Bisiklet Festivalinde;

Mustafa Karslıoğlu, Kapadokya Bisiklet Festivali'nde hayatını kaybetti

Bir arkadaşımız virajı alamayıp hayatını kaybetti.
Hızının da 70 km/h civarı olduğu ifade ediliyor.
Anlayana sivrisinek saz misali, bu acı olayı paylaşmak istedim...

g6gz80.jpg

g6gz80

@salih67 Viraja girerken yavaşlamak çok önemli zaten. Yarışta dikkati kazanmaya verdiği için düşünememiş. :/

@Abdülkadir Ergin aynısı bende de sık sık oluyor. bir kere bakırköy'ün içinde hem de oldukça yavaş giderken mağazanın vitrinine fırlattım. şansıma cama bir şey olmadı. :D

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Valla geçen bi inişte en fazla 51km h yapmışım ellerim sürekli frendeydi. Yol güzeldi ama virajlıydı, daha önce arabayla geçmiştim ordan ama bisiklet çok farklı. Bisikletle ilk denemede dikkatli olmak istedim. Ortalama 39 km h ile bitirmişim segmenti.
IMG_20181008_143834.jpg IMG_20181008_143900.jpg IMG_20181008_143959.jpg
Grafiklere anlatıyor zaten :)

• Beğen
Tepkiler: Wberlin
Bisikletle 50 kusurlerin uzerine çıkmak arab ile 120 üzerine çıkmak gibi hissettiriyor ve rüzgrdan hiçbirşey duyulmuyor.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
IMG_20181008_144949.jpg IMG_20181008_145026.jpg @Wberlin
Benim gözlük sınıfta kaldı. Güzel bi gözlük almalıyım. Gözüm sulandı çok rüzgar aldığından. Hızımı göremedim frene basıp yola bakmaktan başka bi şey gelmedi aklımdan, daha önce bizikletle 74km h görmüş biri olarak söylüyorum o yol düzdü ve gözlüğüm daha iyiydi demekki yukardaki gözlüğü tavsiye etmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Wberlin
@Yoldaki SoloTürk brndede decathlonun btwin 100 gozlugu var 20tl biseydi fiyati, ayni sekilde hizlaninca ruzgar aldi. Daha iri bisi laziimmis, o ana kadar bilmiyordum.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@trainspotting35
Rüzgar alttaki boşluktan giriyor ama onu da deniicem şimdi çantasını açınca gördüm onlara bakınıyodum :)

Gözlük aliexpress te 12 usd ama ben burdan 100 TL ye aldım. Çöpe atmayalım bi de öyle deneyim.

@Yoldaki SoloTürk Olmazsa bile numaralı gözlük aparatı ile bana gönderin karşı ödemeli çöpe atmayın. :):)

@trainspotting35
Onu benim çocuk kaybetti galiba ilk gün aldı :)

Geri