Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Daha önce bisikletiyle 100 km/h gören var mı?

En saglam (tabi dag bisikleti ile kayitli olan ve gordugum) 60.8 km/sa. oldu. Yasadigim bolge genelde duzluk ve bir yokusta gece gormustum bu hizi. Sonra yokus bitti, 50-40-30 diye indim :D. Izmir gibi bir yerde mutlaka daha fazla olmustur ancak kayitli degil. Canimi pek umursamam da :rolleyes:.

Scudo
@CmlCLK F1 pilotluğu verseler testten geçerim o derece refleks ve tahmin yeteneğim arttı Türkiye sayesinde :) .

2013 de ağırnas dönüşü ildeme inen yolda 74 km yaptım pedal çevirmeden bianchi nero ile bildiğin tur bisikleti ama akışkanlığı iyiydi sonra hiç denemedim Yeşil mahalledeyim :)

Önceki bisikletim Claud Butler Black Hawk, 29" dağ bisikleti idi. Düzce' den Sakarya Hendek' e gitmiş, orada ise Bayraktepe' ye çıkmıştım. :cool: Yokuş aşağı kaptırmış inerken arkadan bir "pat sesi", ardından ritmik "lap lap lap" sesleri gelmeye başladı. :eek: Aklım çıktı :confused: Jant tellerinden biri kırılmış, akort doğal olarak atmış kadroya sürtüyor teker. Nasıl durdum bir ben bilirim bir de Allah :D:p

Bu arada 60-65 km/h görmüşlüğüm vardır ama forumda daha önce de yazıldığı gibi "tank slap" denilen ön tekerin yalpalamasını çok yaşadım. Dikkatli olmak lazım.

Geçen akşam 28 km/h. hızı görünce korktum.
"Ne yapıyorsun?" dedim kendi kendime...
Hemen hızımı 20 km/h. in altına düşürdüm.
Mutlu, mesut sürmeye devam ettim.

Sedona 720 26" mtb ile 75 i görmüşlüğüm var ama bisikletin başı ayrı arkası ayrı oynamaya başladı bende frenledim %12 eğimden iniyordum bassam dahada çıkardı aslında 82 yapan arkadaşlar var aynı yolda ama çok merak ediyorsanız motosiklet ile düz yolda deneyin derim, bisiklet ile hakkaten sıkıntılı "tank slapper" ya da "speed wobble" var en başta nolduğunu anlamadan düşüverirsiniz.

@thieft3000 Dengem iyidir ama yine de yapmayacağım şimdilik.

Senin dışında faktörler var, istanbul içinde bir yokuştan 60 ile inerkene yola koyulan plastik kasislerin bolca ezilmiş, pestili çıkmış, yol seviyesine indirgenmiş bir tanesinden geçtim mesela jantı yamulttu benide düşürdü :(. Yüksek hızlarda yoldaki taş bile dengeyi bozabiliyor

@JusTiMe abi o iş öyle değil. Ben de o yarıştaydım. Tünele girdik. 10-15 kişiydik. Sonra bi tane kamyonet geldi. 5 kişi onun arkasına girdi (Yasak olmasına rağmen). (Daha sonra ceza da aldı.) TABİ BUNLARI YAYIMLAMADI.

Hız neyse de benim lastikler o ufak çakılları çok fena fırlatıyor yahu. O kadar kaçınıyorum yine de illaki denk geliyor. Yanda da araç denk gelirse çat diye mermi gibi yapıştırıyor herife. Dün ta en sol şeritteki araca fırlattı çotanak diye. Adamlar anlıyor mu bilmiyorum ama bir gün birinin durup dalmasından çekiniyorum. :D

@JusTiMe Ayrıca onun videoya koyduğu bölümde eğim vardı. Herkes onunla aynı hızda gidiyodu. Bi de tünel videodaki kadar kısa değil.

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
katlanır bisiklet carraro flexi121 20jant ile 15 temmuz şehitler köprüsünden aşağı acıbademe inerkenki yokuşta yaptım ama yol çok bozuktu zıplamaktan zincirim rublemle kardo arasına sıkıştı durmak zorunda kaldım :(

Screenshot_20181008-110553_Video Player.jpg

@Onur Dere işte dediğim gibi gece saatlerinde rüzgarsız zamanlarda hızla gireceksin oraya uçacaksın oraya 100 yapar mısın yapmaz mısın :D

Çok stabil yağ gibi akıyor ama gözlükte olsa gözlerim aşırı sulanıyor. Rüzgar droptan hoodlara geçtiğin an fena hissettiriyor.

VM4A2Z.jpg

@thieft3000 Evet Dağküplü'ye inmeden önceki düzlükte.

Geri