Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Kullanıcıları Kulübü

@OkanSoBisikleti aldığım Velespit oldukça alakadar tavsiye ederim. Sorun yaşamadım. Kızıltoprak tarafında yerleri stadın biraz ilerisi.

• Beğen
Tepkiler: OkanSo
Scudo
IMG_5192.JPG
Merhaba
Geçen hafta pazar günü katlanır bisikletim ile Tekirdağ Çerkezköy Belediyesinin düzenlediği bisiklet şenliğine katıldım. Fakat seçilen güzergahtaki yolun bozuk olması sebebiyle arka iç lastiğim patladı. Neyse ki üyesi olduğum Tekirdağ Bisiklet Kulübü (TEBİS) sponsoru Limon Bike, imdadıma yetişti ve bisikleti araca koyduk. Yol yarış bisikletimin göbek milinin mandallı olması kolaylığı ile iç lastik değişimi yapabiliyorum. Fakat ne yazık ki katlanır bisikletimdeki göbek milinin somunlu olması iç lastik değişim konusunda beni düşündürüyor. Bu sebeple sponsorumuz göbek milini değiştirerek mandallı hale getirebileceğimi yada anahtar taşımam gerektiği söyledi. Katlanır bisiklette iç lastik değişimi yapabilirmiyim bilmiyorum sizce yol yarışa göre teferruatlı mıdır? Ne yapmalıyım.

Adsız.jpg
Katlanır bisiklete ön bagaj bakayım dedim. Fiyatları görünce şaşırdım kaldım.

Fiyatlara döviz kuru farkları yansıtılınca çıkan rakamlar üzücü.

@OkanSo
@OkanSo
Merhaba kardeşim. Hayırlı olsun. Ben de Mariner d8 almanın arefesindeyim. Kaça aldığını öğrenebilir miyim? Makul bir fiyat ise, 2.el yerine sıfır almayı tercih edebilirim.

Merhaba, dahon qix sahibiyim.daha konforlu bir sürüş için gidonu uzatmak istiyorum.sizce bu mümkün mü?bu model için gidon boynu var mıdır acaba?

Merhaba bir süredir katlanır bisiklet araştırması içerisindeyim.Dahon ve Tern modellerini inceledim genel olarak.Kaçkar bisiklette tern modellerinde indirim olduğu ve aynı fabrika ürünü olduğundan Tern'e yönelmemin daha mantıklı olduğunu söylediler.Bu arada fiyat farkı da bir hayli var.Ancak Dahon D8 modelinde hem 8 vites olması hemde yokuşları daha rahat çıkabilmek adına daha avantajlı olduğuyla ilgili olarak yorumlar mevcut.Tern B7 Dahon D8 modellerini incelemiştim.

Kullanım amacı olarak haftada max 2 gün bostancı sahil bebek sahil belki adalar bu tarz güzergahlar olacak.Fikirlerinizi bekliyorum.Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
@SelahattinangıBahsettiğiniz modellerin biri 7 diğeri 8 vites. Bu şekilde değerlendirirsek ben Dahon derim. İki markayı mukayese edersek ikisinin de birbirine üstün modelleri mevcut fakat aynı segment markalar.

• Beğen
Tepkiler: Selahattinangı
Selamlar, bende 2 gün önce mariner d8 modelini alarak yaklaşık 15 yıl aradan sonra bisiklet sahibi oldum. Şimdiye kadar 50km kullanmışımdır, inanılmaz keyif alıyorum. Yaşım 34 ve keşke bisikletten bu kadar uzun süre uzak kalmasaymışım diyorum. Merak edenler olabilir bisikleti Ankarada Turuncu Bisiklet firmasından 2765tl 9 taksitle aldım. Herkese keyifli sürüşler dilerim

(link) Bu bisiklet 2014 model cromoly kadro sizce almaya değer mi? Yoksa dahon boardwalk d8 daha mı iyi olur ve aklımda birde soho flow 8.1 var bu hafta süresinde bir tane katlanır alma niyetim var yine tur özellikleri barındıran olsun istiyorum yorumlarınızı bekliyorum

Vitesse D8 mango kullanıcısıyım. Genelde düz yolda kullandığımız için eşimde Vybe D7 var aynakolu 48t olduğundan son sürat sıkıntı oluyor. Bendeki 52t aynakolu vybe D7 ye takıp linkteki aynakolu D8 e spariş ettim. Orjinale göre daha hafif ve yaprakları değişebiliyor orta göbek değiştirmeden kullanılabiliyor. Önceki yorumlarda jant göbeği vb parçalarda sıkıntı yaşayan arkadaşlar olmuş. TR den almaktansa “LitePro” ürünlerini Aliexpress tarzı sitelerden almanızı öneririm f/p ve bulunabilirlik açısından sorunsuz. Belki ihtiyacı olanlara yardımcı olur diye paylaşmak istedim.
(link)

Bugün D8 Mariner bisikletimle kendi kişisel rekorumu kırdım. Gerçi dizlerim ve baldırlarım baya zorlandı, yoruldum da ama tatlı bir yorgunluk oldu.

3ccc043c.png

Merhaba, mariner d8 kullanıyorum, arkaya Konnıx TY-002992B Bagaj Üstü Çanta-Heybe almayı düşünüyorum ama fotoğrafa bakarak boyutunu kestiremiyorum. Bu çantanın içine 14" laptop ve biraz defter kitap sığar mı? Buna sığmazsa, katlandığı zaman sorun çıkatmayacak başka bir çanta biliyor musunuz?

@OkanSo (link) arkadaşım bu linkteki btwin marka ürünü kullanıyor bana da özellikle tavsiye etti, turda ve günlük kullanımda baya iş görür, özellikle su gecirmemesi laptop için avantaj bence. Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: OkanSo
Hepinize merhaba,benim bu forumda ilk mesajım,bende dahon briza d8 bisiklet sahibiyim.Bisikleti alalı yaklaşık 1 ay oldu, Kadıköy Velespit'ten aldım,şimdilik gayet memnunum bisikletimden.

Geri