Scudo Sports

Dahon Kullanıcıları Kulübü

Arkadaşlar forumda yeniyim mtb kullanıyordum ve geçen hafta çaldırdım bulunduğum şahirde ikinci ek olara Dahon archer p8 ve eco 6 bisikletler var sizde mtbden sonra beni üzermi genellikle şehir içi kullanıyorum. P8 1300 tl eco 6 1500 tl ikiside çok temiz

Scudo
Arkadaşlar Selam Bu foruma ilk mesajım, bende kısa süre sonra bir Dahon alma arefesindeyim mariner D8 düşünüyorum. ama rengine karar veremedim. Siyah bisiklet isterdim hep, zaten siyah rengi severim. Ama mariner d8 deki siyah - kırmızı renk, bisikleti çok göstermemiş sanki, siz ne düşünürsünüz ? sizce hangi renk daha iyi ve sebebi ? birde şöyle bir durum var mango rengi 2017 ile aynı 2018 de çıkan renkler yeşil ve siyah mış, 2018 güncel versiyon renkleri almak satıp değiştirme durumu olursa daha mı avantajlı olur ? fikirleriniz için şimdiden teşekkürler

merhaba arkadaslar
dahon vype d7 bısıkletımın arka aktarıcısı kırıldı.degıstırmısken model yukselteyım dedım ama hıcte anlamam bu ıslerden.orjınelınde shımano ft 35 var yuksek bı model olarak ne onerırsınız?

mariner d8 kullanıyorum, ilk kez fren pabucu alacağım da internetten, dikkat etmem gereken, bilmem gereken bir şey var mıdır? olursa şu marka/model al diye önerileriniz sevinirim.

Merhabalar bende artık bir Dahon Mariner d8 ile aranızdayım.. Adı Yunus..

Dahon da kelebek gidon kullanan arkadaşlar var ise birkaç sorum olacak ;

İlk sorum kelebek gidonla katlanırken sorun yaratır diye düşünüyorum, katlayınca manyetikler birbirine değip tam olarak kapanıyor mu?

İkinci sorum da kelebek gidonu gidondaki sıkıştırma mandalı tam olarak sabitleyebiliyor mu?

Şimdiden teşekkürler..

04332e27-3a49-4d75-8dd0-f056b57a63f6.JPG

Merhaba arkadaşlar.
Bisikletimi yaklaşık olarak 4 aydır kullanmıyorum. Katlı bir vaziyette, tekerleklerinin altına süngerimsi bir ambalaj parçası koydum. Artık havalarda serinlediği için sanırım bahara kadar kullanmam. Saklama ve muhafaza konusunda tecrübesiz ve bilgisizim. Deneyim ve bilgilerinize ihtiyacım var.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Bisikletim; DMD8

Merhaba arkadaşlar. Katlanır bisiklet arayışındayım. mariner d8 almayı düşünüyorum.İki sorum var.
Yokuşlarda sıkıntılı mı, performansı nasıl?
Son zamanlarda alanlar var mı? Fiyat olarak en düşük kaça alınabilir ?

Merhabalar,
Dahon Mariner d8 katlandıktan sonra tekerleği üzerinde taşınabiliyor mu ? Yoksa sadece kaldırarak mı taşımak gerekiyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

@petersburg hocam selamlar, hayırlı olsun, çok güzel bir bisiklet almışsınız, İzmir de turlamak isterseniz haberleşebiliriz :harika:

• Beğen
Tepkiler: petersburg
Şu yağmurlu İstanbul günlerinde Vybe D7 ile yola çıkanlar aman dikkat. Üzerinde gelen markasız stok fren papuçları hiç tutmuyor. Ben önde Baradine 3 renk kullanıyorum idare ediyor. Ama arkaya taktıklarım sürtme yaptı ve eskileriyle devam ediyorum. Neden olduğunu çok derinlemesine kurcalamadım ama ya Baradine'lerin boyları uzun ve fren bacaklarının montaj açısı yüzünden sürtüyor yada benim arka fren bacaklarında üretim kaynaklı hata var.

Benzer sorun yaşayan, fikri olan var mı?

Bir tane bisiklet var, Dahon Vybe 7D 2015 model fiyat olarak 550 TL istiyor fiyat olarak uygun gibi geldi alınır mı?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@brdtl

Kendim sordum kendim cevaplayayım. Papuçlarda herhangi bir sorun yokmuş, ben yanlış monte etmişim. Yalnız şunu farkettim; yağmurda yaptığım sürüşlerden sonra fren ayarları çok ciddi şekilde bozulmuş.

@Mavi Tuna

Aman dikkat. Rakamın başında bir tane "1" eksik.

Geri