Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Kullanıcıları Kulübü

BEB6C9F0-17F3-4466-9407-AB98ACF1EF31.jpeg
Arkadaşlar gidon çanta bağlama aparatındaki resimde işaretlediğim kırmızı renkli mandal düşmüş, nereden temin edebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum...

Scudo
@alseecbu
Hocam en çok dahon yedek parçasını aslıbisiklet.com da gördüm, fakat o kırmızı parçaya baktim görmedim, istersen sitelerinden ulaşıp kendilerine bir sor.. belki bir fikir verirler.
Bu arada nasıl düştük o acaba bizde dikkat edelim ??

• Beğen
Tepkiler: alseecbu
Merhabalar, ben de bir Mariner d8 alarak aranıza katılmaya karar verdim. Ancak hangi bisikletçiye gitsem denetmiyorlar.. Bisikletten anlayan arkadaşlar da mutlaka al bir dene biraz sür test et rahat edersen al diyorlar ne yapayım bilemedim.. ikinci el satan da pek bulamadım rica edip deneyeyim, hatta temizse alayım. Yardımcı olabilecek var mı? İyi akşamlar

Merhabalar dahon vybe d7 ye sahibim arka aktarıcım kısa kulak ve eski bir model bunu altus uzun bacakla değiştirmek istiyorum bu işlemi yaparken başka bir parça değiştirmem gerekir mi

Arkadaşlar ikinci el olmak kaydıyla mariner d8 - mu d10 ve visc d18 modelleri arasında kaldım.

Bütçem maksimum 3500 TL

Visc d18 için bu fiyat değer mi? Aslında Mud10 da bu fiyattan aşağı değil.

Yorumlarınız önemli benim için

Brompton dışında Türkiye'de satılan katlanırların bu paralara değeceğini düşünmüyorum.

@anilozler
Maalesef öyle. Çok pahalı.

@yasingecer
haydi hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız, yalnız fotoğrafta isteriz :)

@kafayabak

Valla aklıma gelmedi fotoğraf çekmek ? inşallah diyeyim, teşekkür ederim.

Bugün de çıktım ufak bir tur atıp geldim. Metroyla geri döndüm, metro içinde sürüklerken gidonun ön tekerleğe sürttüğünü farkettim. Bunun bir çözümü var mı, zorluyor taşırken?Gidonu ideal katlama yüksekliği denen kırmızı noktaya kadar getirmiştim.
Bir de çamurluk giderken ön tekere sürtüyor sanırım, bi sürtme sesi geliyor pedal çevirmezken bile devam ediyor ses. Ona da bakmam lazım. Hâsılı kelam, acemilik işleri ☺️

arkadaşlar bende bu haftasonu dahon mariner aldım ve aranıza katıldım. eylülden sonra göztepe tarafına taşınarak o taraftaki buluşmalara katılmak siterim :)

Ek olarak:
Dahon mariner için matara & matara kafesi ve arkaya bi çanta almayı düşünüyorum. Memnun olduklarınızı atarsanız çok sevinirim.

@coyote3880

hocam sipariş alıyor musun :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: alseecbu
Race One suluk kafesi sağlam ve hafif. Aparatla birlikte gidona uygun açıda bağlayınca katlamaya engel olmuyor.

Dosyalar

• IMG_0358.JPG
    IMG_0358.JPG
    1,1 MB · Okunma: 86
  • FullSizeRender.jpg
    FullSizeRender.jpg
    1,8 MB · Okunma: 84
  • Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
@Gökay Akçay
Sağolasın hocam arka bagaj kısmına biraz daha büyüğünü aldım.

Şuan sırada kilit var bisiklet için :)

Arkadaşlar bende Dahon D8 alarak aranıza katıldım arkadaşlar..Şuan için işe gidip gelirken kullanıyorum, iyiki almışım diyorum :) Tabi çevremdekiler bir bisiklete o kadar para verilir mi diyorlar ama :)

Geri