@Eskirakı Mariner D8 pişman etmez👍 Ondaki akış hiç birinde yok...D8 Mariner aklıma yatmıştı.Bayramdan sonra almayı planlıyordum ama bu söylediğin kafamı karıştırdı.Deneyimli arkadaşlar ne der acaba bu konuya?Beklemek mi yoksa D8 Mariner’i almak mı?
Teşekkürler...Aynen akord yaptırınca ses filan kalmadı..arkadaşlar tecrübe ile sabittir... böyle bir şey yaşarsnız lütfen jantlar tellerine bakınız...bu bisikletin böyle bir derdi var. Benimde arka jant böyle. Sürekli akor gerekiyor. Yoksa söylediğin gibi gıcır gıcır ses.
Arkadaşlar aynen akord yaptırınca ses filan kalmadı..arkadaşlar tecrübe ile sabittir... böyle bir şey yaşarsnız lütfen jantlar tellerine bakınız...Arkadaşlar merhaba benim Mariner D8 in ön tekerinden sürüş halindeyken bir gıcırtı sesi geliyor, durup bakıyorum gidondan yukarı kaldırıp çeviriyorum hızlı bir şekilde hiç bir ses yok, sürmeye başlıyorum ses başlıyor, anlamadım...acaba tellerden mi diyorum... yorumlarınızı bekliyorum...teşekkürler...
merhaba,@squart sıfır alacaksanız elinizi biraz çabuk tutun,haziran başı %10 indirim daha gelecek.
Kullanım alanında yokuş var ise 18-21-24 vites tercih edilebilir.Yokuş yok ise en az 8 vites makul.
Flexi 121 tabiki iş görür,ilerde keyif alırsanız satıp yükseltirsiniz buda bir seçenek.Karar size ait ikinci el dahon'da olabilir.2000-3000 arasında malum sitede üst segment (mu,qx vb) Dahonlar mevcut.
@cnmrtpkc hocam cevap için çok teşekkürler,
Sıfır dahon bütçeyi biraz zorladığı için 2. el dahonlara bakıyorum boyum 185 ve kilom 95 olduğu için Türk markaları iyi olmaz diye okumuştum. Yoksa ilk etapta carraro flexi 121 düşünüyordum ama bel ağrısı yapabileceği endişesiyle onu elemiştim.
sizce 121 işimi görür mü 2. el dahon aramaya devam mı etmeliyim?
Belki 121 belki 106 belki 108. Ancak şunu net söyliyeyim. Bir Carraro işini görür. Boşuna Dahon peşine düşme derim.
Merhaba, geçen hafta siparişini verdiğim mariner d8 bisikletim hafta başında elimde olucak. Aldığım satıcı şehir dışında olduğu için paket açılımını kendim yapacağım. Garanti konusunda bir sorun yaşamamak için kutuyu açmadan yetkili servisine götürmem gerekir mi sizce? Yoksa kutu açılımı ve ilk kurulumda servise gerek yok mu? Deneyimlerini paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
@Sberkay Hayırlı olsun,biraz daha bekleyip yeni vitesse serilerinden de alabilirdiniz(yakında satışta olacaklar) En sağlıklı cevabı satın aldığınız firmadan alabilirsiniz.benim bildiğim servise götürmeniz gerek