@szeyrek Maalesef tur bagajları Türkiye'de pek bulunmuyor.Arka tur bagajı malum sitede var 500 tl Ön içinde geçen bu linkteki ürün dikkatimi çekti sanırım orjinal
Kardeşim, Tasarımı çok güzel durmuyor, önde bağaj monte yeri olan yere dahonun kendi çantasından başka bir çanta monte eden var mıdır? Varsa fiyatı nedir
Uygun fiyata toplu sipariş yada yaptırma imkanı olsa mükemmel olurdu
Muhtemelen pedaldandır. Bende de oldu, pedalı değiştirdim.Arkadaşlar merhaba benim Mariner D8 in ön tekerinden sürüş halindeyken bir gıcırtı sesi geliyor, durup bakıyorum gidondan yukarı kaldırıp çeviriyorum hızlı bir şekilde hiç bir ses yok, sürmeye başlıyorum ses başlıyor, anlamadım...acaba tellerden mi diyorum... yorumlarınızı bekliyorum...teşekkürler...
Çok teşekkürler...yarın hemen yaptırıcam, tam da dediğiniz gibi başlangıçta yok 3-4 km sonra başlıyor...@alseecbu Methaba Evet akordan geliyor o ses, Dahon marinerlerin fabrikasyon tel tansiyonları çok gevşek, bisiklete binip 4 km sürdükten sonra gelen o ses beni resmen bisikletten soğutmuştu, hemen ön arka jantı Akor yaptırarak sorunu hallettim
Çok teşekkürler...yarın hemen yaptırıcam, tam da dediğiniz gibi başlangıçta yok 3-4 km sonra başlıyor...
Bende o niyetle almıştım ama üşendim biraz, bu haliyle kullanıyor bizim delikanlı ☺️...şuan için bir sıkıntısı da yok, pedallamaya devam...@alseecbu Kırmızı olanından bende var,restore edicem ama bir türlü başlayamadım 1 senedir yatıyor
Bende o niyetle almıştım ama üşendim biraz, bu haliyle kullanıyor bizim delikanlı ☺...şuan için bir sıkıntısı da yok, pedallamaya devam...
Merhaba,Merhaba arkadaslar ben de Dahon ile araniza katilmak icin bugun bir cok bisikletci gezdim ve Mariner D8 bu sene gelmeyecekmis yerine Vitesse D8 gelecekmis onu bekliyorum bayramdan sonraya kalacak gibi...