Sungur
Üye
- Tepki
- 105
- İsim
- Mustafa
- Bisiklet
- Merida
Çok teşekkür ederim. Demek ki bu durum bir arızadan ziyade sürdükçe gelişen normal bir titreşim.
Çok teşekkür ederim. Demek ki bu durum bir arızadan ziyade sürdükçe gelişen normal bir titreşim.
Merhaba, 2802 nolu mesajımda katlanır bisiklet çantası özel yapım olarak yaptırmıştım. Orada inceleme şansınız olursa, kalın ve drençli bir çadır malzemesi gerek araç içi gerek uçak vs. taşınabilir şekilde, içine darbelere karşı strafor vb veya beyaz eşya paket naylonları var onlarla sarılırsa ki çantaya yine de sığar ölçüler gayet iyi. Sanırım sıkıntı olmadan uçak yolculuğu olabilir. Ben sadece tahmini görüşümü belirttim.Arkadaşlar herkese selam,
Bir konu hakkında fikrinize yakın bir zamanda yurtdışı seyahati planlıyorum ve yanımda katlanır bisikletimi de götürmek istiyorum 3 aktarmalı bir uçuşla gideceğim için normal katlanır bisiklet çantası ile götürmek yerine büyük/battal boy bir valiz içinde götürme fikri daha cazip geldi, fakat aynı boyutlarda bir valiz bulamadım, dahon bisikletlere göre bir valiz veya başka bir önerisi olan var mı?
Yanılmıyorsam 2017Arkadaşlar merhaba. Dahon mariner d8 ikinci el alarak aranıza katıldım. Bu bisikletin hangi yıl olduğunu nasıl anlayabilirim.
Ben Vitesse D 8 kullanıyorum 3 seneden beri üstünde Dahon'un fren kolları var herhangi bir sorun yaşamadım. Güvenerek kullanıyorum. Neden shimano fren sistemine geçmeyi düşünüyorsunuz?Teşekkürler. Sizce Dahon mariner"in frenlerini Shimano fren sistemine (v fren) dönüştürmeye gerek var mıdır?
benim frenler 1000 km ta takır tukur etti pabuçları öyle değiştirdim. Üzerindekileri bitirmeden değişiklik yapmayın derim. Kullanım ömrünü tamamlasınlar bence.Teşekkürler. Sizce Dahon mariner"in frenlerini Shimano fren sistemine (v fren) dönüştürmeye gerek var mıdır?
Bende bir tane Dahon Mariner, bir tane de Tern Verge P9 var. Tern’in üzerinde gelen Avid fren sistemi Dahon’daki no-name birleşenlere göre daha güven verici çalışıyor. Freni sıkma gücüne göre net yanıt veriyor. Dahon’da gerek fren kollarının pivot noktaları, gerekse V fren bacaklarındaki esneme nedeniyle frenlerin son sıkma noktasına yaklaşılırken uygulanan güç jantlardaki fren yüzeyine tam aktarılamıyor (yabancı forumlarda “spongy” -süngerimsi-olarak nitelendirilen his). Her iki bisiklette de Jagwire fren telleri mevcut. Ben Dahon’da fren pabuçlarını janta normalden yakın ayarladım, sorunsuz kullanıyorum. Değişim şart değil. Daha iyi olsun derseniz kolları ve ayakları değiştirebilirsiniz. Shimano düşünüyorsanız Deore set net bir fark hissettirir. Hesaplı olsun derseniz Tektro da düşünülebilir.Teşekkürler. Sizce Dahon mariner"in frenlerini Shimano fren sistemine (v fren) dönüştürmeye gerek var mıdır?
2017 hocam, bende de aynı renk var, bence mariner in en güzel rengi, üzerine her yenilemeyi hakediyor, guncelleme yapmadan da ben uzun turlar yaptim, bir sorun yasamadim ama yapilirsa cok daha iyi olacaktir..Arkadaşlar merhaba. Dahon mariner d8 ikinci el alarak aranıza katıldım. Bu bisikletin hangi yıl olduğunu nasıl anlayabilirim.
Teşekkürler. Sizce Dahon mariner"in frenlerini Shimano fren sistemine (v fren) dönüştürmeye gerek var mıdır?