Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Kullanıcıları Kulübü

arkadaşlar selam Dahon D-7 için sele öneriniz var mıdır? Forumdaki aramalarımda /selle-royal-sky-jel/ bu ürünü övmüşler link atamadığımdan Tandem bisiklet küçükyalı şubesinde varmış ilgili adreste bana yakın aslında ama emin olamadım biraz büyük ondan pek de sevemedim .Orjinal sele 30 dk sonrasında can yakmaya başlıyor. Tecrübe eden ya da tavsiye edebileceğiniz bi ürün var mıdır?

Kesin çözğm brooks ama güzel para.

Uygun fiyatla çözebilen seleler de var.

Şunu alıp memnun olan arkadaşım oldu:

(link)

• Beğen
Tepkiler: luzumii
Scudo
Dahon D8 maşa çatal genişliğini bilen var mı? 74mm mi yoksa 100mm mi?

Merhaba
İki sorum olacak bende Dahon Mariner D8 var. İşe gidip gelmek için kullanıyorum. Baradine pabuç taktım ancak yine de frenleri güven vermiyor.
*Daha iyi bir fren performansı için V Fren yerine U Fren kullanılabilir mi? Hangisi daha iyi? Gereksiz masraf mı?
*Bilye yerine rulman takmak için illa jant göbeklerini mi değiştirmek gerekli sadece mil değişimi ile rulman takılarak daha iyi bir akış elde edilebilir mi?
Teşekkürler.

Merhaba, ne kadar hızlara çıkıyorsunuz? Yokuş aşağı mi kullanıyorsunuz?
On ve arka frenleme kombinasyonu ve ağırlığı arkaya vermek sureti ile sorun yaşamadım daha.

Çok yüksek hıza çıkmıyorum ancak trafikte kullanıyorum.Oldukça yokuşlu bir güzergahım var. Fren bacakları esneme yapıyor galiba. Trafikte araçların ne yapacağı belli olmadığından onlara güvenmek yerine kendim durabilmem gerekli.

Çok yüksek hıza çıkmıyorum ancak trafikte kullanıyorum.Oldukça yokuşlu bir güzergahım var. Fren bacakları esneme yapıyor galiba. Trafikte araçların ne yapacağı belli olmadığından onlara güvenmek yerine kendim durabilmem gerekli.

Merhaba. Ben de Baradine kullanıyorum. Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. Gayet güzel frenleme yapıyor. Ön ve arkayı birlikte sıkın. Tabi arka ağırlıklı sıkın. O zaman daha iyi frenleme yaparsınız.

D8'imde 20x160 dış lastikler var ama tam uyumlu iç lastik bulamadım. Her yerde 20x190-225 civarı iç lastikler var.

Şu iç lastik uyumlu olur mu acaba ? 1,7-2,225
(link)

D8'imde 20x160 dış lastikler var ama tam uyumlu iç lastik bulamadım. Her yerde 20x190-225 civarı iç lastikler var.

Şu iç lastik uyumlu olur mu acaba ? 1,7-2,225
(link)
20x1.90 ibaresi şu anlama geliyor, 1.50 ile 1.90 arasındaki tüm ölçülere uygundur.
@Metal06 1.50 alabilirsiniz, 1.60 terimine takılmayın

Merhaba arkadaşlar dahon mariner d8e sele alacağım İki model arasında kaldım c15 ortası delikli olan bir de c17 natürel siyah modeli İzmir'de bisikletçi de sele ölçümüm. 145 cm çıktı kalça kemik aralığı bu da c15 için ideal dediler ama rahatlık anlamında c17 ile daha rahat olur dediler c17 Erdoğanlar bisiklette 813 lira c15i de ikinci el olarak 450 liraya buldum kararsızım

Merhabalar.

DAhon Mariner D8 2019 model için önerebileceğiniz Zırhlı lastik modeli var mıdır? 2 tür lazım, birincisi fiyat performans ürünü olarak, ikincisi tamamen performans ürünü olarak. lastik patlamasından çok yoruldum. Kilom 92. Fazla kilomdan dolayı mı patlıyor bilmiyorum.

Merhaba. Dahon Mariner D8'i çamurluksuz ve bagajsız kullanan arkadaşlar var mıdır? Bu şekilde kullanmak ağırlığa olumlu bir katkısı olur mu?

Dosyalar

• dahon.PNG
    dahon.PNG
    522,4 KB · Okunma: 104
Merhaba. Dahon Mariner D8'i çamurluksuz ve bagajsız kullanan arkadaşlar var mıdır? Bu şekilde kullanmak ağırlığa olumlu bir katkısı olur mu?
Merhaba, ben cikardim camurluk ve bagaji. Agirlik olarak yarim kilo civari fark ediyor. Ben goruntu icin cikardim, fazla klasik gelmeye basladi, biraz spor gorunum olsun istedim.

İyi akşamlar. Dahon'um da ki dış lastik 20x160.

İç lastik sipariş ettim 1.50-2.20 ama gelen 1.75-2.25

Yani 1,60 lık dış lastiğe 1.75 iç lastik olur mu ? İade etmeli miyim ?

Sıkıntı olmaz ama yinede siz bilirsiniz. Kullanacaksanız fazla fazla hava basmayın.

Merhabalar, Aliexpress'te satılan Litepro'nun carbon sele borusunu ve gidonunu kullanan var mı? Kullanan varsa memnun musunuz ve önerir misiniz?

Dosyalar

• litepro 1.PNG
    litepro 1.PNG
    368,3 KB · Okunma: 34
  • litepro 2.PNG
    litepro 2.PNG
    308,3 KB · Okunma: 33
@tarik73 kullanmıyorum ama çin carbpnuna güven plmazonu biliyorum . 6061 alüminyum bişiler bulabilirsiniz ama uygunfiyatlara

Merhaba ben kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım. Sizlerde sıkıntı yaşamazsınız :) Rahatlıkla kullanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Metal06
Arkadaşlar Vitesse D8 2021 modelini şu yasakların bitimi ile alacağım kısmetse. Aldığım yerden aksesuar ile alayım direkt diyorum uğraşmayayım taktırayım orada far set + kask bir de telefon tutacağı ve suluk yeterli olur dimi? Aksesuar marka model önerisi olan varsa çok sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
Geri