Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Kullanıcıları Kulübü

Hangi açıdan daha üstün acaba?
Turko’da mu d9 var ben de yeni sattım. Verge d9 fark hissettirecek bir model örneğin ancak fiyatı da daha pahalı bir de 22” miş tekerler
Orjinal Landing gear ve çamurluk seti:

kargo ücretsiz, karta taksit imkanlı fiyatı 650₺

Sıfır gibi. İhtiyacı olana güzel imkan bu devirde.

Landing gear gitti orjinal dahon sks 20”çamurluk ilk aldım diyene kargo dahil 200₺

Son düzenleme:
Scudo
Ben 2022 model dahob mu d9 aldım. Tern link d8 e de bakmıştım ama arada komponent olarak net bir fark görememiştim. O açıdan sordum.

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı Adam
Tern daha rijitmis. Şu an vazgeçmiş durumdayım.

Dahon mu d9dan tern link d8 (2022) geçme düşüncem var ne dersiniz?
D8 in ayrıntılı incelem videosunu sezgin efe youtube kanalında Sezgin abi çok güzel anlatmış öneririm , Tern ayrıcalıktır , geçebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar,
Vitesse d8 furş yatağının boşluğu nasıl alınır?

Tern de yedek parça ve servis sıkıntısı olduğunu duydum.
Dahon Aslı bisiklet vede bir çok yerden rahatlıkla parça bulabiliyorsun.
Tern de arıza yaşarsan muhattap kim onu iyi araştırman lazım

• Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
Merhaba, ben de sonunda katlanıra geçmek için mu D9 satın aldım Aslı Bisiklet'ten ama bir sorun var. Arka fren ayağının takıldığı demirde derin bir çizik var, boya yok olmuş artık ne sürttüyse. Kutunun dış kısmında bir sorun yoktu. Bu konuda ne yapabilirim bilgisi olan var mı?

Aslı Bisiklet temsilcisiyle görüştüm, birebir değişimini yapabileceklerini söylediler. Cuma günü evime yenisini getirip kusurlu olanı alacaklarmış. Mesajı güncellerim değişim olunca.

Dosyalar

• IMG_20220614_152901_609.jpg
    IMG_20220614_152901_609.jpg
    102,8 KB · Okunma: 70
Son düzenleme:
Merhaba, ben de sonunda katlanıra geçmek için mu D9 satın aldım Aslı Bisiklet'ten ama bir sorun var. Arka fren ayağının takıldığı demirde derin bir çizik var, boya yok olmuş artık ne sürttüyse. Kutunun dış kısmında bir sorun yoktu. Bu konuda ne yapabilirim bilgisi olan var mı?

Aslı Bisiklet temsilcisiyle görüştüm, birebir değişimini yapabileceklerini söylediler. Cuma günü evime yenisini getirip kusurlu olanı alacaklarmış. Mesajı güncellerim değişim olunca.

Eve yenisini getirip değişecekler öyle mi 😯😲
Tebrik ve de takdir ettim Aslı Bisikleti 👏🏻👏🏻👏🏻

Ben de şaşırdım. Helal olsun 👏👏👏

Eve yenisini getirip değişecekler öyle mi 😯😲
Tebrik ve de takdir ettim Aslı Bisikleti 👏🏻👏🏻👏🏻
Ben hiç değişim bile yapmazlar diye bekliyordum pek umutlu değildim, kutuyu açtınız değiştiremeyiz vs derler diye bekliyordum ama hiç beklemediğim bir çözüm sundular umarım sözlerinde dururlar Cuma gününü bekliyorum.

Merhaba. Dahon Hit D6’ya landing gear taktım ama üreticinin önerdiği katlama biciminde elcik yere degdigi icin kullanamiyorum. Hit D6 ile landing gear kullanan arkadasların bilgilerine ihtiyacım var. Çok teşekkürler

Dedikleri gibi yeni bir bisiklet getirdiler evime kadar, diğer boyası kazınmış olanı aldılar. Yeni getirdikleri bisikleti kutusuz getirdiler ama üstündeki jelatinler, korumalar vs duruyordu. İlk kontrolü yaptığımda kılcal birkaç çizik dışında sorun yoktu, bir de fren ve vites ayarı epey bozuk geldi diğerine göre. Tekerleri havaya kaldırıp çevirince pabuçlar sürttüğü için hemen duruyor tekerler. Yetkili bir bayiye gidip garantiyi başlatınca fren ve vites ayarıyla sorun çözülür.

• Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
yeni getirdikleri bisiklet teşhir ürün olabilir mi?

yeni getirdikleri bisiklet teşhir ürün olabilir mi?
Mümkün, baktığım kadarıyla sıkıntısız ama bilemedim. Telefonda dedikleri şu: 'sizin için kontrol edip bakacağız ve getireceğiz.' kontrol edip kutusunu getirebilirlerdi gerçi. Bayiye gidip alma şansım yoktu, internetten bisiklet alma işi biraz sıkıntılı.

Teşhir olduğunu anlamanın bir yolu var mı?

Hayırlı olsun. Ben de 2022 mu d9 kullanıyorum. Bakır rengi çok hoş.
Ben 150-200 kmde katlama menteşesi içinde fotoğraftaki gibi küçük bir aşınma gördüm. Aslı bisiklete mail attım. Hiç bir sorun ve tehlike yaratmayacağını normal olduğunu söylediler.

Siz ve başka mu kadro kullanan arkadaşlar bu tarz bir aşınma yaşayan varmı paylaşıyorsanız memnun olurum.

Selamlar.

7A9332E9-BB76-472A-B684-426604DEBB2B.jpeg

Vitesse d8
Menteşe içinde hafif sürtünme izleri var.
Asıl mesele, siyah kolun gövdeye temas etmesi ve boyayı dökmesi.

Dosyalar

• 20220611_152313.jpg
    20220611_152313.jpg
    94,3 KB · Okunma: 39
  • Beğen
Tepkiler: anilozler
Hayırlı olsun. Ben de 2022 mu d9 kullanıyorum. Bakır rengi çok hoş.
Ben 150-200 kmde katlama menteşesi içinde fotoğraftaki gibi küçük bir aşınma gördüm. Aslı bisiklete mail attım. Hiç bir sorun ve tehlike yaratmayacağını normal olduğunu söylediler.

Siz ve başka mu kadro kullanan arkadaşlar bu tarz bir aşınma yaşayan varmı paylaşıyorsanız memnun olurum.

Selamlar.

289964 dosyayı görüntüle

Teşekkürler, yeni getirdikleri kutusuz mu d9'u tekrar inceleyince 2 yerinde boya atması ve 1 yerinde de boya çatlağı gördüm. Sıfır ürün parası veriyoruz ama 2 bisiklet de kusurlu geldi, can sıkıcı. Daha önceki bisiklet alımlarım hep bayiden olmuştu ve bu tarz boya aşınması veya çatlağı vs görmedim. İade edicem, umarım kutusu olmadığı için sorun çıkarmazlar. Kendileri kutusuz getirip koyup gittiler, bir durun kontrol edelim de diyemedik.

Bayiye gidip inceleyerek almayı düşünüyorum iade sonrası. İnternetten bisiklet alımında yüzüm gülmedi.

Dosyalar

• IMG_20220617_222925_173.jpg
    IMG_20220617_222925_173.jpg
    78,1 KB · Okunma: 41
  • Beğen
Tepkiler: ugurus
Herkese merhaba dahon Vitesse d8 kullanıcısiyim.gidon pek bir gevşek dönüyor bir tık daha sertleştirmenin yolu nedir ?

Aslıbisiklet'e kutusuz getirdikleri bisikleti nasıl iade edebileceğimi sordum bakalım ne diyecekler.

Bir daha da muhtemelen internet üzerinden bisiklet siparişi vermem. İkisi de kusurlu geldi, değişim için geleni zaten kutusuz getirdiler vs. Bayiye gidip almak kafa rahatlığı açısından önemliymiş anlamış oldum.

Geri