Ufak ufak fotoğraflar ile başlayalım, resimleri GoPro ile çektim o yüzden kalite düşük ışıkta çok iyi değil, hava biraz ısınsın dışarda daha detaylı çekerim yine.
Aynı olan kısımları hızlıca özetleyelim;
- Çamurluk ve bagajda değişiklik yok
- Çekiş sistemleri yine ortak
- Lastikler 2015 model Schwalbe City Cruise 2016 modelde üzerinde Kenda Dahon Rotolo logosu mevcut. 2015 model / 2016 model 1.75 her ikiside.
- Sele 2015 serisinde Selle Royal, 2016 modelde Dahon logolu OEM bir model, biraz daha sert.
Karşıdan ikisine bakınca koyu renk katlama mekanizmalarını gizlediği için daha bir albenisi olduğu kesin, özellikle kadro üzerindeki renklerin fren / vites kabloları ile uyumlu olması başka bir hava katıyor. Ancak çizilmeye karşı daha iyi korunması gereken bir renk, derin çizikler bir süre sonra çok titiz olanlar için problem olabilir, benim için pek önemli değil.
Her ikisinin de sele borusu üzerinde ölçüler var ancak beyaz renkte bu yazılar sele borusu ile kontrast bir renkte değil, o yüzden okuması biraz güç, gündüz ışığında sorun olmayacağını düşünüyorum.
D8'in her rengi alınabilir, aslında katlanırın bu seviyelerdeki her marka ve modeli gözü kapalı alınabilir, gerçekten bambaşka bir sürüş keyfi, ufak olduğu için bir yere geldiğinizde 26" veya bir yol bisikleti gibi göze batmıyor, taşıması dert değil, ortama uyum sağlıyor.
Bagaja 80 kilo olan ben oturdum, bir süre bekledim, yamulma olmadı, rahat rahat yük taşıyacaktır.

Kahveyi koyup landing gear montajını yapacağım.
İlerleyen günlerde videolar ile konuyu genişletiriz.
Selamlar!