@salvodaze
Merhaba,
1. Vaude nin yan heybeleri açılıp kapanan modelini dahon vybe7 de kullandık, bir sorun yasamadim gayet kullanışlı buldum hatta. Boyunuz uzun mudur bilgim yok ama pedal çevirirken topugunuzun carpmayacagini umuyorum.
2. Uçakta bisiklet taşıma ayrı başına bir mesele umarım bisikletin kutusu duruyordur yoksa aldığınız yerden isteyin dahon kutusu olması şart başka marka katlanır bisikletlerin kutusuna yerlestiremezsiniz. Mümkünse kutulu halini de görmeye çalışın hatta fotoğraf çekin en güzel paketleme sekli ilk geldiği şekildedir. Tercihen kadro ve masaya boru izolasyon malzemesi takabilirsiniz. Kutu icinde de mümkün oldukça sabit durmalı strafor veya kivrilmis kutu parçaları ile boşlukları doldurmaya çalışın. Kimi görevliler uçağa almadan önce kutu üzerine Streç cektirme talep ediyor Sabiha Gökçen de bizden 50 lira almıştı bisiklet başına Munich de ise 10 ar euro.
Thy ile gidiyorsaniz 30 euro ek ücreti olacaktır bu arada. Ve bunun icin telefonda bisiklet getireceginizi önceden belirtin.
Bisikletin üzerine yük konulmasını önlemek için kirilabilir ibaresini yapistirtin, iniste de kutu üzerinde ezik vs varsa resim cekip tutanak tutturun.
Sormak istediğiniz başka bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.