Scudo Sports

Dahon Kullanıcıları Kulübü

@alicansenyurt bence ikiside boyunuza uygun gözünüze hangisi hoş geliyor ve bütçeniz hangisine uygun ise onu alın derim.Sonuçta binecek olan sizsiniz tercih sizin ama özellik olarak aralarında vites özellikleri dışında bir fark göremedim.

• Beğen
Tepkiler: alseecbu
Scudo
aynı çanta aynı bisiklet, ayağım heybeye değiyor diye bagajı değiştirdim, ki heybeyi mümkün olduğu kadar geriye çekmiştim. ayak numaram 41 sanırım sizin ayaklarınızın biraz daha ufak olması avantaj sağlamış.
20180414_134355.jpg

@Üye Adı benim ayak numaram 44 bagajı değiştirmedim. Sadece biraz geriye çektim öyle bağladım bagaja. Şuan 35 km yaptım bugün. Hiç sıkıntı olmadı. Bir problem yaşamadım.

@Üye Adı
Aynı bisiklet, aynı çanta ve aynı ayakkabı numarası ile sorun yaşamamıştım hiç

DAF2E661-D889-4D06-B557-E54FE9BC87A6.jpeg 624FB80A-F4B1-4E3A-918C-14BA9AE615B0.jpeg

Detay çektim çantanın sabit tabanı ve üstünde çantalı hali... biraz port bagajın arkasına doğru sabitleyince kullanırken sorun olmuyor...

0FE53214-C236-4148-B3EE-0328757CE5BD.jpeg Bugün toplam 45 km oldu çantayıda deneyim test ettim... daha önce de değişim gibi sağlam ve kaliteli bir çanta, katlanır bisikletler için bence ideal.. günlük turlarda çok rahat edeceğiniz bir çanta.. fermuar ve dikişlerinde hiçbir sıkıntı yok, klipsleri kaliteli plastikten yapılmış, çantanın iç tabanında da sert tabla var, yün duvarların küçük cepler mevcut her iki yanında da, lastikli ağızları var ceplerin, kapak içinde yine fermuarlı file cep mevcut, tüm yan duvarlara ve kapağı içi dolgulu yani kalınlık yeterli... ben alırken internette detaylı resimlerini tüm aramalarıma rağmen bulamamıştım, dış resimleri standart olarak var sadece...

@cosmos16 kusura bakmayın geç farketmişim mesajı, 2420 TL

Gidonun katlanma noktasındaki plastik takoz kırılmış. Ne zaman kırıldı farketmedim, ilk aldığım zamandan beri böyle olduğunu sanıyordum. Gidon gevşeme yapınca servis için götürdüğüm yerde önemli bir parça olmadığı şeklinde bilgi verildi :) ancak yine gevşeme olunca çözüm aradım. internette yaptığım araştırmada nasıl değiştirileceğine dair video dahil buldum. Parçayı Aslı bisiklet sirkeci şubesinden giderek satın aldım, ellerinde 3 tane kalmıştı, hepsini alayım dedim ancak sonra başkasına da lazım olur diyerek gönlüm razı olmadı ve ikisini aldım. Kendim değiştirdim. sökerken dikkat edilmesi gereken vidaların önündeki yay, çıkınca takması zor oluyor :)
youtube daki video :

amazon.com da adı Dahon folding bike radius handlepost cam block. Link (link)20180622_103049.jpg 20180704_171424.jpg 20180704_171248.jpg

Dosyalar

• 20180704_171424.jpg
    20180704_171424.jpg
    52,5 KB · Okunma: 17
  • 20180622_103049.jpg
    20180622_103049.jpg
    147,3 KB · Okunma: 16
Mariner d8, Dahon Türkiye sitesinde 2765 tl olarak fiyatlandirilmis. Tam olarak 345 tl zam gelmis.(link)

• Beğen
Tepkiler: iogee
Tam bisiklet alma arefesinde olmadı bu artış.
Diğer siteler arttırıma gitmeden değerlendirmeli.

Selam bu arada herkese.
İzmirden Emre Ben.

Yakın bir zamanda dahon kullanıcı olarak aranıza katılmayı düşünüyorum.
Forumu sık sık takip etmeye çalışıyorum.
Umarım daha sık katılacağım muhabbetlere

@durukane kesinlikle tavsiye ederim, 1 ay oldu aldığım çok memnunum gerçekten çok hafif kullanırken hiç yormuyor, cumartesi günü 45 km yaptım, inanın yetmedi, dün akşam kısa bir tur yapayım dedim, baktım Road Bike 'a 16 km yapmışım...kullanınca kesin beğeneceksiniz, bu parayı hak ediyor bence...

• Beğen
Tepkiler: dalyanus
Mariner'ın Türkiye satış fiyatında 345 tl, vybe7'de ise 285 tl gibi bir artış olmuş. Mariner 2765 tl etmez bence. Dahon cazibesini kaybetti.

@Erhan Gunes

Normalde sezon içinde artış olduğunu görmedim. 2 yol izlenirdi ya sabit sezon boyunca ya da kur fiyatı belirtilirdi. 2 senedir aslı bisiklet TL cinsinden fiyat giriyordu siteye ama kur a göre de güncelliyor şimdi. Yakışmadı ASLI BİSİKLET [emoji848]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ne oluyor ya kabak tadı veriyor artık alışverişler can sıkıyor düzelmeyecek bu ülkede alışveriş böyle gider

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Boardwalk satışta olsaydı sanırım o da nasibini alacaktı zamdan.

• Beğen
Tepkiler: iogee
Geri