Scudo Sports

Dahon Kullanıcıları Kulübü

mariner d8 almayı düşünüyorum, bir sorum olacaktı: katlı halde iken seleden tutup itilememesi gibi bir durum mu var? yani katlıyken bisikleti elimde mi taşımam gerekecek? katlıyken şu resimdeki gibi götürmek mümkün değil mi?

Dosyalar

• big_1f285fed-3876-403a-92d6-2bd17f867056.jpg
    big_1f285fed-3876-403a-92d6-2bd17f867056.jpg
    65,4 KB · Okunma: 47
Scudo
@OkanSoMerhaba,

Resimde görüldüğü gibi park ayağı alıp selesinden tutarak istediğiniz yere götürebilirsiniz bisikletinizi.

Park tekerleği inanılmaz bir rahatlık sağlıyor. Kullanmayan arkadaşlar var ise şiddetle tavsiye ederim.
82b1c939f9d488ed74b0d0581dcde43e.jpg

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@durukane

İki tekerlek bu şekil yanyana gelince aynı düzlemde ilerliyor mu? Dahon'da denemedim ama Tern bisikletimde yaptığımda pek yürütemiyodum katlı haldeyken.

@Aazam

Katlı halde, park tekeri açık pozisyonda sürükleyerek istediğim yere götürebiliyorum.

Ufak bir sıkıntı var benim park ayağına mahsus bir durum olabilir bilmiyorum, teker pek sarhoş değil (*), istediğim şekilde kolayca yön veremiyorum.
Kaldı ki zaten hareket kabiliyeti sınırlandırılmış.

Katlı şekilde taşıma esnasında, sola ve sağa çekmeler yapıyor. Bu durumda, seleden tutup hafifçe kaldırarak tekrar yön veriyorum.

*(360 derece sarhoş dönmüyor tekerlek. tam ölçmedim ancak, 40-45 derecelik sağa ve sola hareket kabiliyeti var.
belli bir açıda hareket ediyor ve duruyor.)

• Beğen
Tepkiler: OkanSo
@durukane çok teşekkür ederiz, epey faydalı bilgiler oldu benim için. park ayaksız benim attığım fotoğraftaki gibi götürmek mümkün değil mi peki? sanki öyle yön vermesi de daha kolay olur gibi geliyor çünkü.

Park ayağından ben de alıcam sanırım bir çift de Kojak güzel olur.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@OkanSo

Pek tabii ki götürebilirsiniz.
Ancak park ayağı gerçekten kolaylık sağlıyor.
Bahsettiğiniz şekilde taşımaya başlamadan önce, katlama esnasında ne aynakol, ne pedal ne de başka bir donanımınız yere değmiyor.

Kullanım sonrasında, gün sonunda güzel bir temizlik yapmak gerekiyor ayaklığı.
Hafif bir paslanma söz konusu olabiliyor görüldüğü gibi.

Dosyalar

• IMG_20180730_103840_HDR.jpg
    IMG_20180730_103840_HDR.jpg
    75,2 KB · Okunma: 60
@durukane a, şimdi anladım. çok teşekkür ederim. karar vermeme baya yardımcı oldunuz.

@hydrocon Park ayağından alıp taktırdım ve ertesi gün çıkartıp iade ettim. Beklentinizi fazla yükseltmemenizi öneririm.
Nacizane düşüncem mariner d8 modeline çok uygun bir ürün olmadığı yönünde. Mümkünse mağzada taktırıp bir süre acele etmeden deneyin ve sonra karar verip alın.

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
@hydrocon kolaylık sağlıyor zaten benim ikincisi bu. Gayette memnunum. Başka ne beklenirki bu tekerlekten, aynakol yere değmiyor ve sürükleyebiliyorsun.

• Beğen
Tepkiler: OkanSo ve hydrocon
@hydrocon Sağladığı kolaylık kişinin görüşüne / sürdüğü zemine göre değişir elbet. O yüzden acele etmeden test edin, takılıyken bisikleti katlayıp açın, sürmeyi deneyin.
Faydasını o şekilde değerlendirin. 3 adet fıtığı olan biri olarak bu ürünü ilk gördüğümde, yorumlarını okuduğumda ve videolarını izlediğimde satın alana kadar rüyama girmişti :)
bir an evvel alıp taktırmak için can atmıştım ama benim için kısa sürdü. Bana denk gelen üründe mi problem vardı? sanmıyorum çünkü sürekli gittiğim ve iyi hizmetil ile bilinen bir bayiden satın almıştım.

Taktırıp test ettikten sonra siz de fikrinizi paylaşabilirseniz memnun olurum.

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Fikir beyan eden arkadaşlara teşekkür ederim. Bir değerlendirip duruma göre alıp almama konusunu değerlendireceğim. Açıkçası önceliğim Kojak.

Vybe7 kullanıyorum. Cep telefonu koymak için ne tavsiye edersiniz? Bir de suluk almam lazım. Aşırı pahalı olmayan ne alabilirim?

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@sirkumsali
(link)

Bu ürünün yeşil renk olanını aldım ve kullanıyorum. Oldukça şık bir görüntüsü var.
Silikon kayış, gidonda döner mi acaba diye düşündüm ancak oldukça sıkı sarıyor gidonu.
Ebat olarak 5.5" yazıyor ancak ben Mi 5s Plus ile kullanıyorum.

Mi note 3 için uyar mı o zaman@durukane

Ayrıca sağlam olur mu ki? Telefon düşmesin sonra :)) @durukane

@sirkumsaliOldukça sağlam tutuyor.
c6eae1d7d4457617262e0a71a754806f.jpg

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: danslebleu
Geri