@Aazam çanakkale bisiklet festivaline katıldım.Yağmur dışında herşey çok güzeldi çok ta keyif aldımBu turun içinde tekne turuda var belirtiyim karetta karettalarla yüzmek isterseniz kaçırmayın derim.Dalyan'ın doğasını ve denizini konuşmaya gerek yok zaten.Kamp alanı hakkında pek bilgim yok ama kötü olacağını sanmıyorum.
Sonunda uzunca bir kampanya bekleyişinden sonra KOJAK lastikleri alabildim.
hepsiburada ile bir fiyat yakalayıp tanesi 76tl ye aldım
üzerindeki 2,175 iç lastikler ile montaj yapıldı şimdilik bir sıkıntı yok gibi ve akıcılık konusunda baaaaaariz fark var özellikle bisiklet yolunda kullanırken lastikten gelen titreşim sıfır.
Hocam hayırlı olsun aklımdaki lastikleri aldınız [emoji4] Önceli lastikler 20x1.60" lık Citizen serisi miydi? Kojak'da 1.35" küçük gelir mi diye düşünüyorum sadece.
@hydrocon önceki lastikler 20*1.75 ama marka olarak dahon yazıyor ben çok ince duracak çamurluk ile yakışmayacak diye korkuyordum ama hiç de öyle olmadı siritmadi şimdilik ilk izlenim Ler böyle daha bugün takıldı kullandıkça artı ve eksileri yazarım
Merak edenler olursa, gidon Xlc'nin 25.4 mm kelebek gidonudur. Ve katlanınca herhangi bir sorun çıkarmamaktadır. Dahon mariner D8 için uygulamak isteyenler gönül rahatlığı ile deneyebilir.
@Ahmet.YILDIZ Kojağa geçmişsiniz ama genelde gelen lastiklerin iç lastik ölçüler fabrikasyon 1.75 ile 1.50 arasında dır uzun bir yola cıkmayacaksanız sizi idare eder ancak uzun yol planınız var ise uygun bir iç lastikle değiştirmenizi öneririm
@Yagizz2 şimdilik orjinal 1.75 içlastik ile kullanıyorum çok uzun tura malesef çıkamıyorum zaman siki tisindan en fazla ufak 30-60km lik turlar yapabiliyorum.
Ama yinede ilk fırsatta 1.35 iç lastiklere geçeceğim neden derseniz güvenerek fazla hava basamıyoruz patlar yarılır korkusuyla, o sebepten ilk fırsatta değişecek
Ben de "850 TL"ye ikinci el bir Dahon aldım. Gerçekten keyifli bir bisiklet. Tabi benim model eski ve sizinkiler gibi ciks değil ama öğrenci bütçem buna yetti ve birkaç yıla sıkılınca boyama planım var ve yavaş yavaş modifiye edeceğim.
Resmini ekliyorum.
(link)
Evet, aynalar hiç güzel ve kullanışlı olmadı. Onları çıkardım.