Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Kullanıcıları Kulübü

@erencaner
Dostum bu bisikleti ucakta tasirken neyle tasidin. Bisiklet ucreti odedinmi yoksa check in bagaji olarakmi verdin. Bilgilendirirsen cok sevinirim

SM-G530H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Scudo
@ugurbahadir

Aslı Bisiklette var.

(link)[{"type":"marka","id":"1","values":["4"]}]
 
Arkadaslar bende katlanir bisikletimin kadrosunu zincirden ve katlandiginda parcalarin birbirine zarar vermesinden korumak icin seffaf bir filmle kaplamak istiyorum. Bunu katlanirina uygulayan varmi. Sokerken kadroda izi kalirmi acaba diye tereddutum var. Uygulayanlar varsa ankarada bu seffaf filmi bulabilecegil bir yer varsa beni bilgilendirirlerse cok sevinirim.

SM-G530H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ben da daha önce kullandığım katlanır olan Dahon Vybe için parçaların birbirine temas eden kısımlarına pet şişeden uygun genişlikte kesip sardım ve plastik kalpçeyle sabitledim. Bunun için özel şeyler bulana kadar geçici çözüm olabilir.
 
@Yusufclp
Pet siseyi nasil yaptiniz. Goruntu olarak bozmak istemem bisikleti. Yaptigim arastirmada 3m markasinin paint protection film leri varmis. Auto aksesuarcilari ve modifiyecilerde var. Zaten kaplanacak alan az oldugu icin yarin bir auto aksesuarcilara ugrayip bulmaya calisacam.

SM-G530H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Çok sakınmayın arkadaşlar bırakın sadece çizilsin siz kullanırken hakkını verirken çizilsin..
Allah kaza bela vermesin tek.
 
@Glownshow
Benim yaptığım pet şişe parçalarının genişliği en fazla 5 cm idi. Şeffaf olduğundan belli bile olmuyordu. Bisikleti sattım. Fotoğraf atamıyorum.
 
@Yusufclp senin Vybe petrol yeşili miydi?
 
@Yusuf'san
Evet hemde 30. Yıl amblemli olan modeldi sizdeki gibi. Satıp şehir bisikleti aldım. Ne kadar pişman oldum anlatamam. Şehir bisiklerinw hiç binemedim. Foruma bile giremedim.Şehir bisikletinden kurtuldum. Foruma girmeye başladım. Şimdi katlanır arayışındayım. Dahon d8 ve Tern d8 arasında kaldım. Biri içe biri dışa katlanan gidona sahip. Vybenin gidonu biraz alçak geliyordu bana. 2015 vitesse d8 alçak olurmu bilmiyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: Dağhan
@Yusufclp
2016 vybe sahibiyim, yeni modelinde gidon uzatılıyor
 
  • Beğen
Tepkiler: Yusufclp
@Yusufclp dışa katlanan gidon katlayıp taşımada içe katlanan kadar pratik olmuyor.
Bende visc modeli de var ve dışa katlanıyor ondan biliyorum. Bence içe katlanan bir Dahon modeli seçmelisin.
 
  • Beğen
Tepkiler: Yusufclp
@Yusuf'san
Ben de sizin gibi düşünmekteyim. Çünkü toplu taşıma kullanacağım. Vybe ile 1 yıl boyunca metrobüse bindim. Tern link d8 i yakından inceldim ve bindim duyarlı bir arkadaş sayesinde. Görüntüsü çok hoş. Dahonda ise gidonun katlama şekli hoş. İkisi de 8 vites olduğundan 1. tercih sebebim. 2015 vitesse 2016 dan daha iyi yorumlara sahip ama gidon yükseltilemiyor. Vybe de gidon kısa geliyordu bana. 15 km sonra bileklerde uyuşma başlıyordu. Magazaya gidince hangisi sıcak gelirse onu alacğım.
 
@Yusufclp metrobüse nasıl bindin. Hangi duraklardan binip indin hangi saat aralığında. bilgi verir misin? . Ben binmeye cesaret edemiyorum.
 
@Glownshow
Bisikletin rengine uygun kablo izolasyon bandı kullanabilirsiniz.Gerdirerek yapıştırırsanız daha iyi oluyor.Çok dayanıklı değil ama çizilmeleri önlüyor.Şökülmesi de kolay ve yapışkan kalıntısı kalmıyor.
 
@burhan çetin
Kablo izolasyon banti derken urun linkini veya nereden temin edilebilecegini belirtirseniz sevinirim. Seffaf degilmi bu bant ve kadronun nerelerine uyguluyorsunuz.

SM-G530H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@Hamunpatra Genellikle yoğun olmayan saatlerde. Gece vardiyasına giderken Haramidere sanayi durağından saat 16 00 sularında cevizlibağ yönüne ve sabah vardiya çıkışında saat 8 30 - 9 30 arası ayvansaray durağından beylikdüzü yönüne. Bazen avcılardan bazen kadıköyden bindim ama 1 yıl boyunca hiç sorun yaşamadım. Yoğun olmayan saatlerde binmeyenözen gösterdim.
 
@Glownshow

Elektrik malzemesi satan yerlerde veya yapı marketlerde bulabilirsiniz.Şeffaf değil,değişik renkleri mevcut.En çok çizilmesi muhtemel yerlere yani park ayağı,bisiklet katlandığında ön çatalın dışta kalan ķısmı,pedal kollarının uç kısımları gibi.

Tabelacılarda veya kırtasiyelerde bulabileceğiniz folyo şeklinde daha dayanıklı kaplama malzemeleride düşünülebilir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Glownshow
@Glownshow Bir tavsiyem daha var. Spiralli kablo toparlayıcılar isinizi görür bence. Hem pratik hem kullanışlı. Uygun fiyatlı ve yapışmaz iz de bırakmaz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Glownshow
Geri