Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Kullanıcıları Kulübü

@Yusufclp
Sabah 6 da evden çıkıyorum beylikdüzü metrobüs biniyorum. Akşam 7 de işten çıkıyorum Beyazıt dan tramvayla cevizlibağ. Duraklar hep dolu. Kavga gürültü. Bıktım Usandım ama çare yok malesef.
 
Scudo
@Hamunpatra
Sabah 6 iyi de akşam çok zor tabiiki. Ben vardiyalı olduğum için gece varsiyalarına giderkeen sorun yok. Gündüz vardiyalarına bisikletsiz gidiyorum. Ben de sirkeciye gidiyordum esenyurt devlet hastanesinin oradan. Şimdi yenikapıya gideceğim alırsam. Vazgeçmeyin bence . Bisikletin 2 katı valizle binen var.
 
Metrobüs kapılarını takip ederseniz sorun olmuyor. ben bir kaç defa iş çıkış saatinde bindim cevizlibağ'dan. (19:00 civarı) en arka kapının bir önündeki kapıdan biniyorsunuz, direk karşıdaki boşluğa dayıyorsunuz bisikleti, rahat rahat seyahat ediyorsunuz :)

dediğiniz gibi ne valizlerle, yüklerle binenler var bisiklet yanlarında sıfır kalır.
 
@ecz.mercan
Beşiktaş'ta nerede acaba? İnternet sitesinde Beşiktaş şube görünmüyor.
 
Arkadaslar katlanir bisikleti icin kendinden yapiskanli folyo arayanlar icin bunu bulabilecekleri bir adres vermek istiyorum. Ankara iskitlerde roteksmat. 126 cm Eninde 1 metre boyunda reklamcilarin kullandigi filmi 6.5 liraya aldim. Rahat 5-6 bisiklet kaplanir. Bisikletin kablo temas eden noktalarina, zincir degebolecek yerlerine vs uyguladim ve cok guzel yapisiyor ve tekrar kolaylikla cikarilabiliyor. İlgilenenlere belki faydasi olur.

SM-G530H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Arkadaşlar bir sorum olacak. Dahon Vitesse d8 almaya karar verdim . Bayağı araştırdım her yer 1800 lira .Aşağısı yok. Ancak gizem bisiklet diye bir yer var yalovada n11den satışı var kendi internet sitesi de var orada havale fiyatı 1641tl. Burayı bilen var m? Güvenilir midir? Bir de geldiğinde montajı nerede yaptirabilirim malum demonte gelecek .Teşekkürler şimdiden .
 
@Kbrsvm bisiklet geldiğinde montajlık bir durum pek yok, sadece ince ayarlar gerekebilir jant akort ayarı vb.
 
Arkadaşlar,bugün sabah sahilde yaklaşık 2,5 km lik küçük bir sürüş yaptım,ama sol kol ve boynumağrı yaptı ,hala kolum ağrıyor.bu ikinci sürüşüm oldu,bisiklet yeni ilk sürüşümde sadece ellerim kaarıncalanmıştı? Sele gidon ayarınımı yapamadım acaba .fikri olan var mı?
 
Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar. Bugün Dahonun Bağdat caddesi şubesinden aldım dahon vitesse d 8 :harika::mzkdnlmk::mzkdnlmk::mzkdnlmk:
 
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Kbrsvm Hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde kullanın.
 
dün ilk defa test etme fırsatım oldu. hiç kondisyonsuz yaklaşık 15 sene sonra ilk sürüşümdü yaklaşık 10 km yaptım. genel itibari ile sürüşü çok keyifli selesi diğer katlanabilirlere göre rahat , vites geçişlerinin bir bakıma ihtiyacı var . iş yerim ortalama 5 km onun için aldım. Katlanmasına henüz alışamadım.
genel itibari ile beğendim ama henüz benim bisiklete alışmam gerekiyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@captainbjk hayırlı uğurlu olsun, güle güle binin :) kendinizi rahat hissettiğiniz yerde birkaç defa katlama-açma alıştırması yaparsanız hallolur, misal ben de aynı sıkıntıyı aynı şekilde aşmıştım:) keyifli sürüşler, bol fotoğraf bekliyoruz
 
Simdi arkadaslar benim merak ettigim bu katlanir bisikletlerde dahon-tern gibi markalarda uzun sureli garanti yalnizca kadroyumu kapsiyor. Diger parcalarin vites sistemi teker vs garanti sureleri ne kadar acaba?

SM-G530H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Hepinize merhaba arkadaşlar, Vitesse D8 bisikletimi internet üzerinden dün aldım, bugün elime ulaştı.Hızlı kargo için "denizdukkanı" na ayrıca teşekkür ederim. benim sormak istediğim Kurulumu kendim yapabilir miyim, yoksa garantinin geçerli olması için yoksa ilk kurulum serviste mi yapılmalı ? Eğer serviste yapılmalıysa İstanbul/Avrupa yakasında bu işi hangi servis düzgün yapar? Teşekkürler.
 
Geri