Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Kullanıcıları Kulübü

@hakan okayer
Ben 69TLye aldım ama aynı ürün Atak Bisikletde 39.90TL sonradan gördüm ve fazladan para verdim. Atak Bisiklet GGda var arama yaparsan bulursun yeri hazır sen takabilirsin ama mutlaka sor yanında vida gönderecekler mi? http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160827/7829460f996311c7cc79159bff3473dc.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160827/b2fa8bc6bccb845a86a4317cce06b174.jpg

.:::..:::..Arbeit Macht Frei..:::..:::.
 
Scudo
arkadaşlar selam yeni aldığım dahon witesse d8i katlama işlemini sırasıyla ilk önce seleyi indiriyorum sonra gidonu büküyorum en son gövdeden büküyorum ve pedalları kapatıyorum bunları yapmama rağmen tam olarak kapanmıyor. yani o mıknatıslı yerlere 4-5 cm daha yanaşması gerekiyor tamamı ile kapanması için. siz nasıl katlıyorsunuz :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Üye Adı
katladığın gidon arka tekerleğe doğru gelince biraz kendine doğru çek sol pedal üstte olsun.
@heman_

@heman_ park tekerleği alırsan gidonu indirmek zahmetinden kurtulursun belirteyim.
 
@heman_
Sol pedal ileri olacak şekilde tam ortala sağ pedal a da yük binmez ;)
 
@M.Cüneyt K.
Atak bisiklet vida vermiyor bilginize mesaj ile sordum.
 
  • Beğen
Tepkiler: maranga44
@heman_
Dostum gidonu katlamadan ust mandalini acarak fren kollari yukari gelecek sekilde sabitle sonra asagi yonde katla gidonu.
 
@iogee
şimdi denedim fakat frenler yukarı gelecek şekilde gidonu çevirdiğin zaman kablolar çok geriliyor ben yine benim yöntem aşağı çeviriyorum.
 
@M.Cüneyt K.
Yanlis soylemisim dedigin gibi yapmak lazim. Yine de birlesmede sorun var mi ? Foto gonderirsen daha iyi olabilir fikir vermede.
 
@iogee ben katlamakta sorun yaşamıyorum alıştım, hatta çok daha hızlı katlayabiliyorum. Sen söyleyince birde öyle denemek istedim.
 
Eve gidince bir bakayım bu arada bisikleti dün aldım ama engelliler için yapılan şu turuncu set gibi şeylerin üstünden geçmeye çalıştım lastikler kaydı düşüyordum neredeyse :)
 
@M.Cüneyt K.
Bu ayak benim tern link b7 olur mu acaba?

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@Hamunpatra
Pedal altına bakın belki vardır delikler

.:::..:::..Arbeit Macht Frei..:::..:::.
 
@condition
En iyisi ni yapmışsın ;)

İyi akşamlar arkadaşlar 30 ağustos ta benim bildiğim iki adet etkinlik var bup ve 29 Ekim bisikletçileri katılmayı düşünen var mı acaba
 
  • Beğen
Tepkiler: condition
vitesse d8 modelinin selesi çok rahatsız edeci değil mi arkadaşlar. ben hiç keyif almadım çok sert ve konforsuz. bu arada 2 günlük bisikletimi satmaya karar verdim 1500 tl fiyat biçiyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: Üye Adı ve iogee
@heman_ daha önce Btwin ve Sedona kullandım. Dahonun selesi çalşmka koltuğum kadar rahat. Üstelik ilk iki bisikletimde birde jelli kılıf kullandım. Dahonda gerek duymadım bile. Sırf selesi rahatsız ediyor diye iki günlük bisiklet satılmaz, tabi başka sebepleriniz yoksa. + uzun bir zamandır bisiklet kullanıyorsanız aluşıncaya kadar rahatsız olabilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: iogee
@heman_
Arkadaşlar sele konusuna biraz gercekci bakmamiz lazim. Bugun arac koltugunda bile 1 saatte rahatsiz oluyoruz. Forum sayfalarini ya da yol bisikleti kullanan kisileride takip ederseniz 650 tl degerinde seleyi alip ilk gun satani gorebilirsiniz. En iyi sele bile sizi bulutlarin uzerinde hissettirmez. Ama yol bisikleti gibi performans unsuru olmadigi icin 60 tl alabileceginiz genis seleler sizi kismen rahat ettirir. Seleye kizip bisiklet satilmaz ama seleye oturmak yuzunden bisiklet sporunu birakacaksaniz bilemem. Ayrica aldiginiz urunu 1 gun bile kullansaniz yinede zararina satarsiniz azda olsa. Cunku kimse 50 100 tl icin nasil kullanildigini bilmedigi bisiklet ile ugrasmaktansa gozu ile gordugu kutudan cikan kendi tercihlerine gore alinmis bisikleti tercih eder. Tabi karar sizin ama belli bir sure kullanmayi deneyin bence sele isi zamanla oturuyor vucud kolay alismiyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Şubat ayından beri d8 kullanıyorum, selesi hiç rahatsız etmedi, öznel ve alışkanlıkla alakalı bir şey olsa gerek.
tek dezavantajı yazın poponun terlemesi, onun dışında problem yok.

@heman_

bu arada izmir sundu bisiklet, nakitte neredeyse o fiyata satıyor sıfırını. o yüzden satmak için fiyatı biraz daha düşürebilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Geri