Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Kullanıcıları Kulübü

Arkadaslar , bana bi eldiven tavsiye edermisiniz ? Jel dolgulu ,ellerim acıyor da :)


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Scudo
2016 yeni varış bisiklet eldiven bisiklet bisiklet eldivenleri altıgen 3d jel darbeye dayanıklı spor yarım parmak eldiven boyut M-XL yüksek kalite
(link)
(from AliExpress Android) 1 yıldır kullanıyorum çok kaliteli tavsiye ederim
 
  • Beğen
Tepkiler: Cihanmt
@utkucycle bende yaklasık 4 aydır aliexpressden aldığım eldiveni kullanıyorum sanırım 4 usd almıstım keske iki üç çift daha alsaymısım. burda aynılarını 40 50 60TLye satıyorlar tutturabilidiklerine. Linki bulursam eklerim.
(link)
 
Merhaba,

Dahon eco6 bisikletim var, geçenlerde elimdeki 7 li rubleyi takmak istedim bir de baktım ki 6 lı rublenin bile en küçük dişlisinde iken yani 6.viteste, zincir kadroya sürtüyor. Dahon mühendisliğinin sınıfta kaldığı andır.

20161030_141422.jpg


20161030_141448.jpg f
 
Arkadaşlar merhaba.

Bisikletimi katlanır bisiklet almak için sattım. Aklımdaki bisiklet de şu idi:

(link)

Bu bisiklette daha evvelden dinamolu ön göbek ve far vardı. Ama şimdi yok. Tabi benim dediğim mat siyah renkli sarı stickerlı Vitesse i7 için geçerli idi.

Bu yeni renkte bu özellik kaldırılmış. Bunları opsiyon olarak almamız mümkün müdür acaba?
 
Merhaba arkadaşlar. Visc d18 kullanan var mı? Bu modelin ne sıfırı var ne ikinci eli? Sanki hiç yokmuş gibi? Vitesse d8 im var, yükseltirken bu modele yakın duruyorum. 2015 modelinin rengi harikaymis, 2016 beyaz olduğu için karizmatik değil. Kullanan arkadaşlar var mi bu modeli? Mu serisine bakmaya gerek var mi yoksa?

Nexus 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@thor14 bende 2015 modeli vardi.
Vardi diyorum zira gecenlerde forumdan yeni sahibini buldu.
Visc ikinci katlanirimdi ve yaklasik bir sene muthis bir zevk alarak kullandim.

53/39 aynakolu 1.35 lik ince lastikleri ile cok hizli kacan, 12/27 lik kaset dişlisi ile de keci gibi tirmanan bir midilli idi.

Mu modellerini bilmiyorum ama katlanirla hiz ve uzun tirmanislar icin oldukca yeterli bir model Visc D18.

Forumda cok da paylasimim oldu visc d18 hakkinda aratirsan gorursun.
İlanimda da bahsetmistim bakarsin kronik bir jant sorunu vardi 2015 modelinde ben başka bir orijinal dahon jantiyla degistirerek cozmustum sorunu.

2016 modelini de takip ettim bep ancak ne satan magaza ve site gordum ne de alip kullanani.
Buyuk ihtimal 2016 modeli Türkiye ye gelmedi.
 
Almış olduğum 2016 model Dahon Visc D18 modelinin jantları ürün özelliklerinde 20'' olarak görünüyor. fakat 20'' lastikler uymuyor veya çok uzun uğraşlar sonucu(ısıtarak vs) lastik janta takılabiliyor. aynı problemi yaşayan ve/veya bununla ilgili çözüm bulan var mı?
 
  • Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Selam arkadaşlar. Vitesse d8 kullanıyorum. Bugün Eymir de giderken daha önce hiç duymadigim kadar on takımdan gacir gucur sesler gelmeye başladı. Göbek mi gidon mu diye dikkat etmeye çalıştım ama gidon ve masa tarafından sesler geliyor? Ne yapmam gerekiyor? Bu durumu yaşayan, çözüm bulan var mı acaba?

Nexus 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Arkadaşlar selam. Bazı sitelerde dahon 2017 diye modeller çıkmış. Mariner in mangosu var bi diğerleri berbat. Vybe kırmızı var, 2016 aynısı. Mu d10, qix, mu sl 11, espresso ve curve ise tipkisinin aynısı 2017 diye satıyorlar. Fiyatlar da artmış. Kur da arttı tamam ama birileri bizi fena yiyor gibi gelmeye başladı bana. Vitesse d8, mu p8, visc d18 nerde acaba? Hakikaten bayilere gelen, alin bunlar 2017, yiyen müşteriye satın dediyse de dahon, kantarin topuzunu kaçırmış demektir. Aylar önce 2017 model videolarini izledik. Gele gele artık cidden bildiğimiz modellerin farklı rengi mi geldi? Dahon un kendi politikasi mi yoksa bize biçtiği değer mi bilmiyorum ama fena halde soğudum markadan.

Nexus 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@thor14 işte ufak tefek değişiklikler yaparak bi üst modele çeviriolar. Melesa mu p8 de sram x7 vardı ama mu p10 a hem on vites oldu hem de shimano tiagra koymuşlar üzerine. böyle böyle şeyler. Zaten en çok satan model Vitesse D8. Muhtemelen Dahon satışlara göre gönderiyor bisikletleri. Aynı Lego'daki gibi. Distributor karar vermiyor, Lego ne gönderirse buraya, onu satıyor.
 
Hic hareket kalmamis dahoncular kulubunde neredesiniz arkadaslar kis geldi diye saklanmak yok :)

Kirilan omzum artik iyi, kisa zamanda bomba 2017 bir dahon la donuse hazirlaniyorum.

Sevgiler.
 
Merhaba arkadaşlar; aradım filan alakalı bisey bulamadım. Daha evvel Dahon Espresso d24 bisikletle alakası olan birisi oldu mu? Süren, test eden, satın alan, iade eden vb. Bisiklet çok hoşuma gidiyor ve büyük ihtimalle satın alıcam. Olumsuz görülen bir yönü var ise değerli fikirlerinizi paylaşmanızı rica ederim. Hayırlı günler.
Boyum 181 kilo 70
 
@ugurbahadi valla o kavun mudur portakal mıdır nedir ben o güzeli bekliyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: ugurbahadir
Subat da mango bayilerde diyorlar bakalim. Ama subatin ortasindami basindami yoksa sonundami diyen yok.
 
  • Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Mango olan mart nisan gibi diyorlar. Nedense bu sene yeni modeller biraz gecikti. Valla gecen senekilerden elde kalanlari da uyguna alabilirsiniz. Ozellikle mu d8 lerin fiyatlari uygun.

Ben visc d18 e gozu koydum. Muhtesem olmus:)
 
  • Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Geri