Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Kullanıcıları Kulübü

@Unlicensedrider teşekkür ederim. Bisikletimle uzun tura çıkmayı düşünüyorum. sizler katlanır bisiklet le şehirler arası tur konusunda ne düşünüyorsunuz . Ne gibi tavsiyeleriniz olur

Scudo
@megakentli Bence şehirler arası tur katlanır ile çok zor. Eğer ille de tura çıkayım denirse uzun süreli antreman şart. Ben hergün gidiş geliş 40 km ve üstü yapıyorum. Buna rağmen şehirler arası tura kendime güvenemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: megakentli
@Unlicensedrider
Yapabilene zor değil. Ülkeler arası tur yapanını gördüm. 60 yaşında texaslı bir amcaydı. Bike Friday marka bisikletiyle Polonyadan gelmişti. İstanbulda Sirkeci Harem araba vapurunda rastladım. Nereye gittiğini sormayı unuttum. Fotoğrafını da paylaşmıştım forumda.

Yaz gelince kilo vermek lazım.Dahon Mu P8: 11 kg.Hafiflemiş halimizle Balıkesir-Mustafa Kemalpaşa yolunda.3.5 saatte 77 km.
fcf4d0c265eee7a869e9efce6997b13d.jpg

07d762dd75b1569470bf6fb795ccf497.jpg

Merhabalar,
Kız arkadaşımın katlanır Bianchi'sini işe gelip giderken kullandığım şu son 2 haftadır metropolde katlanır kullanmamak aptallık olur düşüncesinde netleşip Dahon ile alakalı forumdan bayağı araştırdım, D18 alma kararımdan vazgeçip Vigor V9 dokuza yöneldim. Uzun yıllar motor kullanmış bir adam olarak bisiklete yeni geçiyorum. İstanbul'da ağırlıkla işe gidip gelmek başta olmak üzere (20 km yol Metro veya otobüs) kullanacağım, tavsiyelerinize açığım. Gördüğüm kadarı ile bu model ülkemize gelmiyor. Almanyadan gelen bir arkadaşıma aldırma niyetindeyim.
- Bu model hakkında bilgisi olan varmı. (D18 ve D8 de olduğu gibi jant sorunu varmıdır?)
- Yurtdışı alımlarda garanti varmıdır. Uluslararası dolaşıma açık bir ürün gibi duruyor.
- Ağırlıklı şehir kullanımı ve kısa turlara tavsiye olunurmu.
Bisiklet ile gezdiğimden beri motor sürücüleri gibi evrensel bir dostluğu olduğunu fark ediyorum yollarda.
Şimdiden teşekkür ederim. Dahon-Vigor-P9-Review1.jpg

@Emirha savaş
Hayırlı olsun.Nu vinci vites sistemi nasıl çalışıyor?Bisikletin fiyat durumu nedir?

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İçinde bilyalar var sanırım ağırlık merkezını değiştirerek kullanıyor bu ama tecrube edilecek bisi çok farklı fiyat tr ye getırmek vergi hersey dahil tahmin ediyorum 8 000 bulur sanırım te de yok diye biliyorum

• Beğen
Tepkiler: Groims
Marhaba Arkadaşlar.. Dahon Vitesse D8 kullancısıyım. Birkaç değişiklikle bisikletimi daha konforlu ve kullanışlı hale getirmek istiyorum. Lastiğini ve elcikleri değiştirmek ilk aklıma gelen şeyler. Önerebileceğiniz değişiklikler nelerdir acaba ??

@gşahin o bisikleti kullanmadım ama yurtdışından katlanır getirmek istiyorsanız yakın bütçelerde Brompton'da düşünebilirsiniz.

@avkebele

Brompton'ı kendim için uygun ve kullanışlı bulmuyorum doğrusu.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Arkadaslar dahon cadenza solo katlanir 26 jant modeli. Vites tertibati eklemek istiyorum ama arka gobek kaset tipi degil gobegi degistirmeden birseyler yapabilirmiyim? Birde ayna kol uzerinde vidalar mevcut buna daha kucuk disli yapragi ekleyebilirmiyim? Yani demem o ki gobek ve ayna kolu degistirmeden vites ekleyebilirmiyiz tesekkurler

Dosyalar

• 20170430_134852.jpg
    20170430_134852.jpg
    104,1 KB · Okunma: 34
  • 20170430_134856.jpg
    20170430_134856.jpg
    90,5 KB · Okunma: 34
  • 1248256717144-1hc0kqutdodhi-630-354.jpg
    1248256717144-1hc0kqutdodhi-630-354.jpg
    31,5 KB · Okunma: 38
Dahon v7 sahibiyim. Aldığım gibi kullanıyorum. Ne tavsiye edersiniz? Sele rahatsız ediyor sanki. Bütçeyi aşmamak kaydıyla ne önerirsiniz? Ayrıca lastikleri değiştirmem ne katar? Yol tutuş sürüş güven vs açısından ne önerirsiniz? Başka hangi aksesuarları almalıyım?

Merhabalar.
Dahon ile ilgili merak ettigim bir konu var. Turkiye'de Mariner D8 olarak satilan bir model var. Ama bu model baska hic bir sitede gorunmuyor, dahonun kendi sitesinede, EU sitesinede baktim. Sadece Mariner D7 var.
Ayrica D8 ile ilgili hicbir sitede inceleme ve yorum gorunmuyor. Sanki D8 sadece Turkiye'de satilan bir model.
Bunun sebebini bilen varmi?

Geri