Scudo Sports

Dahon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
düz yolda iyi ama biraz rampa görünce bitiriyor beni yürüyerek çıkmak zorunda kalıyorum.aynakol internetten baktım 46 dişli kaset (herhalde arka dişliler) 14-28 bilgisini buldum.düzde biraz yavaşta kalsam enazından rampaların yarısına kadar çıkabilmem için yapabileceğim değişiklikler olabilirmi yardım edermisiniz.kilom 73,yaş 60.yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

@nevermindÜrünün tavsiye edilen perakende satış fiyatı her yerde aynıdır. Sadece alım şeklinize ve pazarlık gücünüze göre rakamı daha uyguna çekmeniz mümküm.

Hocam selamlar, 46 aynakolun dişli oranıdır şu an kullanmakta olanınızın da bu orandan daha yüksek olduğunu düiünürsek(bendeki 52 yada 53 olmalı) 46 size yokuşlarda bir miktar avantaj muhakkak sağlayacaktır. @smutlu60

Herkeze iyi geceler... iyi pedallar arkadaşlar mariner d8 ile bende aranıza katıldım... ayağımın tozuyla taşıma çantasını kullanmayan ve satmayı düşünen arkadaşlar varsa almayı düşünüyorum mağazadan almadan önce sizlere sormak istedim

• Beğen
Tepkiler: iogee ve hydrocon
@MustafaEREN taşıma çantası aracınız vs varsa çok kullanışlı nedeni hem bisikletiniz çamur vs olmuş ise aracınıza bulaşmıyor hem de her taşıma yükleme anında çizikler oluşmuyor. Dahon'nun orjinal çantalarından almanıza gerek yok aşırı pahalı amaç görevini yerine getirmek.

• Beğen
Tepkiler: MustafaEREN
1,35 lik Kojak lastiklerden 1,10 luk duranolara geçiş yaptım. İnce lastiğe geçmek isteyen birine kojakları verebilirim. Ön teker 2000 km yapmıştır. Arka teker de 1000 km kadar. Üzerinde yama yok ama ıslak zeminde hiç tutmaz. Denemek isteyen olursa Beylikdüzü'nde elden teslim edebilirim. Tabi iç lastiğinizi de değiştirmeniz gerekecek.

Edit: Yarın lastikleri yeni sahibine gönderiyorum teşekkürler

@nevermind
Ataşehir Güneş Bisiklet, buraya bir sorun derim...

Arkadaşlar Merhaba,
Foruma yeni üye oldum. Katlanır bisikleti çok seven biri olarak heyecan içinde kendime geçen hafta İstanbul’dan yeni bir DAHON Mariner D8 aldım. Çünkü buralarda bulamadım, ya internetten alacaktım ya da gidip görerek inceleyerek alacaktım ve öyle yaptım Deneyimlerimi buradan paylaşmak isterim. Öncelikle uzun bir araştırma yaparak bu bisiklete karar verdiğimi söyleyeyim. Gerçekten beklentilerime fazlası ile cevap verdi. Bir haftadır kullanıyorum, sürüş keyfi Harika, çok hafif, katlaması çok kolay, kullanırken sizi kesinlikle yormuyor, sanki hava da gidiyor gibi hissediyorsunuz, altınızda bisiklet yokmuş gibi. Ayna kol, arka ruble ve zincir tamamen paslanmaz çelik, Shimano Altus 8 vites,özellikleri hakkında fazla bişey yazmayacağım, internette yeterince var zaten.
Katlanır bisiklet almayı düşünen arkadaşlara hiç tereddütsüz hemen alın derim, kesin memnun kalırsınız. Katlanır bisiklet Uzmanı bu marka derimmmmm.

6dbf662d-d4de-41c1-8312-6b0374ad39bb-jpeg.161711

@alseecbu
Hayırlı olsun, güzel günlerde kazasız kullanmanızı dilerim.

• Beğen
Tepkiler: alseecbu
@alseecbu hayırlı olsun güle güle kullanın... gidon çok yukarda değil mi ?yani gidonda taralı olan kısmın üstünde kullanıldığında bisikletin zarar görme ihtimali var mı ? Max yazmıyor sadece taralı alan var gidonu yükseltmeye korkuyorum açıkçası bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar ? Kırmızı çizgi max değil katlama noktası olarak biliyorum yanilmiyorsam...

@MustafaEREN
Merhaba,Az kısa bir şehir turu yaptım Kızım ve oğlumla birlikte çok güzel geçti turumuz. Benim boyum 1,85 cm Gidonu kırmızı noktada kullanıyorum, seleyi ise 9 ölçüsünde kullanıyorum ve rahat bir sürüş sağlıyorum. Gidon da kırmızı noktayı geçmemek gerekiyor sağlıklı ve güvenli bir sürüş için.

@alseecbu maşallah keyfiniz daim olsun... bende 1.85 boyundayım sele 6 da kullanıyorum gidon kısa geliyordu kırmızı noktayà kadar gidonu kaldırabiliyor olmamıza çok sevindim bu bilgi bayi tarafından mi verildi yoksa deneyerek mi tecrübe ettiniz ısrarla sormamın nedeni daha önce sele borusu Max çizgisi geçilmiş diye garanti sorunu yaşayan arkadaşım olmuştu

@MustafaEREN öncelikle teşekkürler...kırmızı nokta bisikleti aldığım yetkili bayii ve servis tarafından sorduğumda tarafıma verilen bilgidir. bu konuda garanti ile ilgili bir bilgi verilmedi. Tabiki sürüş deneyimi de önemli bir faktör...

kullanım klavuzunda kırmızı çizgi hakkında bir şey yazmamışlar. sele borusu için de kadro borusundan en az 65 mm içeride olması gerektiği yazıyor... teknik detay bilgilere çok fazla yer vermemişler "bu konuda"...

Geri