Yaklaşık bir aydır bisiklet arayışı içerisindeydim. En son Carraro Flexi 121D ye karar vermiştim. Ama hiçbiryerde stok olmaması, ellerinde stok olanların hiç bir şekilde indirim yapmaması bıkkınlık getirdi. Sanki bisiklet değil bulunmaz hint kumaşı satıyorlar. Bu sebeplerden dolayı Dahon almaya karar verdim 8 vitesli bir bisiklet istediğin için Dahon Vitesse D8 e karar verdim. Bugün
@HasanCemil beyin mesajını gördükten sonra Yurt Bisikleti aradım ve ellerinde renk seçenekleri olduğunu öğrenince arabaya atladım gittim.
Firmada 3 kardeş çalışıyorlar. Sahibi Ahmet abi sağolsun hem sohbeti ile hem yardım severliği ile benden tam not aldı. Bisikletlere baktık inceledik ben zaten fıstık yeşiline karar verdiğim için direk onun istedim ödemesini yaptım ve bisikleti satın aldım. Fiyat ve ödeme konusunda biraz yardımcı oldular. Bence bisiklet almasanızda bu güzel insanlar ile tanışmanızı tavsiye ederim. Bisiklete gelecek olursak zaten bu konuda en iyi markalardan biri Dahon. 2020 modelde:
Ön arka gövde quick release.
Firmadan öğrendiğim kadar ile ruble kaset ruble ve rulmanlı göbeğe sahip
Lastikler Schwalbe 3 kat darbeye dayanıklymış.
Frenler No name
Arka vitesi Shimano Altus
Katlama Mekanizması Carraro mosso ve krono göre çok başarılı.
Sele borusu aynı zamanda pompa.
Aynı segmentteki bisikletlere göre 2, 2.5 kg daha hafif
SKS çamurluk takımı.
Aklıma gelenler şimdilik bunlar sorunuz olursa yanıtlamaya çalışırım. Bu arada benim aracım polo yan ön koltuğu full öne çekersem arka koltuk ile ön koltuk arasına bisiklet sığıyor.
Aksesuar olarak neler önerirsiniz?