Merhaba, 2020 model Dahon vitesse d8 royal mavi bisikletime neler yaptım adlı yükseltmelerim ve uygulamalarım! Bisikletime öncelikle yine bir önceki bisikletlerimde olduğu gibi full stek dynoShield marka PPF özellikli kaplama yaparak, korumaya aldım. Vites ve fren tellerini Baradine marka teflon sargılı teller ile değiştirdim, yine vites ve fren kablolarını Bisikletime uyumlu mavi renk Shimano SLR serisi kablolar eşlik etti. Fren papuçları değiştirilebilir kartuşlu Baradine marka, fevkalade bir frenleme sağlıyarak çok güvenli bir duruş sergilemekte, şiddetle önermekteyim! Ayna kolu çizilmesini engellemek için, kaplama yapıp kaucuk koruyucu ile destek verdim. Arka bagaj kedi gözü reflektörü çıkartarak Led destekli reflektörlü lamba taktım, gayet şık oldu. Gidonda; Far, Zil ve GPS için kullandığım alanları yine şeffaf koruma ile kaplayarak çizilmeleri sonlandırdım. Sonlara doğru Seleye deri losyon bakımı uyguladım, aşınmalara bağlı yırtılmaları ve yumuşak kalmasını sağladım. Akabinde sele borusunu ve gidon borusunu indirme ve kaldırma sonrası derin çizikler oluşmaması adına, wax’lıyarak hem kayganlık sağladım, hemde yine çizilmeleri bir nebze yavaşlatmış oldum. Buyrun Fotoları ve bir adet görsel videoyu özenle sizler çektim.