Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon Bisiklet GPS Cihazı - 900 BTWIN

Aldığım cihaz, bir ay civarında ekran arızası verdi. Açılmasına rağmen ekranda hiç bir şey gözükmüyordu. Müşteri hizmetleriyle görüşüp cihazı gönderdim, Bir iki gün içinde ücretsiz değişim yaptılar. Buradan teşekkürlerimi bildirmek isterim.

Siz baya kullanıyorsunuz, farklı konu başlıklarında da gördüm. Nasıl gidiyor cihazla? Veriler doğru mu? Sıkıntı yarattı mı? Hız, kadans için sensör bağladınız mı ve bağladıysanız hangi markadır acaba? Teşekkür ederim şimdiden.

Scudo
Siz baya kullanıyorsunuz, farklı konu başlıklarında da gördüm. Nasıl gidiyor cihazla? Veriler doğru mu? Sıkıntı yarattı mı? Hız, kadans için sensör bağladınız mı ve bağladıysanız hangi markadır acaba? Teşekkür ederim şimdiden.
Ben çok memnunum, giant hız kadans sensörleri var. Eğim hariç çok geniş bir yelpazede veri aktarımı var. Şarjı yazın 12 saat, kışın 8 saat civarında ki bu da soğuktan büyük ihtimal. Kısaca fiyatına göre gayet güzel.

Bu ürünü yaklaşık 1.5 2 aydır kullanmaktayım. Herhangi bir sapma da yapmıyor. Cihaz kendi uygulamasına bazen bağlanmıyor ki bunu da tamamen uygulamadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Alınan yükselti dışında tüm verileri anlık ve net bir şekilde gösteriyor. Kendi cihazımdan mıdır bilmiyorum fakat her +/-31 metrede ekranıma 31 metre yükselti birden düşüyor. kayıdıma dechatlon connect veya strava üzerinden baktığımda ise önceki sürüşlerime oranla gayet net bir yükselti gözüküyor. Şarjı da bahar şartlarında 8 9 saati çok rahat çıkartıyor. Bence kesinlikle bir fiyat performans ürünü.

Hocam kısa sürüşlerde dediğiniz doğrudur ama uzun sürüş yapacaksanız şarjınız muhtemelen epey azalacaktır. Bu sizin için bir sıkıntı değilse gidona telefon sabitleyici bir aparat yeterli oluyor. Bu arada strava kullanıyorsanız, strava sensör bağlantılarını kaldırdı, yani telefonu kullandığınızda sensör bağlayamıyorsunuz.

Strava yerine wahoo'nun programı kullanılailir, sensör bağlanıyor ve epey kullanışlı. Sürüş sonunda stravaya bilgileri gönderebiliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Hasıl-ı kelam benim gps saatini kullanma amacım, hem sensörleri bağlayabilmek hem de telefon şarjı ile uğraşmamak.

İyi seneler herkese.
Ben Cycplus M1 almadan önce Wahoo kullanıyordum. Gerçekten çok iyi.
Ha, sen niye cihaz aldın derseniz, heves işte. ☺️ Biraz da motivasyon. Daha bir bisikletçiye benzedim sanki. 😂 Onun için de işe yarar en ucuz cihazı aldım. 😎 Hintli Peugeot reklamı gibi. 😆

Aldığım cihaz, bir ay civarında ekran arızası verdi. Açılmasına rağmen ekranda hiç bir şey gözükmüyordu. Müşteri hizmetleriyle görüşüp cihazı gönderdim, Bir iki gün içinde ücretsiz değişim yaptılar. Buradan teşekkürlerimi bildirmek isterim.
Bu sorunu bende yaşadım cihazı resetleyince düzeldi.
50-60 sürüş vardı hafızası dolmaya başladığı için yaptığını zannediyorum. Tabi senkronizasyon yapmamıştım son sürüşler gitti.

Hocam kısa sürüşlerde dediğiniz doğrudur ama uzun sürüş yapacaksanız şarjınız muhtemelen epey azalacaktır. Bu sizin için bir sıkıntı değilse gidona telefon sabitleyici bir aparat yeterli oluyor. Bu arada strava kullanıyorsanız, strava sensör bağlantılarını kaldırdı, yani telefonu kullandığınızda sensör bağlayamıyorsunuz.

Strava yerine wahoo'nun programı kullanılailir, sensör bağlanıyor ve epey kullanışlı. Sürüş sonunda stravaya bilgileri gönderebiliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Hasıl-ı kelam benim gps saatini kullanma amacım, hem sensörleri bağlayabilmek hem de telefon şarjı ile uğraşmamak.

İyi seneler herkese.

Merhaba, 2021 itibariyle Strava telefon uygulamasına nabız sensörü bağlanabiliyor artık.

Ben Cycplus M1 almadan önce Wahoo kullanıyordum. Gerçekten çok iyi.
Ha, sen niye cihaz aldın derseniz, heves işte. ☺ Biraz da motivasyon. Daha bir bisikletçiye benzedim sanki. 😂 Onun için de işe yarar en ucuz cihazı aldım. 😎 Hintli Peugeot reklamı gibi. 😆

Selam şimdi bu ürğnü sordum ama sürekli cycplus m1 bakıyorum. Nedense gözüme en güzel gözüken o oluyor. Aliexpresste karşıma çıkıp duruyor. Kadans, hız sensörleriyle beraber en iyi fiyat da bu cihazda. Sizce nasıl? Sensörleri de aldınız mı? Her şeyi iyi midir? Sanırım herhangi bir sorun olursa 1 yıl içinde değişim ya da iade alıyorlarmış.

Selam şimdi bu ürğnü sordum ama sürekli cycplus m1 bakıyorum. Nedense gözüme en güzel gözüken o oluyor. Aliexpresste karşıma çıkıp duruyor. Kadans, hız sensörleriyle beraber en iyi fiyat da bu cihazda. Sizce nasıl? Sensörleri de aldınız mı? Her şeyi iyi midir? Sanırım herhangi bir sorun olursa 1 yıl içinde değişim ya da iade alıyorlarmış.
Şu ana kadar bir sorun yok. Gayet te memnunum. Tam bir f/p. Sensörleri ayrı almıştım magene'den.
Bu da incelemesi:
Yalnız bu niye pahalı almış, anlamadım. Şu an 295 TL. Herhalde sensörler dahil fiyatı.

Bu cihaz hangi uydu sistemlerinden veri alıyor? Bilen var mıdır? van rysel bc900.

Merhaba;
Ben de ilk zamanlar Dekatlon'dan Van Rysel BC900 GPS cihazını düşündüm fakat strava ile senksor ploblemi ve eğimi göstermemsi üzerinde vazgeçtim.
Benim önerim eğer garmin ve wahoo segmentinde cihaz düşünmüyorsanız Coospo bc200, think rider bc 200 (ikiside aynı cihaz, özellikleri aynı, etiketleri farklı), Cycplus M1 yada İGPsport İ50'dir.
Ben coospo bc200 siparişi verdim, gelmesini bekliyorum. Sensör olarak magene S3+ iki adet aldım. Hız ve kadansta kullanacağım. Kalp sensörünü coospo bc200 cihaz ile birlikte yine aynı markanın sensörünü sipariş ettim.
Sensörler 200 TL ödedim. Gümrük vergisi ve harçlar 24 TL tuttu.
Coospo bc200 + gidon braketi + kalp sensörü 600 TL ödedim. Vergisi ne tutacak bilmiyorum. Geldiği zaman göreceğiz.
1609928059440.png
Coospo BC200 cihazından bahsedeyim;

Yaklaşık 70 farklı parametreyi görebiliyorsunuz. GPS, Glonass, Beidou GPS modunu kullanabiliyorsunuz. Ekranda aynı anda 4 - 9 farklı parametre ( hangisini ayarlarsanız) görülebiliyor. Ayrıca 5 farklı pencerede diğer parametreler ister otomaatik ister manuel görülebiliyor. 2,4 " ekrana sahip. Belirlediğiniz kadans, kalp ritmi ve güç değerlerini aştığı zaman sesle uyarı mevcut. 1300 mha ve 36 saate kadar pil ömrü. Xoss uygulaması ile Strava'ya senkron edebiliyorsunuz. Otomotik gece ışığı modu var. Tek eksiği (benim ihtiyacım yok) cihaza harita yüklenemiyor ve navigasyonunun olmaması. Navigasyon olsaydı bu paraya alınamazdı zaten.

Son düzenleme:
Coospo bc200 cihaz geldiği zaman daha detaylı bir inceleme yapacağım.

Coospo bc200 cihaz geldiği zaman daha detaylı bir inceleme yapacağım.

Uzun zamandır 900'ü takip ediyordum ama fiyat artışı olması ve eğimleri doğru vermemesi başka alternatifleri araştırmamı sağladı.

Bende sizin Coospo alacağım sanırım . İncelemekteyim ürünü .

Van Rysel 900 680 tl ek olarak nabız sensörü almak istersende dekatlonda 350 tl. toplam 1030 TL gibi fiyat. Coospo bc 200 nabız sensörü ile birlikte 625 TL. Coospo bc200 daha mantıklı gibi duruyor. Birde gönderici firma ürünün faturasını daha düşük tutuyor. Gümrük vergisi fazla olmuyor. Ürün 82 dolar ürün daha gelmeden fatura göndermişler 37 dolar göstermişler.
1610012142227.png

Dosyalar

• 1610012089022.png
    1610012089022.png
    63,5 KB · Okunma: 5
Van Rysel 900 680 tl ek olarak nabız sensörü almak istersende dekatlonda 350 tl. toplam 1030 TL gibi fiyat. Coospo bc 200 nabız sensörü ile birlikte 625 TL. Coospo bc200 daha mantıklı gibi duruyor. Birde gönderici firma ürünün faturasını daha düşük tutuyor. Gümrük vergisi fazla olmuyor. Ürün 82 dolar ürün daha gelmeden fatura göndermişler 37 dolar göstermişler.
253270 dosyayı görüntüle

ben de Cycplus M1 almayı düşünüyorum. 1 sene garanti de veriyorlar. Kadans ve hız sensörüyle beraber 420 lira gibi bir fiyatı var, bence çok iyi. Ayrıca gps harici 3 ayrı uyduyu kullanıyor.

Bilgisi olan var mı acaba hangisi telefonla daha uyumlu? Bilgisayarım yok şu anlık.

Bilgisi olan var mı acaba hangisi telefonla daha uyumlu? Bilgisayarım yok şu anlık.
Tam anlayamadım. Sensörlerin mi hangi telefonla uyumlu olduğunu soruyorsunuz.

Tam anlayamadım. Sensörlerin mi hangi telefonla uyumlu olduğunu soruyorsunuz.
Bisiklet bilgisayarlarından hangisini alırsam bluetooth üzerinden daha kolay bağlanıp sürüş datasını alırım?

Bisiklet bilgisayarlarından hangisini alırsam bluetooth üzerinden daha kolay bağlanıp sürüş datasını alırım?
GPS li bisiklet bilgisayarlarının hepsi bir uygulama üzerinden data aktarımı sağlar. Garminler garmin connect uygulaması, coospo, cycplus xoss uygulaması, Van rysel Decathlon connect uygulaması gibi. Hangisi alsan farketmez hepsinde Bluetooth üzerinden kolayca sürüş datası alırsın. Burada önemli olan alacağın bisiklet bilgisayarına ayiracagin bütçe.

• Beğen
Tepkiler: Dongtaes
Hepsinden alirsiniz ama telefon ve cihaz uyumu en iyi olan ve en iyi kullanici arayuzunu sunan wahoo bence.

• Beğen
Tepkiler: Dongtaes
Geri