Merhaba;
Ben de ilk zamanlar Dekatlon'dan Van Rysel BC900 GPS cihazını düşündüm fakat strava ile senksor ploblemi ve eğimi göstermemsi üzerinde vazgeçtim.
Benim önerim eğer garmin ve wahoo segmentinde cihaz düşünmüyorsanız Coospo bc200, think rider bc 200 (ikiside aynı cihaz, özellikleri aynı, etiketleri farklı), Cycplus M1 yada İGPsport İ50'dir.
Ben coospo bc200 siparişi verdim, gelmesini bekliyorum. Sensör olarak magene S3+ iki adet aldım. Hız ve kadansta kullanacağım. Kalp sensörünü coospo bc200 cihaz ile birlikte yine aynı markanın sensörünü sipariş ettim.
Sensörler 200 TL ödedim. Gümrük vergisi ve harçlar 24 TL tuttu.
Coospo bc200 + gidon braketi + kalp sensörü 600 TL ödedim. Vergisi ne tutacak bilmiyorum. Geldiği zaman göreceğiz.
Coospo BC200 cihazından bahsedeyim;
Yaklaşık 70 farklı parametreyi görebiliyorsunuz. GPS, Glonass, Beidou GPS modunu kullanabiliyorsunuz. Ekranda aynı anda 4 - 9 farklı parametre ( hangisini ayarlarsanız) görülebiliyor. Ayrıca 5 farklı pencerede diğer parametreler ister otomaatik ister manuel görülebiliyor. 2,4 " ekrana sahip. Belirlediğiniz kadans, kalp ritmi ve güç değerlerini aştığı zaman sesle uyarı mevcut. 1300 mha ve 36 saate kadar pil ömrü. Xoss uygulaması ile Strava'ya senkron edebiliyorsunuz. Otomotik gece ışığı modu var. Tek eksiği (benim ihtiyacım yok) cihaza harita yüklenemiyor ve navigasyonunun olmaması. Navigasyon olsaydı bu paraya alınamazdı zaten.