eyupozturk
Roadie
- Tepki
- 304
- İsim
- EyoO
- Başlangıç
- 1982—83
- Bisiklet
- Focus
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ben konuştum da yapmadılar. Zaten kullandığım ürünü bu sebepten iade etmek içimden gelmemişti ama decatlonun satış fiyatlandırma politikasını son zamanlarda beğenmiyorum. Bu ürüne 2 hafta içerisinde 2 kere zam yapmışlardı.@YagizY bence ürünü alıp müşteri ilişkilerine gidin. Ürünü aldıktan sonra indirime girdiğini, firmanın bunun için bir telafide bulunup bulunamayacağını sorun.
Bulunumayacaklarını söylerlerse ürünü iade edip aynı malı tekrar satın almak isteğinizi bildirin. Yani malı geri vermeden girdi çıktı yapsınlar.
İade alacakları açılmış mal için hazır müşteri bulduk mantığıyla bakacakları için kabul edeceklerdir.
Merhaba arkadaşlar, konu içeriğinin hepsini okudum ama cevabı bulamadım bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Nabız sensörü ile beraber kullanıldığında hem anlık hızı hem de nabız hızımızı aynı ekranda görebiliyor muyuz bu cihaz ile beraber?
Bir de Edr Af 105 bisiklete bu şekilde bağlanabiliyor mu, bilginiz var mıteşekkür ederim.
Örnekte; olduğu gibi?
246151 dosyayı görüntüle
Anlık hız ana ekranda iken 3. nabız hızınızı görebilirsiniz. Bu hafta denedim .
Tam olarak anlayamadım kusuruma bakmayın lütfen, cihaz üzerinde anlık hız ve nabız aynı ekranda görünmüyor lakin; cihaz üzerinde başka bir sekmede/sayfada nabızı görüntüleyebiliyor muyuz? doğru mu anladım.
Evet sol taraftaki sekmeden3. ekranda nabız görüntülenebiliyor anlık olarak.
Onu telefondan strava açıp gps ile karşılaştırmıştım o sapma biraz fazla idi. Ondan dolayı iade etmiştim sonra uygun cihaz bulamayıp tekrar aldım. Gps modunda anlık hız fena değil fazla problem çıkarmıyor. Ben 3 sensör bağlıyorum bu ara sensörlerin hepsinin bir anda bağlanması için hepsi açık modda biraz bekletmek gerekiyor hepsi bazen çalışmaya biliyor. Gps modunda sensörler sürerken kendi otomatik bağlantı sağlıyor genelde. Bu fiyatlara alınabilecek güzel bir ürün. 1 hafta önce 550 tlydi şimdi 680 olmuş keşke daha önce alsaydınız.@tunahankayak maximum speed 122 km mi? Arabayla mı baktınız?
Telefonu uzun süre bu amaç için kullandım. Günnde 2-3 saatten fazla sürüş yapmıyorsanız böyle bir alete ihtiyacınız yok. Ama daha fazla yapıyorsanız böyle bir alet deneyiminize çok şey katıyor.Değerli dostlar düşündüm gerçekten çok düşündüm ama GPS modülü olan bir cep telefonu kullanırken kendimi böyle bir alet almaya ikna edemedim bir türlü. Yani sene 2020 teknoloji gerçekten ilerledi akıllı saatler vs. kol geziyor bilemedim belki benim bisikletle ilişkim haricen bir GPS cihazına ihtiyaç duymayacak düzeydedir.
Hocam kısa sürüşlerde dediğiniz doğrudur ama uzun sürüş yapacaksanız şarjınız muhtemelen epey azalacaktır. Bu sizin için bir sıkıntı değilse gidona telefon sabitleyici bir aparat yeterli oluyor. Bu arada strava kullanıyorsanız, strava sensör bağlantılarını kaldırdı, yani telefonu kullandığınızda sensör bağlayamıyorsunuz.Değerli dostlar düşündüm gerçekten çok düşündüm ama GPS modülü olan bir cep telefonu kullanırken kendimi böyle bir alet almaya ikna edemedim bir türlü. Yani sene 2020 teknoloji gerçekten ilerledi akıllı saatler vs. kol geziyor bilemedim belki benim bisikletle ilişkim haricen bir GPS cihazına ihtiyaç duymayacak düzeydedir.