Snr U
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.223
- Bisiklet
- Mosso
Siparişi verdim bekliyorum
Geçen hafta sipariş vermiştim epeyce beklettikten sonra iptal etmişler, umarım size de aynını yapmazlar
//Yapmamışlar :-D
Siparişi verdim bekliyorum
Teşekkürler merak edilen bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım 🙂@Kusvâ hayırlı olsun takipteyiz
Bende bundan önce 500 vardı hatta satışa koyacağım Decathlon ürünleri beni pişman etmedi çok şükür şu güne kadarHayırlı olsun strava ve apple healthla bağlantılı olması çok iyiymiş. Ben de serinin 120 numaralı sayacına sahibim, bazen bağlantı problemleri olmasa çok iyi cihaz.
Evet baya hızlı geldi 3 günde galiba 🙂Geçen hafta sipariş vermiştim epeyce beklettikten sonra iptal etmişler, umarım size de aynını yapmazlar
//Yapmamışlar :-D
Sitede net değil; barometre var mı?Teşekkürler merak edilen bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım 🙂
Bende bundan önce 500 vardı hatta satışa koyacağım Decathlon ürünleri beni pişman etmedi çok şükür şu güne kadar
Evet baya hızlı geldi 3 günde galiba 🙂
Acaba diğer bisiklet kadrolarına da Tribanlara olduğu gibi takılabiliyor muymuş?Teşekkürler merak edilen bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım 🙂
Bende bundan önce 500 vardı hatta satışa koyacağım Decathlon ürünleri beni pişman etmedi çok şükür şu güne kadar
Evet baya hızlı geldi 3 günde galiba 🙂
hız sensörü vs sensörler yok galiba paket içeriğinde sadece bunlar mı varMerhabalar saat elime geçti şimdilik kutu gösterimi ile başlayayım bu arada kurulumu çok basit stravayada uygulaması üstünden bağlandım akşam tura çıkacam kısmetse bu paylaşım altına gözlemlerimi yazarım
223481 dosyayı görüntüle
Sitede net değil; barometre var mı?
900 serisi bir ürün için önemli bir eksik. Nazarlık keşke başka bir şeyi kesselermiş.destek sayfasında bu şekilde yazıyor muhtemelen yok
5.2 İrtifa nasıl ölçülür?
BC900 sayacı, GPS teknolojisi sayesinde anlık yüksekliği ve seyahat edilen yükseklik (pozitif ve negatif) bilmenizi sağlar.
Verilerinizi uygulamaya indirdiğinizde, sistem parkurunuzdan ve haritanızdan gerçek yüksekliği yeniden hesaplar. Bu nedenle sayaç ve akıllı telefonunuzdaki bilgiler arasında bir fark fark etmeniz mümkündür.
GPS sinyaliyle ölçüm, dahili bir barometrede olduğu kadar güvenilir değildir.
Birbirini izleyen düşük rakımlarda hata, önemli rakımlara sahip dağ tırmanışlarından daha büyük olabilir.
Barometresi olan cihazların ölçümünü de kimse beğenmiyor. Yani zaten kimseye yaranılmıyor@ndhakara barometre ile değil de gps ile eğimi vermesi çok mu hataya sebep olur ?
Paket içeriği sadece bu kadar evethız sensörü vs sensörler yok galiba paket içeriğinde sadece bunlar mı var
Barometre cevabı verilmiş hocamSitede net değil; barometre var mı?
Hocam sorunuzu net anlamadım ama gidon kalınlığına göre 2 destek lastik mevcutAcaba diğer bisiklet kadrolarına da Tribanlara olduğu gibi takılabiliyor muymuş?
Ben çok profesyonel bir sürücü değilim bu benim için yeterli dediğiniz gibi tek eksik bu olsun 🙂Barometresi olan cihazların ölçümünü de kimse beğenmiyor. Yani zaten kimseye yaranılmıyor
Hava durumu, rüzgar ve sıcaklık, aynı nokta için her seferinde başka ölçüm sonucu alınmasına sebep oluyor.
Strava'nın kullandığı ortalama hesaplama yönteminin daha sağlıklı olduğu, onlar tarafından hesaplanmış verilerin tercih edilmesi gerektiğini iddia ediyor kimileri.
Gerçi çok mükemmel ölçmese de, en azından yükselti değişimini canlı olarak ölçüyor ve gösteriyor barometreler, bence olmasında fayda var.
Yine de 900 sayacın tek eksiği buysa bence sorun yok
Anlık eğim için barometre en iyi çözüm ama sürüş sonrası yükseklik kazanımını hesaplamak için de en iyisi gps hatta Garmin olsun Strava olsun yükseklik kazanımını hesaplamak ya da düzeltmek için gps verisini kullanıyor. Şu an % kaç eğimdeyim merakını gidermek dışında büyük eksiklik değil kısaca@ndhakara barometre ile değil de gps ile eğimi vermesi çok mu hataya sebep olur ?
GPS bağlantısını kaybettiğinde hız bilgisi de gidecektir, bu gayet normal ama bataryanın bitmesi hoş olmamış. Tünel, geçit,... gibi yerlerde hız bilgisi için hız sensörünün de olması gerekiyor ama çok önemli değil bence. Tabi bu ür cihazlarda ilk kullanım öncesi doldurulmaları önerilir, umarım ilk kullanıma has geçici bir problemdir. Benim asıl merak ettiğim bu cihazın sensörler ile birlikte çalışma uyumu. Garmin 530 kullanıyorum ve bunda bile güç olsun nabız olsun sensör bağlantısını kaybettiği oluyor. Bu kopmalar eğer bu cihazda diğer cihazlardaki kadar az ise fiyat olarak gerçekten iyi. Tamam başka alternatif cihazlar da var ancak TR garantili bu özelliklere sahip bir yol bilgisayarı büyük nimet.Check out my activity on Strava: (link)
Bu akşamki sürüş kaydı kaydı güzel tutuyo aıto pause özelliği çok iyi çalışıyor daha önce gpsli kilometre sayacı kullanmadığım için bu bölüm normal mi bilmiyorum ama bi alt geçitte ölçüm yapamadığını gördüm ve ilk sürüşüm Keçiören sen Sincan yönüydü ve sürüşü tamamlamadan şarj bitti gittiğim yerde şarjı tamamlayıp dönüşte denedim yüzde 84 ile tamamladım sanırım pil kalibrasyonu gerçekleşti bugünlük gözlemim bu kadar
Dolumu yaptığım halde bitti ama doldurup tekrar yola çıkınca bitmedi bir kere yaptı sadece salı bi aksilik olmaz ise kadans sensörü deneyeceğim kopma sıklığına bakıp yine yazarım teşekkürlerGPS bağlantısını kaybettiğinde hız bilgisi de gidecektir, bu gayet normal ama bataryanın bitmesi hoş olmamış. Tünel, geçit,... gibi yerlerde hız bilgisi için hız sensörünün de olması gerekiyor ama çok önemli değil bence. Tabi bu ür cihazlarda ilk kullanım öncesi doldurulmaları önerilir, umarım ilk kullanıma has geçici bir problemdir. Benim asıl merak ettiğim bu cihazın sensörler ile birlikte çalışma uyumu. Garmin 530 kullanıyorum ve bunda bile güç olsun nabız olsun sensör bağlantısını kaybettiği oluyor. Bu kopmalar eğer bu cihazda diğer cihazlardaki kadar az ise fiyat olarak gerçekten iyi. Tamam başka alternatif cihazlar da var ancak TR garantili bu özelliklere sahip bir yol bilgisayarı büyük nimet.
Uzun kullanım testi/ deneyimlerinizi de sabırsızlık bekliyorum Güzel günlerde kullanın, hayırlı olsun.
Salı günü bi aksilik olmazsa kadans deneyeceğim sonuçları yazacağım ve herhangi bir detay gördüğümde yazacağım inşAllah başka almak isteyen olursa kafasındaki çoğu soru işareti gitmiş olacak kadar blgi olur en azındanBen de yok; @Kusvâ nın eğer elinde herhangi bir sensör varsa yardımcı olacaktır.
ben sadece hrm bantı kullanıyorum daha önce telefon ekranından takip ediyordum şimdi garmin cihazla kullanıyorum. diğer sensörlerini ve yeni gps saatini kullanmadım malesef@Nis Alete nasıl bağlanıyor hocam diğer sensörler?