Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon Bisiklet GPS Cihazı - 900 BTWIN

Saatte şarj problemi yaşadığım için iade ediyorum bende ki ürün sıkıntılı çıktı sanırım

• Üzgün
Tepkiler: Cemal Ç.
Scudo
@Kusvâ peki cihazda değişim mi yapacaksiniz yoksa temelli mi iade ettiniz bende bugün sipariş vermiştim yol yakınken döneyim mi yoksa gelsin bir bakayim mi öneriniz nedir ?

Ben de aldım bu sayaçtan ve geçen hafta elime ulaştı. İki sürüş yaptım şimdiye kadar ve cihazın gps kaydında bir sorun yaşamadım. Telefona indirilen Decathlon Connect uygulaması üzerinden bluetooth ile cihaza bağlanıp sürüş sırasında ekranda gösterilecek veriler düzenlenebiliyor. Zannedersem 5 ana sayfa var ve her sayfada maksimum 5 veri koyabilecek şekilde ayarlamalar yapılabiliyor. Henüz sensörlerim olmadığı için o konuda bir şey diyemeyeceğim ama GPS'te herhangi bir kopma yaşamadım. Bana göre eksik olan yönlere gelince birincisi eğim % olarak gösterilmiyor diğeri de ışığı açtığınızda 5 saniye süresi var. Yani ışık sürekli açık kalsın gibi bir seçenek yok. Ama bende gidona uzatma aparatı ile bağlı olduğu için ön farın ışığı sayacı okumamı da sağlıyor. Bir diğer eksisi de Strava'ya aktarılışı. Önce sayaçtan Decathlon Connect'e veri aktarılıyor ardından Decathlon Connect'te Stravayı bağlayıp senkronize et dendiğinde ikon sürekli dönüyor ama senkronize işlemi gerçekleşmiyor. İlk yaptığım sürüşte yaklaşık 20 dk ara ara senkronize et ikonuna bastıp ardından tesadüfen aktardı. Bugün yaptığım sürüşü hala aktaramadı, belki bir saat olmuştur aralıklarla deniyorum. Genel olarak toparlarsam % olarak eğimi göstermemesi ve stravaya aktarımın uzun sürmesi dışında ben memnun kaldım.

@Kusvâ peki cihazda değişim mi yapacaksiniz yoksa temelli mi iade ettiniz bende bugün sipariş vermiştim yol yakınken döneyim mi yoksa gelsin bir bakayim mi öneriniz nedir ?
Yüksek ihtimal benim aldığım sorunlu alın sıkıntı yaşarsanız iade edersiniz zaten
Ben de aldım bu sayaçtan ve geçen hafta elime ulaştı. İki sürüş yaptım şimdiye kadar ve cihazın gps kaydında bir sorun yaşamadım. Telefona indirilen Decathlon Connect uygulaması üzerinden bluetooth ile cihaza bağlanıp sürüş sırasında ekranda gösterilecek veriler düzenlenebiliyor. Zannedersem 5 ana sayfa var ve her sayfada maksimum 5 veri koyabilecek şekilde ayarlamalar yapılabiliyor. Henüz sensörlerim olmadığı için o konuda bir şey diyemeyeceğim ama GPS'te herhangi bir kopma yaşamadım. Bana göre eksik olan yönlere gelince birincisi eğim % olarak gösterilmiyor diğeri de ışığı açtığınızda 5 saniye süresi var. Yani ışık sürekli açık kalsın gibi bir seçenek yok. Ama bende gidona uzatma aparatı ile bağlı olduğu için ön farın ışığı sayacı okumamı da sağlıyor. Bir diğer eksisi de Strava'ya aktarılışı. Önce sayaçtan Decathlon Connect'e veri aktarılıyor ardından Decathlon Connect'te Stravayı bağlayıp senkronize et dendiğinde ikon sürekli dönüyor ama senkronize işlemi gerçekleşmiyor. İlk yaptığım sürüşte yaklaşık 20 dk ara ara senkronize et ikonuna bastıp ardından tesadüfen aktardı. Bugün yaptığım sürüşü hala aktaramadı, belki bir saat olmuştur aralıklarla deniyorum. Genel olarak toparlarsam % olarak eğimi göstermemesi ve stravaya aktarımın uzun sürmesi dışında ben memnun kaldım.
Hocam bende memnun kaldım aslında ama şarjı çok hızlı tükendi bendekinin 2 3 km de yüzde 1 şarj gidiyor neredeyse sizde şarj durumu nasıl

• Beğen
Tepkiler: aspera
@Kusvâ
bende de öyle diyebiliriz, yaklaşık 70 km olmuş %20 azaldı. Zaten sitesinde de GPS modda 12 saat pil ömrü veriyor

@Kusvâ
bende de öyle diyebiliriz, yaklaşık 70 km olmuş %20 azaldı. Zaten sitesinde de GPS modda 12 saat pil ömrü veriyor
12 saat olsa ne iyi ilk sürüşte 30 kmde kapandı ikinci doldurmamda 50 km olmuştur yüzde 30lardayım

SELAM aynı sorunu yaıyormusunuz hala
yani senkronize sorununu
12 saat olsa ne iyi ilk sürüşte 30 kmde kapandı ikinci doldurmamda 50 km olmuştur yüzde 30lardayım
siz de senkronize sorunu oldu mu

Sekronize sorunu bende de var hala atamadı stravaya, gps bi noktada farklı bi yol gösteriyor 300 metre kadar bu tür bı cihazı ilk defa kullandığım için normal midir bilmiyorum onun haricinde hız ve kadans sensörü bağladım onlarda herhangi bir kopma yaşamadım 7 km'lik sürüşümde. İşe gidip geldikçe yeni bi gelişme olursa buradan paylaşırım

SELAM aynı sorunu yaıyormusunuz hala
yani senkronize sorununu

siz de senkronize sorunu oldu mu

Otomatik olarak program bir kez daha aktaramadı stravaya, sonrasında decathlon connectin masaüstü sitesinden gpx formatını indirip stravaya manuel olarak yükledim dosyayı

• Beğen
Tepkiler: karacelebig
Dün bende o şekilde yapmıştım bu sabah otomatik attı fakat kadans verilerini göremiyorum strava da premium üyeliğim yok o yüzden mi acaba ?

@aspera Strava kadans verilerini premium olmasanızda gösterir. (link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@trainspotting35 yapmam gereken bir ayar mi var peki Decathlon connect de görünüyor kadans bilgileri

@aspera Bildiğim kadarıyla yok nereden bakıyorsunuz Strava bilgilerine show more kısmı var belki oraya tıklamamışsınızdır. Bilgisayardan bakıyorsanız eğer.

@trainspotting35 sizin kaydınızda çıkan show more bende çıkmıyor maalesef. buda decathlondaki kayıt (link)Adsız23.jpg

Bu ürün çok iyiymiş be..
Sadece pil ömrü beni bi düşündürdü. Acaba diyorum Haziranda kendime doğum günü hediyesi olarak alsam mı ?
Buna ayrıca kadans sensörü de almak gerek, hangi modeller uyumludur acaba ?

@trainspotting35 senin sanki bana önerdiğin bir şey vardı aylar önce. Muhtemelen satılmıştır ama neydi acep o...
Başlık takipte dursun, biraz veri biriktireyim.

@Kerim49 maalesef kadans bilgilerini hala göremiyorum strava da

Geri