Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon Bisiklet GPS Cihazı - 900 BTWIN

Bu aparat kutu içeriğinde var mı

Dosyalar

• 1595852551531.png
    1595852551531.png
    19,7 KB · Okunma: 18
Scudo
@OrhanOzkaya

Uzaktan destek tutma aparatı dediği bu değil mi?

Dosyalar

• 5B223E98-C9A4-4B51-8330-5CF9598DE737.jpeg
    5B223E98-C9A4-4B51-8330-5CF9598DE737.jpeg
    43,2 KB · Okunma: 22
Evet oymuş teşekkür ederim bakalım önümüzdeki ay alacağım inşallah sıkıntı yaşamam

• Beğen
Tepkiler: Yldrm07
Evet oymuş teşekkür ederim bakalım önümüzdeki ay alacağım inşallah sıkıntı yaşamam

Bu arada Önceki yorumları Okumuşsunuzdur inşallah. Beğenmeyip iade edenler oldu.

• Beğen
Tepkiler: OrhanOzkaya
Evet okudum genelini ama bende yurtdışı ile uğraşmak istemiyorum malesef beklemek pek hoşuma gitmiyor ve igs cihazları bana ilgi çekici gelmiyor belki biraz bütçeyi zorlayıp 2. el garmin alabilirim yada polar

@OrhanOzkaya sıfırı da ikinci elide çok yüksek fiyatlar bence. Sizin bisiklet neydi?

@Yldrm07 Geotech air 28-3 Doğrudur yüksek ama yapıcak bişey yok

Yani şimdi 29 gün ürünün keyfine varıp 30. gün iade edebiliyoruz?
Üründen bir memnuniyetsizlik varsa yapabiliyorsunuz. Ama keyfini çıkartıp sonrasında iade edip parayı geri almak ne kadar etik tartışılır.
Hep dünyada şöyle böyle tüketici hakları var diye bahsederiz. Sözüm meclisten dışarı eğer art niyetli iadeler yaparsak bu uygulamaları da kaybedebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: OrhanOzkaya
Üründen bir memnuniyetsizlik varsa yapabiliyorsunuz. Ama keyfini çıkartıp sonrasında iade edip parayı geri almak ne kadar etik tartışılır.
Hep dünyada şöyle böyle tüketici hakları var diye bahsederiz. Sözüm meclisten dışarı eğer art niyetli iadeler yaparsak bu uygulamaları da kaybedebiliriz.
Alet edevat satan bir arkadaşın geçen günkü şikayetini ileteyim.
Eleman bisikletine bakım yapmak için bazı aletler alıyor internet üzerinden. Sıfır ürünler paketli bir şekilde gönderiliyor.
1 hafta kadar sonra ürünü iade etmek istediğini söylüyor ve geri gönderiyor. Bahanesi yok, sadece iade etmek istemiş.
Gelen ürünler aynı ürünler, ama kullanılmış...
Eleman paketleri açmış, bakımını yapmış, işini görmüş, sonra da iade ediyor. Kanunen satıcının yapabileceği bir şey kalmıyor. En fazla o alıcıyı kara listeye ekleyebiliyor. İade almasa, kim bilir neler söylenecekti hakkında.

Cihaz iadesi yapmadılar. Gayet çalışıyor bize farklı ölçtüğünü kanıtlamalısın gibi bir bahane sundular. Bu gün sabah bir sürüş yaptım senkronizasyonu kapatıp. Sapmalar var strava ile arasında. Bu cihazı iade için uğraşsam ederim ama yerine ne alacağımı bulamadığım için henüz karar vermedim. Cihaz önerileri olan var mı ? Bu tarz sıkıntıları yaşayanlar? Acaba sadece değişim mi yaptırsam? Önerileriniz nedir?
Stravada max hız 65 km/sa di sanırım.F5CD008B-602A-4771-9A14-8BF759C8C476.pngCCF671BB-2542-4EC0-86E8-5893FBFCDD82.png

Merhaba. Bisiklet alıp, kullanmaya başlayalı 1 hafta kadar oldu. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine telefonuma CycleDroid isimli uygulamayı kurdum ve kullanıyorum. Merak ettiğim (bilmediğim) konu ise fiziksel km sayaçlarını kullanmaktaki amaç nedir? Yani uygulama gps ile verileri alıyor, ve birçok veriyi de sunuyor. Buradaki amaç telefonun şarjını korumak mıdır?

Merhaba. Bisiklet alıp, kullanmaya başlayalı 1 hafta kadar oldu. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine telefonuma CycleDroid isimli uygulamayı kurdum ve kullanıyorum. Merak ettiğim (bilmediğim) konu ise fiziksel km sayaçlarını kullanmaktaki amaç nedir? Yani uygulama gps ile verileri alıyor, ve birçok veriyi de sunuyor. Buradaki amaç telefonun şarjını korumak mıdır?
Bir çok sebebi var. Benim için; sensör bağlamak, daha etkili daha ayrıntılı sonuçlar almak, kendimi geliştirmeye çalışmak, bisiklete entegre bir cihaz haline getirmek, tabi ki telefon şarjını da korumak.

Daha önce sensör bağlanan uygulamalar bulup denemiştim ama doğru düzgün, tatmin edici sonuçlar vermiyorlar, bilgiler çok geç geliyor vs sıkıntılar oluyordu. Uzun bir süre zaten alt seviye km cihazları ve telefondan strava kullanıyordum. Ama bir süre sonra biraz daha geliştirmek istiyor insan.

• Beğen
Tepkiler: haldun989
@tunahankayak Fiziksel sayaçlar içerisinde de mümkün olursa gps destekli olanları almak gerekiyor sanırım. Teşekkür ederim cevabınız için.

• Beğen
Tepkiler: tunahankayak
@tunahankayak max speed 122 km/h ölçmüş işte. Bununla ispatlayabilirsiniz sanırım. 😀😀
@srdrrr kablolardan kurtulmak için evet. Telefon kullandığınız zaman devamlı görebilmek için gidona bağlamanız gerekiyor. Ben yol bisikletine geçtiğimde gidona bağlamak istemedim. Anlık bilgilerimi bisiklete ait bir sayaç ile görmek daha efektif oluyor. Tabiki önemli parametrelerden biride Şarjı korumak.

Decathlonun 30 gün iade garantisi var beğenmedim diye bile iade edebilirsiniz.
Kullanılmamış ürünler için geçerli imiş o. Kullanılmış ürünlerde ciddi sebepler arıyorlar. Ben iade edecek durumumun oluştuğunu düşünüyorum ama yerine alacak cihaza henüz karar veremediğim için sadece cihaz değişimi yapsam onda da herhangi bir sıkıntı meydana gelir mi tereddüt ettim.

Kullanılmamış ürünler için geçerli imiş o. Kullanılmış ürünlerde ciddi sebepler arıyorlar. Ben iade edecek durumumun oluştuğunu düşünüyorum ama yerine alacak cihaza henüz karar veremediğim için sadece cihaz değişimi yapsam onda da herhangi bir sıkıntı meydana gelir mi tereddüt ettim.
Bilmiyorum, geçen hafta btwin 500km cihazını 1-2 sürüş kullandım beğenmedim ve %20 sapma vardı iade ettim. Bişey demediler.

Geri