Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon - b'Twin tercihleri

Teşekkür ederiz.Evet biraz büyük ama birkaç ayarlama ile sürülebilir seviyeye getirdik.Çabuk büyüyorlar zaten Allah'tan iç bacak boyu ve kolları uzun olması bizim işimizi
kolaylaştırdı.Gidon ve gidon boğazını değiştireceğiz ondan sonra daha iyi olacak inşaallah.

Scudo
arkadaşlar geçen 2016 yılı ağustos ayı çıkışlı triban 500 yarış yol bisikleti aldım. merak ettiğim bir konu var.
bu bisikletin maşası karbon mu çelik mi aliminyum mu? bilgi verirseniz sevinirim.

@FRKEMRE
Avatarımda gördüğünüz kırmızı beyaz olan modeli,2017 model ve maşası karbon..Sanırım 2016 ve 2015 modelleri siyah gibi birşeydi..Yalnız bu bisikletlerinde maşası karbon diye biliyorum..2014 ve öncesi olmayabilir..

En iyisi decathlon'un sitesine girin..Şubelerden birinin telefonunu oradan alıp,telefon edin..Bisiklet bölümüne bağlanıp oradaki görevliye sorun.Eğer bilmezse,başka şubeye açın..

Bir önceki nesil Triban 500'lerin maşası çelikti. 500 SE modelleri vardı ama TR'de yoktu yanlış bilmiyorsam, onlar karbondu.

Uzun süredir Decathlon'dan alışveriş yapıyorum ve Decathlon'un Türkiye mağazalarında 'internet' için konuşursak hiçbir ürün kalmamış. Ürün sayısının bu kadar az olduğu bir dönem çok da hatırlamıyorum. Acaba mağazalarda durum nasıl merak ediyorum. Çevremde yakınımda mağaza bulunmuyor dolayısıyla sürekli internetten bakmak durumundayım. İnternet sitesindeki birçok ürün 100' veya 500' grubu 900 grubunda ürünlerin sayısı çok sınırlı maalasef. Ayrıca şimdi Decathlon'un Fransa sayfasına girdim baktım çok güzel ürünler var ve çoğu 2018 yeni ürünler. Kıyaslayacak olursak ülkemiz mağazalarındaki ürünler ve çeşitlilik oldukça düşük düzeyde. Bu sene içerisinde 2018 ürünleri satışa ne zaman sunulacak acaba, o ürünleri gördükten sonra şu an decathlon'dan bir şey almak saçma geliyor, çünkü stok erittiklerini düşünüyorum.
Umarım bu kadar güzel ürünleri ülkemizde de satışta görebiliriz kısa süre içerisinde,

• Beğen
Tepkiler: furkanbr
@gael Aynı konu bir kaç hafta önce benim de dikkatimi çekti hatta foruma da yazdım. Dediğiniz gibi ya sezon öncesi stok eritiliyor ya da artık yalnızca satması garanti ürünleri getirmeye başladılar, EURO sebebiyle yalnızca Çin, Bangladeş ve Türkiye üretimli ürünleri getiriyor olabilirler.

decathlon türkiyeden çıkma kararı aldı yerli ortak bulamazsa 6ay içinde çıkacak

@mehmetgz
Daha bu ay İstanbul'da 2 yeni mağaza açtı. Emin misiniz?

Biz bisiklet olarak bakıyoruz ama Decathlon tüm spor branşlarında ürün satış yapıyor. Ülkemizde bisiklet ve koşu ürünleri pazarı bence büyümeye oldukça açık olmasına rağmen belki de cirolar istenen düzeyde değil ama kriter yalnızca ciro değil o zaman. Bir yandan da sürekli mağaza açılıyor bu da enteresan. Decathlondan alışveriş yapmayanı dövüyorlar neredeyse öyle bir satış yani. Bana pek çıkacak gibi gelmiyor ama bilgim de yok tabi.

Haber doğruysa bence ortak bulabilir, IKEA da Türkiye'de franchise sistemi ile mağaza açıyor, iflas etme konusunda riske girmeden ürün satıp kar edebiliyor, Decathlon un da böyle bir sisteme geçmesi olası. Fakat tam anlamıyla kapanırsa bir kaç avm yi de beraberinde götürür lakin bazı avmler Decathlon olmasa müşteri çekebilecek potansiyele sahip değil.

@Bahadır ÖZELValla hafta içi hafta sonu ne zaman gitsem hangi mağazaya girsem neredeyse yürüyecek yer bulamıyorum. Açıkçası çok sağlam ciro yaptıklarını düşünüyorum ve zannetmiyorum ki bu pazarı bıraksınlar...

Nexus 6P cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Abdullah ozturk
Ankarayada yeni şube açiliyor. Zannetmiyorum ki subeler acip piyasadan cekilsinler

Batmadan önce ESSE de şube açıp duruyordu, pek sağlam bir gösterge olduğunu düşünmüyorum. Bu arada bence de ciroları çok çok iyi, ama karlılık konusu soru işareti, hala karlı bile olsa önceki senelere göre düşüş gördüyse devretmeyi düşünmesi normaldir. Bu pazar bizim alım gücümüze ulaşabildikleri için var fiyatları bu seviyede tutmakta zorlanıyor olabilirler fiyat arttırınca da ait olduğu pazarı kaybetme ihtimali var. Ekonomi benim için çok karmaşık işliyor, çok anlamadığım için kimseyi yanıltmasın yorumlarımı sadece fikir yürütme olarak değerlendirin. ayrıca yukarıdaki yorumun da kaynağı paylaşılmamış, asılsız bir duyum olabilir bu yüzden Decathlon adına herşey iyi gidiyor da olabilir.

Çanakkale Bisiklet Turu'nda 10 kişiden 9'unun üzerinde en az 1 adet Decathlon ürünü vardı. Bu tura katılanların sayısının yaklaşık 5 bin olduğu söyleniyor. Benim de taytım, şortum, iki adet formam, yağmurluğum ve bisikletimdeki suluk kafesi, arka ışık gibi aksesuarlar hep Decathlon ürünüydü. Hatta arkadaşımla turda geyik de yaptık, eğer Decathlon olmasaydı bu insanlar ne giyecekti diye.

Ben sanmam TR pazarını bırakacaklarını. Çünkü kendi fiyat bandında düşünürsek hiç rakipleri bile yok burada.

İnternette de bu konuda herhangi bir habere rastlamadım. Arkadaş herhalde troll'lük peşinde.

Bence de kolay kolay buradan çekileceklerini sanmıyorum. Türkiye pazarında spor malzemleri bakımından en önde gelen bir kuruluş .Ki spora yeni başlayanların ilk tercih ettiği yer.
Yukarıda da herkes belirtmiş;ürün çeşitliliği yok bi de fiyatlar genel olarak çok artmış.

@mehmetgz neye dayanarak , yazılı ve görse basında hiç bir haber yok

@mehmetgz her gittiğimde mağazaları dolup taşıyor.
Kim ne derse desin , çeşit ve fiyatta sektörün en iyisi. En azından karşınızda muhatap var ..
İddia'nın dedikodu olduğunu düşünüyor , umuyorum .
Syg

Geri